Шампионска лига - 2016/17
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига - 2016/17
Е, БДЖ, категорично. В оня мач поне отборите са на теория близки по качество и картона го е обърнал. Тия оставиха Луноходец да си цъка, без да ги пресират и атакуват грам, все едно хикса ги устройваше.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Равенството между ПСЖ и Лудогорец е сюрприз(честита ЛЕ на разградските фенове), но най-голямата изненада дойде от Киев: два червени картона за Бешикташ и нито един от тях не е на сметката на Ришар Quaresma 

Утре вестниците с едър шрифт:
БоНба в Булонския лес!!!

БоНба в Булонския лес!!!

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Според мен имаше голямо подценяване от страна на ПСЖ, а след това и огромен късмет за Лудогорец. То не бяха греди, рикошети, просто тази вечер беше тяхната.
Ди Мария скандален, дори го освиркваха, а това не се чува често.
А това да имаш 3-ма бразилци в защита е като подарък за противниковия отбор. Да се надяват да изтеглят Лестър, че с всеки друг отбор според мен отпадат.
А това да имаш 3-ма бразилци в защита е като подарък за противниковия отбор. Да се надяват да изтеглят Лестър, че с всеки друг отбор според мен отпадат.
Единият 1/8 финален сблъсък е ясен - Байерн срещу Арсенал.
Друга двойка може да бъде Барса-ПСЖ.
Сериозно, дано този път видим нещо ново.

Сериозно, дано този път видим нещо ново.
Последна промяна от sapio0o на 06 дек 2016 23:55, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- Udoji90
- Контакти:
Аз за Динамо си бях убеден, че ще ударят Бешиткаш, макар че не очаквах чак с толкова. Яд ме е за Бенфика, че не успяха да се възползват от домакинството си, но Наполи все пак са си по-добрият тим. Кефя се и за Ростов. Моите хора като никога завършват 1-ви (благодарение на Лудогорец) и сега хващам бас, че ще срещнем Байерн или Борусия/Реал. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
- Контакти:
2-ра урна ще вземе да излезне по-трудната - въпреки че Атлетико и Барса(въпреки формата) са си твърдо фаворити срещу всеки.
Искам Барса - Байерн да има най-накрая един интересен 1/8 финал.
Искам Барса - Байерн да има най-накрая един интересен 1/8 финал.
tevez написа:Според мен имаше голямо подценяване от страна на ПСЖ, а след това и огромен късмет за Лудогорец. То не бяха греди, рикошети, просто тази вечер беше тяхната.
Още ли не можеш да преживееш резултата и излизането на "Лудогорец" от групите на ШЛ?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Барса и Байерн са вс тези от А, освен ако не играят помежду си.
Утре ще е интересно РМ как ще подходи към мача
Утре ще е интересно РМ как ще подходи към мача

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Кашчей написа:tevez написа:Според мен имаше голямо подценяване от страна на ПСЖ, а след това и огромен късмет за Лудогорец. То не бяха греди, рикошети, просто тази вечер беше тяхната.
Още ли не можеш да преживееш резултата и излизането на "Лудогорец" от групите на ШЛ?
Ти гледа ли мача? Ако да, трябва да си видял това, което съм написал. В противен случай гледаш, но не разбираш.