Ясен Петров/Георги Иванов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Re: Времето за промяна настъпи!

Мнениеот bluegabrovo » 25 мар 2011 08:50

Батков няма вина по въпроса за Карвалио,той даде власт на Гонзо да търси и закупи нападател.Да ,Гонзо намери и купи нападател но със някакви тайни игрички.Някой се облажи от парите на Батков за Карвалио.А сега когато става напечено не само за Батков но и за ЛЕВСКИ ,Гонзо вдига рамене и както винаги той не е виновен за нищо.Аз мисля че Гонзо и Ясен е време да си ходят от постовете които заемат във ПФК ЛЕВСКИ.Защото те дърпат отбора надолу.Батков има и той много вина за това което става в ЛЕВСКИ но все пак той дава парите и за момента не може и няма как да си отиде.Но трябва да удари с юмрук по масата и да реши един път завинаги кой командва в неговият отбор и кой как харчи париете му.Това е мое мнение ,Гонзо и Ясен да си ходят ,дори и при загуба в контролата със Славия.Това което е в момента не е ЛЕВСКИ който искаме ние и който те обещаха. Тогава можем да говорим за промени,стига сме викали БАТКОВ ВЪН защото Батков не беше в Кипър на подготовката .Батков само плаща подготовката и то най скъпата със най модерният хотел във Кипър.А когато му дойде времето и се появи някой богаташ да закупи ЛЕВСКИ тогава ще се махне и Батков.За сега обаче проблема не е той а Гонзо и Ясен които не знаят как да тренират и как да надъхват играчите.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 25 мар 2011 08:55

Лицето Г. Градев е обзет от тотална "левскифобия". Само чака някой да каже нещо против Левски и той веднага се представя за адвокат и започва да води дела. Някой сеща ли се да е спечелил някога дело срещу нас. И въобще дали е спечелил някакво дело? Защото, доколкото знам, той не е адвокат Завършил е някаква школа в Англия за квалификация на юристи. Но в обществото се налага мнението, че той не е такъв. Ако по някакъв начин се е сдобил вече с диплома, нека си погледне резултатите и с чиста съвест най- спокойно и ритуално да я запали. Не става само с омраза- трябва и качества.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 25 мар 2011 09:05

Blu lagun,аз винаги каквото съм го мислел за Левски когато е било негативно защо ли се е сбъдвало.За последните няколко години не се ли събраха доста поводи за тоя негативизъм.Виждаме на Гонзо Левски колко е по силен през пролетта.За есента вече се убедих всичко е било заради трансферите,тия играчи сега вече не са същите след като изкараха една цяла подготовка под ръководството на двама вещи специалисти.Колко вратаря трябва още да попилее това ръководство.Май Петков във Кипър се справя добре или се лъжа,на път е сега Митрев да провалят.Гонзо да излезе и да каже поне,еми не искам никой от оня състав който го тренира Мъри Стоилов,тогава ще го разберат всички,защото по него време на Гонзо му се налагаше много често да търка скамейката.Това е мое мнение,а това за умника и дето предричам фиаско не го приемам за обида.Всеки си има гледана точка.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 мар 2011 09:07

Как се разтрогва договор,който,според Левски,и без това не съществува?Напомня ми на "бойкота",който Киряков обяви на нац.отбор. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Градев не разбра ли,че не може да осъди Левски?Що се отнася до Карвальо-НЕ ОСТАВАНЕТО му в Левски е ПРАВИЛНО!Не съм съгласен да загробим Иса за сметка на 30-тина годишен футболист,за който хич,ама хич не съм убеден,че е по-добър!Помислете трезво и ще видите,че Карвальо,в крайна сметка,не е показал ко-о-о-й знае какво в Локо Пд(колкото и да си го харесват там).
Грешка беше ПОКАЗВАНЕТО му като футболист на Левски и изобщо цялата гюрултия покрай него.

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 25 мар 2011 09:07

В този ред на мисли: Знаете ли че Градев е вратар от юношеската школа на Левски? Явно се мисли за недооценен. А че е бездарен,като мениджър и адвокат е признат факт! Вижте му резултатите!

santi_santi
Контакти:

Re: Ясен Петров/Георги Иванов

Мнениеот santi_santi » 25 мар 2011 16:28

За мен Цонко Цонев направи огромна услуга на двамата пловдивски калпазани като не разреши мача в събота да се играе с тези двамата тиквеници вече и в контрола не можем да победим

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 мар 2011 17:35

За съжеление каквито и резултати да се постигнат този полусезон, тия двамцата ще си останат до края му !
А твърде вероятно е да останат и след края на първенството, щото вече сме почти сигурни за евротурнирите.

Което ще е ОГРОМНА грешка ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 25 мар 2011 17:49

СПЕШНО нов треньор !!! Все още може да се спаси отбора. И все още има надежда да се класираме за евротурнирите. С този треньор максимум 4-то място. Но пораженията ще са много по-големи, защото класни футболисти почват да играят на ниво "В" група. Всички се чудят, защо сме взимали този и онзи като в Левски нищо не играят. Ами как да играят като ги води некадърник. Ако един оркестър има диригент - музикален инвалид, ще свири фалшиво, колкото и добри да са отделните музиканти.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Съсипва ли Гонзо футболисти в Левски.

Мнениеот zlatan » 25 мар 2011 18:14

Искам да поговорим без да упреквам и обиждам никого,но днес след проверката на Левски Гонзо за пореден път каза че не е доволен от футболистите на Левски.Аз искам да се спрем на някои моменти от сезона на Левски и да се опитаме да разберем истината.
Гарра Дембеле-машина за голове през август,септември октомври и ноември.
Дани Младенов-поне 5-6 много важни голове -после пролетта дупка.
Иво Иванов-Директора го взее най добрия защитник в БГ-заради автогол закопа го.
Влади Гаджев-истински капитан през есента ндес е бледо копие на футболист.
Дъстли Мюлдер-най бързия бек в БГ-няма и помен от него през пролетта.
Грийн-черноработника през есента-Гонзо го сложи защитник да играе.
Ами младите Иса,Киров,Горанов,Тонев-за кога ги пазим да станат на 30или за да ги преотстъпваме,ами Жак Коен.
Гонзо за съжаление ти съсипва футболисти и психолог може би трябва първо на теб тогава на Матондо.
Ти нямаш качествата да работиш с хора ,а това според мен е много важно.
LEVSKI_FOREVER

would
Контакти:

Re: Съсипва ли Гонзо футболисти в Левски.

Мнениеот would » 25 мар 2011 18:21

Първо за днешния мач със Славия не съм го гледал.Но по голямата вина трябва да е в Ясен, все пак той води подготовката на отбора.Има нещо сбъркано, защото целият отбор не прилича на себе и най-лошото- не показват грам желание за игра.

Върни се в “Архив”