Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)

Мнениеот ralka_levskarka » 07 апр 2011 13:55

Лично за мен дузпа нямаше който твърди че дузпа има жестоко греши. Гледах повторенията поне 20 пъти и не видях какво нередено има : ) Играта си беше и то рамо в рамо просто съдията не беше както трябва. При това положение щом отсъди дузпата трябваше да има жълт картон за Иво който му се пада втори, нека този съдия научи правилника. Евала на Пламен Илиев.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 07 апр 2011 14:24

THE G.A.M.E написа:
crap написа:Тряа се махат. Когато Левски и ЦСКА играят зле, никой не печели.

Какво да ти кажа ....
На книга, ние ( УЖ ) имаме футболисти, но нямаме треньор ...
А вие ( УЖ ) нямате футболисти, но пък - имате треньор ...

В резултат - титлата в Ловеч !
То не, че те са кой знае какво, ама при тия парадокси в Левски и ЦСКА ...
Логиката тържествува !

+ парите на Гришата ! Слаби Левски и ЦСКА = слабо първенство ! И оттам надолу по пирамидата...

А когато продукцията на школите е нулева нямаме силно първенство и национален отбор,но това е друга тема ;)
Изображение

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 07 апр 2011 14:39

Синият Болярин написа:Бях на стадиона в лявата половина от сектора - точно където отсъди дузпата. Не можах да видя положението заради едно от знамената, но сега на повторения не виждам спъване, а борба рамо в рамо. Колкото и да се абстрахирам, че съм върл левскар, за мен това по-скоро не е дузпа.

Мачът може да се определи за равностоен като игра, но неравностоен като положения. Имахме повече от тях. След 15 мин. Литекс имаха териториално предимство, защото наложиха голяма преса, която нямаше как да прилагат цял мач. От 60 мин. не мисля, че има спор кой отбор владееше инициативата и кой се бранеше.

П.П.
Жалко, че Локомотив са отпаднали вчера. Сега Литекс и ЦСКА е много вероятно да уговорят 2ка в Литекс срещу купа за ЦСКА.

Виж накъде отива топката, дали Иванов играе с нея, даже дори въобще я гледа..1000% дузпа с червен картон е тва .
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 07 апр 2011 15:41

СВОБОДЕН написа:
B__A__N__DA__TA написа:
demigod написа:Гледам мачове на ЛЕВСКИ от 45 години,синът ми е четвърто поколение левскар,но не мога да приема схващането, че вчера Левски игра футбол.Ако това го пприемате за футбол значи днешните фенове не знаят за какво става дума.Разберете,че днешните футболисти,а и ръководители не стават за нищо.Вън пловдивската мафия от Левски.Някога Бобата Жечев наложи поколението левскари на 17- 18 години,като Ники Илиев,Боби,Кокала Искренов,които биха 9 пъти поред чорбата и ако не беше Билко Балев да ни разформирова тия нещастници нямаше ръка да вземат.Днешният журналист от Гонг Вальо Грънчаров помни много добре тези години,когато се събирахме в градинката пред ЦУМ,когато се борехме за името на отбора,когато в Операта основахме отново синия отбор с името Левски,когато Бог да го прости Къци Чакъров стана председател на на отбора и т.н.Само спомени останаха от един велик отбор.НАСКО СИРАКОВ отново в Левски.Това е истината.

Те и тях разформироваха,не помниш ли.А помниш ли,че ги разформироваха след боя при резултат 2-1 за ЦСКА?

Разформироваха ги и тях, вярно е. Но ние ги биехме където си искаме,та затова ги разформироваха. Да не ги бием така. А в онзи мач за купата завършил 2:1 за ЦСКА им разрешиха да вкарат гол с ръка. Георги Славков си призна години по късно.

Ти май не намираш аргументи.Разформироваха двата отбора за предизвиканите ексцесии по време на мача.При резултат 2-1 при нарушение в центъра на терена,Емо Спасов се опита да удуши Костадин Янчев, от там започнаха разправиите м/у играчите,след това и на трибуните масово.Заради тези изстъпления отборите бяха преименувани на Витоша и Средец,а Стоичков от ЦСКА го изхвърлиха от спорта завинаги.От Левски не си спомням кой беше, но и от тях имаше изхвърлени до живот от футбола..затова ги разформироваха, не за друго.Кви глупости пишеш,че щото сте ги били където ги хванете и незнам си кво.Левски спечели през 84 всички купи и наистина имаха смазващо превъзходство над всички отбори, но този мач беше 85 година.. ;) По-младите може и да ти повярват, но се излагаш, като пишеш откровени глупости
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 апр 2011 16:00

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:
paceto написа:Ако има още един играч като Дембеле който да е непукист пред гола нямаше да е така положението ви :)
Преди дни четох, че Батков за лятото ще отпуска 150 000 за трансфери като се надява да купи двама играчи с тези пари и че по скъп ще му излезе онова младото момче от Берое (не го помня по име).

С такава мисъл и с такива планове няма как да искаш да постигнеш нещо.
Литекс с този отбор играят от 3-4 години с малки изключения особено тази зима, но гръбнакът на отбора им е запазен докато при Левски почти всеки трансферен прозорец идва някой или се продава някой важен играч и така отбора не може да се намести.

Трябва време за всичко, но никой не го разбира и е жалко че от управата ви най вече действат така.

Този играч го имахме,но то точно това срташно интелигентно ръководство го прати обратно в Пловдив

"Този играч го имахме,но то точно това срташно интелигентно ръководство го прати обратно в Пловдив."
Я ми припомни какво направи "този играч" вчера в Пловдив,че нещо ми се губи... :roll: :roll: :roll:

С какви играчи играе в Пловдив ,че незнам аз,и кой от Локо игра по-добре,той от кога не играл нали се сещаш в каква форма е.
п.с. Да разбирам ли,че според теб е нормално кака се отнесоха с футболиста нешето МНОГО умно ръководство.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 апр 2011 16:02

blue avalanche написа:
milen.hristov написа:
Долно уйно написа:Стареца преди няколко дни каза, Литекс ще отстрани Левски за купата, тогава му повярвах и заложих, благодаря ти Люпко, уреди ми едно стабилно напиване.

Колега Майстора си е Майстор :) .Люпко наистина е много голям.

Той и Йешич каза,че ще паднем.На него няма ли да му "лъснеш обувките"?

Люпко миее слабост,пък и човека си е казал мнението.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 апр 2011 16:04

demigod написа:Гледам мачове на ЛЕВСКИ от 45 години,синът ми е четвърто поколение левскар,но не мога да приема схващането, че вчера Левски игра футбол.Ако това го пприемате за футбол значи днешните фенове не знаят за какво става дума.Разберете,че днешните футболисти,а и ръководители не стават за нищо.Вън пловдивската мафия от Левски.Някога Бобата Жечев наложи поколението левскари на 17- 18 години,като Ники Илиев,Боби,Кокала Искренов,които биха 9 пъти поред чорбата и ако не беше Билко Балев да ни разформирова тия нещастници нямаше ръка да вземат.Днешният журналист от Гонг Вальо Грънчаров помни много добре тези години,когато се събирахме в градинката пред ЦУМ,когато се борехме за името на отбора,когато в Операта основахме отново синия отбор с името Левски,когато Бог да го прости Къци Чакъров стана председател на на отбора и т.н.Само спомени останаха от един велик отбор.НАСКО СИРАКОВ отново в Левски.Това е истината.

Това се опитвам да им обясня и аз,че критерият им е много нисък,да не кажа ,че почти липсва.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 апр 2011 16:06

СВОБОДЕН написа:Снощи се видя, че Литекс е един изкуствен отбор. Ако наистина са толкова силни колкото показва класирането трябваше да ни смачкат. А те се отърваха на късмет защото не си вкарахме положенията. Впрочем, така беше и миналия мач в Ловеч когато пак биха със съдийска помощ и късмет. Но това е друга тема. Очаквах повече от Литекс. С тази игра никакви групи нито в ШЛ, нито в ЛЕ ще видят. За пръв път Левски от началото на пролетния сезон игра добре. Но е трябвало да се подготвят психологически за дузпите. Цяла седмица Любо Пенев обяснява, че очаква дузпи и явно са ги тренирали. А нашите не са след като не могат да улучат вратата. Само вратаря си свърши работата, остана само да бие дузпа и той. Като гледах снощи мача си мислех, че всеки истински треньор с тези футболисти които Левски има в момента трябваше вече да си е осигурил титлата. Но Ясен Петров явно не е такъв.

А кой избра Ясен Петров и ще поеме ли своята отговорност

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 апр 2011 16:14

milen.hristov написа:
blue avalanche написа:
milen.hristov написа:Ако има още един играч като Дембеле който да е непукист пред гола нямаше да е така положението ви :)
Преди дни четох, че Батков за лятото ще отпуска 150 000 за трансфери като се надява да купи двама играчи с тези пари и че по скъп ще му излезе онова младото момче от Берое (не го помня по име).

С такава мисъл и с такива планове няма как да искаш да постигнеш нещо.
Литекс с този отбор играят от 3-4 години с малки изключения особено тази зима, но гръбнакът на отбора им е запазен докато при Левски почти всеки трансферен прозорец идва някой или се продава някой важен играч и така отбора не може да се намести.

Трябва време за всичко, но никой не го разбира и е жалко че от управата ви най вече действат така.

Този играч го имахме,но то точно това срташно интелигентно ръководство го прати обратно в Пловдив

"Този играч го имахме,но то точно това срташно интелигентно ръководство го прати обратно в Пловдив."
Я ми припомни какво направи "този играч" вчера в Пловдив,че нещо ми се губи... :roll: :roll: :roll:

С какви играчи играе в Пловдив ,че незнам аз,и кой от Локо игра по-добре,той от кога не играл нали се сещаш в каква форма е.
п.с. Да разбирам ли,че според теб е нормално кака се отнесоха с футболиста нешето МНОГО умно ръководство.[/quote]
"...и кой от Локо игра по-добре..."
1.Според теб и Левски нищо не играе.За какво ни е тогава?
" Да разбирам ли,че според теб е нормално кака се отнесоха с футболиста нешето МНОГО умно ръководство."
2.Според мен,този футболист изобщо не ни трябваше!Хубав,лош Иса има повече голове от него този сезон,за много по-малко игрално време!За какво ни е 30 и кусур-годишен играч?Може би,за да "градим перспективен отбор"?Хем искате юноши,хем искате "пенсионери"...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 07 апр 2011 16:15

crap написа:Гонзо какви ги дрънка бе? Нещо се опитва да ви убеди, че сте играли добре :lol: :lol: :lol:

Страхотно играхме а и не отпаднхме,и за тилтлата имаме шанс,гледай сега ги почваме и печелим следващите 10 мача.Само Г.Иванов трябва да пусне миниджъра на компа и нямаме спирка

Върни се в “Архив”