Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Да нямаш точно 125хил.евро,това вече е гибел.

Мнениеот L_Messi » 20 яну 2010 14:44

anti78 написа:
L_Messi написа:Добре, хайде да приемем, че Асус, Жоб и Темиле са в Левски. Ти твърдиш, че от останалите само Минев и Гаджев стават. Кои трябва да са другите 6 човека тогава?

Пропуснал си Ричард и Бошу.Другите трябваше да са:изпуснатите с лека ръка Ивелин Попов,Бандаловски,Ели Зизов(и тримата си тръгнаха заради подигравателни заплати за първи професионални договори)и за вратар евентуално Митрев,той е най-добре от тримцата в момента които имаме.

Ели Зизов беше поставил условие да е в първия отбор, затова не се стигна до договор с него. Играчи като Топузаков и Кривия се разбират за 5 минути с ръководството и търпят да са резерви, а недоказани юноши се пазарят като цигани с клубът, който ги е създал. Ако толкова искаха да са в Левски, щяха да са в отбора и досега. Като не искат - прав им път, никой не може да ги спре. Видяхме го Бандаловски колко прокопса като се махна от Левски и тръгна да прави кариера във Фейенорд.

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 20 яну 2010 14:51

L_Messi написа:
anti78 написа:
L_Messi написа:Добре, хайде да приемем, че Асус, Жоб и Темиле са в Левски. Ти твърдиш, че от останалите само Минев и Гаджев стават. Кои трябва да са другите 6 човека тогава?

Пропуснал си Ричард и Бошу.Другите трябваше да са:изпуснатите с лека ръка Ивелин Попов,Бандаловски,Ели Зизов(и тримата си тръгнаха заради подигравателни заплати за първи професионални договори)и за вратар евентуално Митрев,той е най-добре от тримцата в момента които имаме.

Ели Зизов беше поставил условие да е в първия отбор, затова не се стигна до договор с него. Играчи като Топузаков и Кривия се разбират за 5 минути с ръководството и търпят да са резерви, а недоказани юноши се пазарят като цигани с клубът, който ги е създал. Ако толкова искаха да са в Левски, щяха да са в отбора и досега. Като не искат - прав им път, никой не може да ги спре. Видяхме го Бандаловски колко прокопса като се махна от Левски и тръгна да прави кариера във Фейенорд.

Зизов не е искал да е титуляр нали?Не беше ли по-добре той да е в отбора вместо Ортега?Бандаловски не прокопса навън ама сега е в националния.

anti78
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот anti78 » 20 яну 2010 14:55

parvanoff написа:Твой проблем е баце, защото ти даваш пример с тях-те защитават твоята, а не моята теза. Така че все едно с много думи не казваш нищо-щом това те удовлетворява здраве да е ;) Да не говорим, че си позволяваш да говориш от името на всички левскари ;)

Сигурен съм че повече левскари поддържат моята теза,отколкото твоята.Кратко и ясно-Мустака вън!Това го искат почти всички левскари,ти си един от малкото изключения.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 яну 2010 14:55

anti78 написа:
L_Messi написа:
anti78 написа:Добре, хайде да приемем, че Асус, Жоб и Темиле са в Левски. Ти твърдиш, че от останалите само Минев и Гаджев стават. Кои трябва да са другите 6 човека тогава?

Зизов не е искал да е титуляр нали?Не беше ли по-добре той да е в отбора вместо Ортега?Бандаловски не прокопса навън ама сега е в националния.[/quote]
Толкова по-зле за националния щом са опрели до Бандаловски.Никой не твърди,че в Левски никога не са правени грешки(не визирам Зизов-не съм го гледал,нямам "кристална топка" и не знам дали щеше да е по-добър от Ортега).Никой не е безгрешен.Може би единствено ти? :oops:
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 20 яну 2010 15:01

anti78 написа:
L_Messi написа: Ели Зизов беше поставил условие да е в първия отбор, затова не се стигна до договор с него. Играчи като Топузаков и Кривия се разбират за 5 минути с ръководството и търпят да са резерви, а недоказани юноши се пазарят като цигани с клубът, който ги е създал. Ако толкова искаха да са в Левски, щяха да са в отбора и досега. Като не искат - прав им път, никой не може да ги спре. Видяхме го Бандаловски колко прокопса като се махна от Левски и тръгна да прави кариера във Фейенорд.

Зизов не е искал да е титуляр нали?Не беше ли по-добре той да е в отбора вместо Ортега?Бандаловски не прокопса навън ама сега е в националния.

Ортега беше взет на пожар, докато случаят със Зизов е принципен. Бандаловски е трети вариант за десен бек след Манолев и Живко и не се знае дали нямаше да е по-добре, ако навремето беше останал в Левски.

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 20 яну 2010 15:04

Пропуснал си Ричард и Бошу.Другите трябваше да са:изпуснатите с лека ръка Ивелин Попов,Бандаловски,Ели Зизов(и тримата си тръгнаха заради подигравателни заплати за първи професионални договори)и за вратар евентуално Митрев,той е най-добре от тримцата в момента които имаме.[/quote]
Ели Зизов беше поставил условие да е в първия отбор, затова не се стигна до договор с него. Играчи като Топузаков и Кривия се разбират за 5 минути с ръководството и търпят да са резерви, а недоказани юноши се пазарят като цигани с клубът, който ги е създал. Ако толкова искаха да са в Левски, щяха да са в отбора и досега. Като не искат - прав им път, никой не може да ги спре. Видяхме го Бандаловски колко прокопса като се махна от Левски и тръгна да прави кариера във Фейенорд.[/quote]
Зизов не е искал да е титуляр нали?Не беше ли по-добре той да е в отбора вместо Ортега?Бандаловски не прокопса навън ама сега е в националния.[/quote]
Толкова по-зле за националния щом са опрели до Бандаловски.Никой не твърди,че в Левски никога не са правени грешки(не визирам Зизов-не съм го гледал,нямам "кристална топка" и не знам дали щеше да е по-добър от Ортега).Никой не е безгрешен.Може би единствено ти? :oops:[/quote]
Позна че съм безгрешен :mrgreen: Само,че ме яд дето има един по безгрешен от мен-Адвоката.Той никога не греши нали?

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 яну 2010 15:14

Откъде пък разбра, че повечето левскари мислели като теб :lol: Да не се е гласувало някъде и аз да не съм разбрал ;) Интересно защо тогава адвокатО си е още на мястото? Май пак нищо не каза-язък... ;) И кой видя да казва, че адвоката е безгрешен? Иначе ни стана ясно какво мислиш за себе си ;)
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
mon_cool
Контакти:

Re: Левски връща талант от Леверкузен

Мнениеот mon_cool » 20 яну 2010 15:22

Я да се връща при нас,тук има по хубави дискотеки.

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 20 яну 2010 15:25

parvanoff написа:Откъде пък разбра, че повечето левскари мислели като теб :lol: Да не се е гласувало някъде и аз да не съм разбрал ;) Интересно защо тогава адвокатО си е още на мястото? Май пак нищо не каза-язък... ;) И кой видя да казва, че адвоката е безгрешен? Иначе ни стана ясно какво мислиш за себе си ;)

Не загря май че това за безгрешността беше саркастично.Ти да не си бил съкомсомолец с Тошето?

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 20 яну 2010 15:40

Дайте да спрем с "остроумните" нападки на лична основа.
Батков не е идеалният собственик на Левски, но аз не виждам негова алтернатива на този етап. Времето за входящи трансфери беше през лятото, уви, Батков не рискува, но дали купуването на един скъп играч щеше да помогне за подобряване на трагичното състояние, в което бяха останалите? Сега е решил да продава - нищо против. И без това има само 15 мача до края. От друга страна пък, виждаме за какви пари продаваме наистина добри и ценни за клуба играчи. Въобще, нещата са сложни и не мога да разбера лекотата, с която толкова много хора са оплюват Батков. Разбирам да има критика, но не разбирам постоянното плюене и оплакване.

Върни се в “Архив”