Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 яну 2012 14:09

Ако наистина се отпуснат толкова пари, само за пролетният полусезон, то представете си, колко ще се отпуснат лятото ... :lol:
Както се казва, истината е някъде там !
Със сигурност ще има свежи пари в Клуба, предстои да видим ( ако въобще се разбере ) ... Колко ще са те и за какво. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

joro bad

Левски със зашеметяващ бюджет през пролетта!!!

Мнениеот joro bad » 03 яну 2012 15:52

http://corner.dir.bg/news.php?id=10228426 Дано да е истина и бъдат максимално полезно и рационално използвани за клуба. Толкова пари само за един полусезон (пролетния), ми се струва малко нереално за мащабите на България :!: :idea:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 03 яну 2012 16:02

tevez написа:Полузащитникът на Левски Лъчезар Балтанов ще носи екипа на Ботев Враца през пролетния полусезон, научи Гонг. Той ще играе при „зелените” със статут на преотстъпен.

Новият наставник на врачани Тони Здравков познава прекрасно качествата на Балтанов от съвместната им работа в Левски и в Калиакра Каварна, където Лъчо също изкара един полусезон като преотстъпе

Успех на Лъчо във Враца, има качества и дано да помогне за оцеляването на отбора в А група

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 яну 2012 16:33

milen.hristov написа:
tevez написа:Полузащитникът на Левски Лъчезар Балтанов ще носи екипа на Ботев Враца през пролетния полусезон, научи Гонг. Той ще играе при „зелените” със статут на преотстъпен.

Новият наставник на врачани Тони Здравков познава прекрасно качествата на Балтанов от съвместната им работа в Левски и в Калиакра Каварна, където Лъчо също изкара един полусезон като преотстъпе

Успех на Лъчо във Враца, има качества и дано да помогне за оцеляването на отбора в А група

Има качества като за Ботев Вр!

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 03 яну 2012 16:36

Там му е местото на Лъчката, идеален е, да вземе и мацата тъкмо ще му е по-близо до лом!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 03 яну 2012 16:46

Лъчко нема да ни липсва. Ботев Враца си е отбор точно като за него. Ах ,прекалено хубаво щеше да е да разкараме и циганетоИзображение
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 яну 2012 16:53

И Мариян ще го гонят.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 яну 2012 17:33

Калво все още е в отбора и започва подготовка. :?

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 03 яну 2012 18:05

Гледам, чета, слушам за прословутата, уникалната, мега-, хипер- и прочее селекция на Левски, която трябваше да е готова почти на 100% от шефовете на клуба за първата тренировка на 04.01.2012г., ама нещо "гледам и не вярвам на Ушите си" ;) .
Всъщност, това не се случва за първи път, то си е като практика в нашия разбит син тим. Освен, ако не броят братята Цоневи и Ицо Попадийн за така дългоочакваните чуждестранни играчи, които "да повдигнат значително класата на отбора". Не виждам как ще потръгне работата в клуба, при положение, че там започнаха да си играят на "на ти си кукличката- дръж си парцалките". Само едно невинно португалче, което се взима за супер важния пост във футбола- лЕв беК, не мисля, че е сериозно като отношение от страна на шефовете в Левски. Всяка година, без значение кой командва парада, се изговарят предварително бомбастични неща, а като дойде момента на истината- сме си пак същите л~йна...
Поредните лъжи, на които и аз, и повечето от нас, се вързаха като първите леваци...
Сякаш ни е за сефте :roll:
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 03 яну 2012 18:07

blue avalanche написа:Калво все още е в отбора и започва подготовка. :?

Мисля, че е правилно Ники Костов да види как ще играе Калво след една добра подготовка с отбора и нагаждане в схемата на игра.
Изображение

Върни се в “Архив”