vaskonti написа:Кашчей написа:vaskonti написа:Кашчей написа:Това е необикновено, уникално и единствено по рода си прехвърляне на безналични акции
Двамата, които получиха нотариално заверени пълномощни да представляват досегашните акционери Манджуков и Инджов, са Борислав Лазаров и Милко Георгиев. Именно те бяха излъчени от Фен клуб "Сектор Г" като лицата, на които бизнесмените да прехвърлят своя дял акции.
Прехвърляш безналични акции без цесия, като едновременно с това и издаваш нотариално заверено пълномощно, с което упълномощаваш новият притежател на акциите да те представлява.
Това само в ЦСКА може да се случи

Де факто това не е прехвърляне на акции, а само упълномощаване на друго лице, че има право да се разпорежда с акциите както намери за добре, включително да ги продава. Де юре акциите си остават собственост на Инджов и Манджуков.
Тоест сега, тия двамата могат спокойно да продадат акциите за своя сметка и никой копче не може да им каже. Е, после няма да могат да ходят на мачовете, ама какво от това
Или не става тая далавера, дето съм я начертал

Принципно такова е пълномощното. А дали има допълнителни анекси и условия към него, които ние не знаем, това вече не е ясно. Аз просто ти казах, че не е нужно да има цесия в случая.
Момент, ти чете ли пълномощното, или самото название "нотариално заверено" му дава тези права? Прочети това уникално заглавие на ГОНГ-Манджуков и Инджов вече не са в управлението на ЦСКА..Инджов никога не е бил в управата, а Манджуков не е подавал оставка като член на НС.
Това, според теб, от незнание ли е написано или.....Кои акции всъщност са прехвърлили тези двамата-тези, които притежават сега, или тези, които трябва да получат от Томов, защото аз не си спомням да са казвали, че ще даряват сега притежаваните от тях акции.