Зимната селекция на ЦСКА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Зимната селекция на ЦСКА?!

Мнениеот Udoji90 » 12 яну 2011 12:51

Е, добре, Макенджиев се е доказал не по-малко от двамата, които спомена. Костов и Стоянов може да не са толкова утвърдени, но горе-долу същото беше и с Делев, който бързо успя да се продаде. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 яну 2011 13:04

Udoji90 написа:Е, добре, Макенджиев се е доказал не по-малко от двамата, които спомена. Костов и Стоянов може да не са толкова утвърдени, но горе-долу същото беше и с Делев, който бързо успя да се продаде. ;)

Ами за Макенджиев къде се е доказал, в предпоследния в класирането Пирин така ли? Аз нямам никакви впечатления от него, а се интересувам много от футбол. Но имам много добри впечатления от Пламен Илиев например, но него го взеха Левски. Същото е и с този Петър Стоянов. Единствения Петър Стоянов, който съм чувал е онзи сумистът, дето сега го обвиняват в организиране на убийства. А този какъв е, някакъв анонимник. Да кажеш, че е млад, ама не е толкоз- на 25 е. Добрите от Сливен според мен бяха този защитника Филипов, ама него го прибра Бат Венци в Славия. И има още един дето ми хвана окото, ама му забравих името, но четох някъде, че Сливен го взели за 1000 лева ли, нещо такова. Той ни вкара гол в мача ни в Сливен този сезон . Но не взимаме някои от тези двамата, които поне са загатнали, че имат талант, а някакви други, щот са без пари. А колкото до Делев, тва дето го говориш въобще не е вярно. Делев вече се беше видяло, че е много талантлив. Тук на Армията ни разпечата в един мач за Купата и падна главата на Чичо Митко. Срещу Левски същия Делев изнесе супер мач и не спря да тича 90 минути, накрая даже припадна. Изобщо беше се оформил като най-талантливия млад играч Делев и неслучайно Пирин ни искаха толкова много пари за него. Само наемът му беше 200 хиляди мисля.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 12 яну 2011 13:47

Турско-говеждо-селска селекция!!Браво с тия играчи ще се борим за мястов топ 8!
КЗТ! :evil:

Йовчев-няма го коментира-да си нападател и във В група за 20 мача да вкараш 0(нула гола-Курдов има 36)-трябва да си рядко некадърен
Садула-както пишеше в 7 дини спорт-рециклиран говежди боклук
Христов-тоя пред 1 година беше резерва в Несебър-а и съм го гледал 3-4 пъти-нищо особено
Макенджиев-с нищо не е по-добър от Чавдаров
КОстов-само това момче заслужава внимани-и добре,че е цесекарче-че и той нямаше да дойде!!

Стоянов и МИндев пък ако ги земем........................... :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 яну 2011 13:54

cska_90 написа:Турско-говеждо-селска селекция!!Браво с тия играчи ще се борим за мястов топ 8!

Йовчев-няма го коментира-да си нападател и във В група за 20 мача да вкараш 0(нула гола-Курдов има 36)-трябва да си рядко некадърен
Христов-тоя пред 1 година беше резерва в Несебър-а и съм го гледал 3-4 пъти-нищо особено
КОстов-само това момче заслужава внимани-и добре,че е цесекарче-че и той нямаше да дойде!!

Браво, страхотно мнение! Най-много ме изкефи това с турско-говеждо-селската селекция!!! :evil: :evil:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 яну 2011 13:56

cska_90 написа:Турско-говеждо-селска селекция!!Браво с тия играчи ще се борим за мястов топ 8!

Някои фенове още вярват сигурно, че Титан изведнъж ще се променят и сега като са взели 20 млн цесия и ще ги дадат всичките за ЦСКА :lol: Първото, което е, ако искаха да се променят нещата и ако искаха ЦСКА да тръгне по правия път, първото, което е трябваше да махнат колкото се може по-бързо Емо Костадинов. Аз не знам друг такъв случай в българския футбол да е имало такъв доказан некадърник и всички да знят, че не става, ама го държат още. И що го държат, не се знае. Има нещо гнило- дали заради Паунич или нещо друго, но има няква причина да седи Емо там. Росен Кирилов е голям пич според мен и щях да се радвам, ако беше заменил той Костадинов. Сега Радуканов е принуден да работи с Емо, дето просто не става за тая работа. Искам някой журналист да пита Радуканов и Емо в интервю: Кой доведе Йовчев. Кой го е гледал и т.н. Само тва искам да ги питат. Някой трябва да си носи отговорността за тези, които сега се взимат. Емо говори някакви глупости, че тези играчи били План Б, еми защо ги взимат тогава. По-добре никой да не взимат, отколкото някви като този Йовчев и Стоянов. Само, че Титан искат да си правят бизнеса и за тва купуват играчи на кило. Целта е после да ги продадат за по-скъпо. Иначе за Садула и Христов вярвам, че имат качества, но дру е въпросът дали стават за титуляри в ЦСКА. Но поне за резерви в ЦСКА имат качества. Садула е остър и пробивен футболист, гледал съм го, не е лошо крило. Христов също има талант, няма значение, че е бил резерва в Несебър. А този малкият Костов като го гледам къв е дечко още, има много хляб да яде. За него ще е важно психически да издържи, ако има психика здрава, може и да му тръгнат нещата в ЦСКА. И до 1-2 да години да разкрие потенциала си.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

На линия
Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 яну 2011 13:56

Danko_sot, Макенджиев си е титуляр в Пирин и то не само този сезон - играе си редовно, не прави големи грешки... При всяко положение за него съм чувал доста преди да чуя за Христов, например. А Стоянов не го подценявай. Един друг Стоянов - Костадин - едва ли беше известен на много хора преди идването си при нас, а вкара на Левски и се превърна в един от най-добрите ни защитници. ;) Колкото до Делев, спомням си онзи мач с Пирин за Купата и доброто му представяне и в други срещи. Тогава обаче на него му беше лесно със съотборници като Драги Коцев, Дани Пеев, Галчев - в никакъв случай не би имал тези изяви без изброените хора около себе си.
Съгласен съм иначе, че привлечените едва ли са най-големите играчи в А група, но когато си затруднен финансово, не можеш да си позволяваш т. нар. "перли" в селекцията. Ако бяхме добре с парите, сега може би щяхме да сме купили Пламен Илиев, Галин Иванов, Светослав Дяков и Базил Де Карвальо, само че сме зле с парите, затова купуваме евтини или разтрогнали играчи. Първо да си оправим дълговете, пък после ще мислим и за по-скъпи футболисти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 12 яну 2011 14:31

Да поживем, ще видим! Глупаво е да отписваш, човек който дори не си видял какво може! Делев имаше точно 3 силни мача в Пирин преди да го земеме! Садула направи феноменален мач срещу Черно Море и им вкара два хубави гола, игра доста добре и в още 4,5 мача! Станко Йовчев е тера инкогнита! Тодор Христов ни развинти, а срещу Рапид беше най - добрия футболист на терена за Берое! За качествата на Стани Костов стига само да погледнеш репортажите от мачовете Пирин - Локо Сф и Миньор - Пирин! Благой Макенджиев е доста преспективен млад вратар и беше лидер и капитан на Пирин, въпреки 22те си години! Реално, никой не може да каже как ще се адаптират и дали ще паснат на отбора! Тогава е много глупаво да ги отписвате!

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 12 яну 2011 14:34

Тотални анонимници като Коцето Стоянов станаха незаменими играчи и лидери на отбора, докато мегазвезди като Платини се излагаха като кифладжий! ;)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 яну 2011 14:46

Сега се сетих за този млад играч от Сливен, за който гоорих одеве, но не се сетих името му. Специално го намерих в Гугъла даже. Казва се Милен Василев и ни вкара гол за купата на България. Лечков го е взел за някакви стотинки едва ли не от В групата мисля. Ето това момче е талант. Що не вземат него примерно не мога да разбера, ами взимат някви като Йовчев и оня от плажния футбол проби щял да минава. Ей тва е вземете Василев! Чули бе Емо, вземете него, ако четеш тиква с тиквите ти :evil: :)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 12 яну 2011 15:21

Jorkorazporko написа:Да поживем, ще видим! Глупаво е да отписваш, човек който дори не си видял какво може! Делев имаше точно 3 силни мача в Пирин преди да го земеме! Садула направи феноменален мач срещу Черно Море и им вкара два хубави гола, игра доста добре и в още 4,5 мача! Станко Йовчев е тера инкогнита! Тодор Христов ни развинти, а срещу Рапид беше най - добрия футболист на терена за Берое! За качествата на Стани Костов стига само да погледнеш репортажите от мачовете Пирин - Локо Сф и Миньор - Пирин! Благой Макенджиев е доста преспективен млад вратар и беше лидер и капитан на Пирин, въпреки 22те си години! Реално, никой не може да каже как ще се адаптират и дали ще паснат на отбора! Тогава е много глупаво да ги отписвате!

По принцип си прав!Въпросните играчи съм ги гледал 2-3 пъти!Казах си мнението за тях-може и да съм прав -може и да бъркам!Въпросът е че май рядко(за съжаление)бърккам!Лятото когато написах че селекцията ни е провал и то пълен!-всички се изредиха да ме псуват и да обясняват как не съм фен на тоя отбор!То бяха едни възхвали на Шеридън,Нелсън и всички тия дървари!В крайна сметка се оказах прав-никой от тях не става за нищо!Единствено Акуаро показа нещо-въпреки че и неговите качества с амаааалко спорни за мене!За КОце Стоянов,Иван Стоянов и Делев-работата е съвсем друга-те си личаха че са класа още преди да дойдат в ЦСКА!Даже играха някои от тях в националния отбор макар и в контрола!Доакто сега взимаме абсолютни калмуци!Костов ми е единствената надежда-аам едва лище го пуснат -нали треа да продаваме Палтини и шотландското недоразумение!
Изображение

Върни се в “Архив”