Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Левски вече си има нова "деветка"

Мнениеот Ванко_Ултраса » 05 юни 2010 15:59

Middlesbrough написа:Гарата ме кефи :P , Някой да знае кво ставас Жоро Христов ?

Гарра-та хубаво ще ти го накефи, когато Батков "забрави" да му плати някоя заплата.

Хубаво ще го вземете, но да знаете, че всички чернилки са бомба със закъснител!
Ще го пуснете титуляр, но ако в първите 2-3 мача не отбележи Мустака ще се разочарова и ще се опитва да хитрее като не му плаща заплатата.Това ще рефлектира негативно върху Дембеле-то, и когато Бронзо го пусне пак черния ще протестира като разхожда фланелката ви по терена.Тогава вече идва закотвянето на Дембеле на пейката докато изгние, щото няма да има кой да ви го купи!

Вие сте майстори по осакатяването на талантливи футболисти!
Изображение

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 05 юни 2010 16:14

Ванко_Ултраса написа:
Гарра-та хубаво ще ти го накефи, когато Батков "забрави" да му плати някоя заплата.

Ще го пуснете титуляр, но ако в първите 2-3 мача не отбележи Мустака ще се разочарова и ще се опитва да хитрее като не му плаща заплатата.Това ще рефлектира негативно върху Дембеле-то, и когато Бронзо го пусне пак черния ще протестира като разхожда фланелката ви по терена.Тогава вече идва закотвянето на Дембеле на пейката докато изгние, щото няма да има кой да ви го купи!

Първите 2-3 мача като не вкара кой ще му е виновен ??? Той или клуба? Нормално е като не вкарва да не му се плаща - ти като неработиш плащат ли ти ?

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 05 юни 2010 17:08

kokic1986 написа:
Ванко_Ултраса написа:

Първите 2-3 мача като не вкара кой ще му е виновен ??? Той или клуба? Нормално е като не вкарва да не му се плаща - ти като неработиш плащат ли ти ?

Знам, че ще прозвучи като обида, но това си е типично говеждо мислене!
Така постъпват само селяните грандомани!Ми то по твоята логика Бербатов трябваше да бъде обявен за обесване лично от английската кралица, щото го взега да вкарва голове, но не оправда доверието за 30 млн. паунда!
Ман. Юнайтед, който в момента е един от клубовете диктуващ футболната мода в световен мащаб не постъпва така, вие ще постъпвате по този начин...баси мисленето!Къде сте вие, къде е Ман Юнайтед.

Заради мислене като твоето ще ви наричат навсякъде - Говеда...посерици с посериците ви!
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 юни 2010 17:16

POPCORN написа:Всичко много хубаво , ама самото заглавие на статията ми е смешно.Тая 9-тка въобще не трябва да се дава на кой и да е!С Тоя номер с играли много голями футболисти за Левски и само заслужил тази чест човек трявба да е носи.А вие е раздавате като топъл хляб!Първо Г Христов щешше да е , после Миро Антонов а сега Гара.....За мене все посредствени футболисти!Футболисти където не трябва да играят в Левски, а то се оказва , че взимат свещената фанелка!

Ти за нашите фланелки не се грижи, гледай си вашите. Пък няма да е лошо и вместо да размахват проекти на стадиони, "титаните" да си платят задълженията към държава, клубове и играчи. :evil: Или всички тези фойерверки са само за замазване на очи? ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот Blue_Lion » 05 юни 2010 17:35

THE G.A.M.E написа:
Blue_Lion написа:
turbogena написа:Освен Борносузов и Щърков ,Иво Иванов е на 99% сигурен ,но на нас ни трябва и нападател :(

Днеска четох,че Гарата е спазарен...дано не стане само като Рабех :mrgreen:

Oпределено е доста по добра опция от .... Антонов и Жоро Христов ... :lol:

Да,особено двамата взети заедно ще са уникален тандем ! :lol: Ма не ме кефи некъв тъмно-зелен да носи свещената Синя фланелка с номер 9 бе да го евъ..
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 юни 2010 17:36

И според мен деветката трябва да се замрази... поне докато не се намери достоен човек да я носи. Да я окачат в съблекалнятаа да я гледат нападателите и да си мечтаят за нея - трябва да си я заслужат. Христов изглежда му бяха наляли бая гипс в бутонките и не се справи. Антонов има физика за добър нападател, ама... "не става само с ядене", а и имам чувството, че и на него му наливат гипс и искат да е едва ли не месия и да решава всеки мач. Не става така. Не знам за Меси каква е статистиката, но имаше една ужасяваща статистика за периода в който Роналдиньо беше всичко в Барса, че когато не е бил на терена, каталунците нямат победа. Не е добре така. Гонзо сякаш тръгна и той да търси "лицето" на отбора, но времената са доста различни и не е въпрос до пари. И Вия да дойде като няма кой да му помага келфайда. Такъв играч се изгражда с времето. Като Домо например, когото не оставиха в отбора поне още година - две. Щеше да отиде в по-добър клуб от Херта според мен, а ние пък нямаше да имаме проблеми в Европа и вкъщи.
[offtopic]П.с. Айде тай-брека![/offtopic]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 юни 2010 17:42

Blue_Lion написа:Ма не ме кефи некъв тъмно-зелен да носи свещената Синя фланелка с номер 9 бе да го евъ..

И аз искам някой от измежду Цачев, Табаков, Балджийски .... или Сашо Киров да води атаката ..... ама ............
Ако Гара-та се окаже .... поне нещо като Серж Йофу .... няма да е зле ....
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
fuckside
Контакти:

Мнениеот fuckside » 05 юни 2010 20:10

Относно Иво Иванов:

http://vbox7.com/play:bc03a266

В Европа е така!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: Вашето мнение за евентуалното ново попълнение Дани Младенов

Мнениеот delpi » 05 юни 2010 20:29

W84me написа:Емблемата ли е проблема?

И аз това се чудя... май само се чудим за какво да се заяждаме...
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Вашето мнение за евентуалното ново попълнение Дани Младенов

Мнениеот TodorT » 06 юни 2010 14:49

delpi написа:
TodorT написа:Групите на ЛЕ с такива футболисти НЕ се атакуват.... :|

А с какви??? Като отричаш нещо поне дай някакво предложение...

За мен начинът да се представи отборът добре в ЛЕ не са футболисти от втория ешалон...Смешно е някак си... Все едно Барса да вземе футболисти от втората дивизия на Испания, за да атакува титлата в ШЛ. Каквото ни ръководството, такива и футболистите... :|

Върни се в “Архив”