terry_lampard написа:tatusindo написа:terry_lampard написа:tatusindo написа:Стига с централните защитници какво ще ги правим ?
Ти ли ще редиш състава, че го мислиш толкова ?
Принципно не,ама ми се виждат множко при положение,че всеки ще иска игрови минути

За мен това е работа само и единствено на Моуриньо. Има много хора по света, които не одобряват продажбата на футболисти или покупка на такива, но всеки забравя за това когато отбора печели. Моу ще вземе това което му е нужно. Лично аз много ще съм доволен от един трансфер на Погба но ако Моу е решил че Кедира ще му свърши по-добра работа ще го подкрепя.
Tо е ясно , че каквото и да направи Моу феновете трябва да си го подкрепяме ама нали затова е форума всеки да си каже мнението за даден бъдещ или реализиран вече трансфер ... При наличието на Кейхил - Тери (титулярите от миналия сезон) + Зума(който за мен е бъдещето до Кейхил) централните са ни точно ... Да не забравяме и юношите дето си тренират с мъжете .... Онова чехче Калаш ли беше дето на Анфийлд беше железен .... Абе защитата е супер
За Кедира или Погба - аз също съм с двете ръце за Погба като сбор от бъдеще пред него,качества,удар с ляв и десен крак ..... Обаче Сами компенсира с много черна работа в дефанса ....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]