Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Мнениеот fcb_bg » 19 авг 2011 15:22

Madridist написа:
fcb_bg написа:Ти няма ли да нахлуеш, след като тази постъпка е рецидив - втори път за шести мач? Още е прясна селянията на Рамос, който не си излезе кротко-кротко. Какво, да чакаме Пепе Хетафето 2 ли?! Можеш ли да гарантираш, че в следващия мач, който ще е на Бернабеу, няма да има пак такава изцепка от хлабави нерви/ Аз не мога. Не и след това, което видях за няма и година.

Не знам какво общо има случая на Пепе с Хетафе от преди две години с този на Марсело срещу Фабрегас. Хлабави нерви има във всеки отбор, включително и в Барселона(реакцията на Валдес срещу Моуриньо на същия стадион преди година). Също така, няма как при толкова изнервен мач, най-голямото дерби в света, да направиш подобно меле и да се чудиш защо после имало удари и хващане за гушата. Никой не оправдавам с нищо, нито Моуриньо, нито Марсело, напротив сигурно за десети път ще го напиша, че заслужават да бъдат наказани. Но същото се отнася и за хората от Барселона - Пинто, Вия и т.н. Относно класикото 5:0, там имаше две мелета. Едното накрая заради Рамос, а другото помниш ли заради кой стана - Пеп, когато една топка на тъча вместо да я даде на Роналдо я хвърли "уж на майтап" във въздуха. ;)

Oбщото е, че не зная вече какво да очаквам в следващия мач към края му. Не забелязваш ли, че когато има "Барселона" и "Моуриньо", винаги има скандал. Преди намеси Челси, после Интер, сега Реал. Да видим кой ще бъде следващият, защото си залагам и последните непрани гащи, че това не е краят. Честито на печелившите пострадали от личната му война с каталунците.

Колкото до случката с Гуардиола - то такива бутания на топката по надалеч ги има почти при всеки фал (което си е същото каквото направи Пеп), но това да бутнеш съперниковия треньор е тотална липса на уважение.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 19 авг 2011 15:26

Пеп държеше топката с ръка, Роналдо се протегна и в момента в който я взимаше, Гуардиола я хвърли във въздуха. И Роналдо го бутна по рамото. И стана едно голямо меле. Не го оправдавам Роналдо, няма право да постъпва така, но провокацията на Пеп си беше налице и той също си носи своята вина в конкретния случай. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 авг 2011 15:29

Madridist написа:Пеп държеше топката с ръка, Роналдо се протегна и в момента в който я взимаше, Гуардиола я хвърли във въздуха. И Роналдо го бутна по рамото. И стана едно голямо меле. Не го оправдавам Роналдо, няма право да постъпва така, но провокацията на Пеп си беше налице и той също си носи своята вина в конкретния случай. ;)

Да му каже нещо, някакъв гневен жест да направи, ама това да го бутне е пълна селяния. Треньора! Да бутне Шави, ще го разбера.

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 19 авг 2011 16:01

От всички тези циркове, които се разиграха в края се оказа, че нищо не казахме за мача. Само за това кой кого ощипал, бръкнал, спънал, ритнал и т.н. На мен ми направи впечатление едно нещо. Защитата на Барса е супер зле при центрирания и мелета в нашето наказателно поле. Мадрид от толкова положения вкараха три от четирите си гола след не добре изчистени топки и всичките ни проблеми са свързани с това. Затова и Моуриньо беше надъхал своите да атакуват всяка топка която се раздава между защитници и вратаря. Предните мачове беше сложил Пепе за да пречи на халфовете, но се видя, че ако е пак там, ще е много трудно да завърши мача и затова според мен португалеца заложи на друга тактика. Не се опитва да бори Шави, Иниеста и Меси в центъра , а да пресира изнасянето. В момента, в който топката бъде изнесена успешно извън защитната ни зона станаха и четирите гола. Така, че си мисля, че Пеп трябва да обърне много сериозно внимание на подкрепата в изнасянето на топката. Много трудно топката стигаше (особено първия мач) до Шави, Тиаго и Иниеста. Не,че казвам нещо ново, но бих искал да коментираме повече играта на отборите отколкото да си ги мерим, кой бил груб, кой симулант и т.н. :) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 авг 2011 16:09

Аз пък искам да коментирам грубостите и селянията на треньора на Реал (който практически има цялата власт в клуба и е лицето му пред хората) и ще кажа, че новото 20 е : "Мадридските медии обвиниха Меси за скандала, защото направил жест с ръка към скамейката на гостите след гола си, който означава да си затварят устата или сега ако искат да приказват".

Изображение

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 авг 2011 16:15

tibidabo написа:От всички тези циркове, които се разиграха в края се оказа, че нищо не казахме за мача. Само за това кой кого ощипал, бръкнал, спънал, ритнал и т.н. На мен ми направи впечатление едно нещо. Защитата на Барса е супер зле при центрирания и мелета в нашето наказателно поле. Мадрид от толкова положения вкараха три от четирите си гола след не добре изчистени топки и всичките ни проблеми са свързани с това. Затова и Моуриньо беше надъхал своите да атакуват всяка топка която се раздава между защитници и вратаря. Предните мачове беше сложил Пепе за да пречи на халфовете, но се видя, че ако е пак там, ще е много трудно да завърши мача и затова според мен португалеца заложи на друга тактика. Не се опитва да бори Шави, Иниеста и Меси в центъра , а да пресира изнасянето. В момента, в който топката бъде изнесена успешно извън защитната ни зона станаха и четирите гола. Така, че си мисля, че Пеп трябва да обърне много сериозно внимание на подкрепата в изнасянето на топката. Много трудно топката стигаше (особено първия мач) до Шави, Тиаго и Иниеста. Не,че казвам нещо ново, но бих искал да коментираме повече играта на отборите отколкото да си ги мерим, кой бил груб, кой симулант и т.н. :) :) :) :)

Това го коментирахме... липсата на Пуйол е ужасяваща! Ако той беше на терена нямаше да има такова суетене около топката, а просто щеше да бъде изритана или напред, или в страни, но нямаше да седи и да я гледа...
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 19 авг 2011 16:21

Oбщото е, че не зная вече какво да очаквам в следващия мач към края му. Не забелязваш ли, че когато има "Барселона" и "Моуриньо", винаги има скандал.

Чакай малко,недей да даваш крайни оценки,ако обичаш.Когато Моу беше мениджър на Челси и игра общо 6 пъти срещу Барса,имаше ли подобни скандали?! Разбира се,че Не!,но и да е имало те са били хаотични,нещо напълно нормално за подобен род двубои,а и вече едва ли някой помни в детайли какво е било!
В двубоите с Манчестър Юн.,Арсенал,Ливърпул,никога не е имало подобен род изпълнения,които с всеки нов мач,да стават все по-сериозни и предизвикващи отрицателни коментари и възмущение!
Всички футболни фенове знаят,че в испанският,португалският,от части и италианския футбол-с една дума Латиноамериканският футбол,симулациите,дребните хитрини,задължителните спорове(разбира се,че всичко произтича от манталитета-"южна кръв"),са нещо обичайно,но най-неприемливото е,че отбор като Барселона-играещ най-добрият футбол в последните години,и по-точно няколко играчи от отбора,засилват тази тенденция,която започна да става банална!
В Реал Мадрид някои играчи също имат подобен род манталитет,но той не е така ярко изразен както у 3-4 играчи на Барса(всички ги знаете кои са)!
Моуриньо,може да е човек,който обича провокациите,но Симулациите-НЕ!

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 19 авг 2011 16:21

fcb_bg написа:Аз пък искам да коментирам грубостите и селянията на треньора на Реал (който практически има цялата власт в клуба и е лицето му пред хората) и ще кажа, че новото 20 е : "Мадридските медии обвиниха Меси за скандала, защото направил жест с ръка към скамейката на гостите след гола си, който означава да си затварят устата или сега ако искат да приказват".

Изображение

Твоя воля...само,че от това печели единствено Моуриньо и медиите. Вместо да има откъси от петичката на Пике или завъртането на Иниеста...навсякъде има от това как Жозе бърка на Тито в окото. Това е като Евгени Минчев - той не е полезен сам по-себе си на обществото без медиите. Ако никой не пише за него - той е "мъртъв".
По същия начин - това нещо в края съм сигурен,че беше продиктувано от Жозе, за да се омаловажи успеха на нашия отбор. За да се трупа омраза и да се търси под вола теле. Преди да започне мача имаше 30-40 поста в темата. След изцепката на Марсело станаха 730-40. Това искам да кажа. Така, че нека всеки си пише каквото му е на сърцето... Поздрави :) :) :) :)
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 19 авг 2011 16:22

А твоя любимец Адриано как изчисти топката от корнер, а ? Добре, че подаде за гола на Меси иначе съм сигурен, че щеше да прелетиш до Барселона да го екзекутираш собственоръчно :-))))

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 19 авг 2011 16:24

tibidabo написа:
fcb_bg написа:Аз пък искам да коментирам грубостите и селянията на треньора на Реал (който практически има цялата власт в клуба и е лицето му пред хората) и ще кажа, че новото 20 е : "Мадридските медии обвиниха Меси за скандала, защото направил жест с ръка към скамейката на гостите след гола си, който означава да си затварят устата или сега ако искат да приказват".

Изображение

Твоя воля...само,че от това печели единствено Моуриньо и медиите. Вместо да има откъси от петичката на Пике или завъртането на Иниеста...навсякъде има от това как Жозе бърка на Тито в окото. Това е като Евгени Минчев - той не е полезен сам по-себе си на обществото без медиите. Ако никой не пише за него - той е "мъртъв".
По същия начин - това нещо в края съм сигурен,че беше продиктувано от Жозе, за да се омаловажи успеха на нашия отбор. За да се трупа омраза и да се търси под вола теле. Преди да започне мача имаше 30-40 поста в темата. След изцепката на Марсело станаха 730-40. Това искам да кажа. Така, че нека всеки си пише каквото му е на сърцето... Поздрави :) :) :) :)

Ама Жозе точно това цели!!! Да не се запомни мача, да не се запомни, че Реал отново загуби, да не се запомни, че Барса взе купата, а да се запомнят всичките скандали! Защото докато всички говорят за това... никой няма да се сети да му потърси сметка, че той отново се провали срещу Барса, че той отново бе победен! Че бяхме в кошмарно състояние, с проблеми с контузени и въпреки това поредна купа идва на Камп Ноу!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Върни се в “Архив”