Red_Girl написа:Ти щото много знаеш кой е виновен. И вие веднага видехте удобен шанс и почнахте да искате служебни победи.![]()
Да, ама НЕ!
![]()
Аз не знам,ама лекарят знае!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:Ти щото много знаеш кой е виновен. И вие веднага видехте удобен шанс и почнахте да искате служебни победи.![]()
Да, ама НЕ!
![]()
Udoji90 написа:В гонг.бг пише, че наказанията на тримата ще са между 3 и 6 месеца, а и ще започнат да текат от края на декември. Ако това утре се потвърди, ще бъде супер според мен.
Rivaldo10 написа:Udoji90 написа:В гонг.бг пише, че наказанията на тримата ще са между 3 и 6 месеца, а и ще започнат да текат от края на декември. Ако това утре се потвърди, ще бъде супер според мен.
Казах ти, че този "скандал" е пълна пародия. Три месеца наказание и спокойно си започват сезона, егати "наказанието".
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Udoji90 написа:Не знам, аз си мислех, че 3 до 6 месеца си е съвсем нормално наказание, макар да е имало и по-дълги.
Udoji90 написа:Rivaldo10 написа:Udoji90 написа:В гонг.бг пише, че наказанията на тримата ще са между 3 и 6 месеца, а и ще започнат да текат от края на декември. Ако това утре се потвърди, ще бъде супер според мен.
Казах ти, че този "скандал" е пълна пародия. Три месеца наказание и спокойно си започват сезона, егати "наказанието".
Не знам, аз си мислех, че 3 до 6 месеца си е съвсем нормално наказание, макар да е имало и по-дълги.
ralka_levskarka написа:Udoji90 написа:Rivaldo10 написа:Казах ти, че този "скандал" е пълна пародия. Три месеца наказание и спокойно си започват сезона, егати "наказанието".
Не знам, аз си мислех, че 3 до 6 месеца си е съвсем нормално наказание, макар да е имало и по-дълги.
Бе да ме извинявате ама смятам, че не е честно. Помня че преди няма и седмица писах в един пост че наказанието ще им е някъде около 6 месеца и май съм познала. Уругвайски вратар е наказан за 2 години заради допинг, смятай за кво си говорим ..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта