Станимир Стоилов е обявил пред спортно-техническия щаб на Ботев Пловдив, че ще напусне треньорския пост в клуба, научи Гонг.
Стоилов е обявил, че няма да води повече Ботев Пловдив след мача с Левски независимо от това какъв ще бъде крайният резултат в мача реванш от четвъртфиналите за Купата на България.
Причината, която е изтъкнал Стоилов е големият негативизъм около отбора. Стоилов се надява негативизмът да изчезне, когато той си тръгне.
В първия мач на стадион „Георги Аспарухов“ Ботев загуби с 1:3 от Левски.
Станимир Стоилов пое Ботев Пловдив в края на 2012 година. Той подписа договор с клуба за срок от 2,5 години, който влезе в сила от 1 януари 2013 година.
Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Станимир Стоилов напуска Ботев Пловдив
Най-накрая...
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Re: FINALLY! Мъри разкрит и подава оставка!
Славия, мен всички информации са ми достоверни на 100%, аз не пускам фишеци, като повече тук 

- Балкански Орел
- Контакти:
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ 

най-много се моля да не се върне при нас.Моля те Господи не ми причинявай и това.
LEVSKI_FOREVER
- Балкански Орел
- Контакти:
То се видя днеска, че футболистите го бойкотират, те не играха нищо !
- Балкански Орел
- Контакти:
zlatan написа:най-много се моля да не се върне при нас.Моля те Господи не ми причинявай и това.
Нали знаеш, че точно това ще стане.....
Стоилов,ще се върне в Левски.Въпроса е сега или през лятото.
Ivo-Chernomoretz написа:Абе то всяка година става така с вас треньори глупости и сега какво - ще отиде в Левски и нищо
Българска пародия
Усещам ''звездния евротандем'' Насо-Мъри в Левски.

Зависи Батков какво е намислил, той предпочита да си направи гръб с Гонзо като цяло...
Последна промяна от Teo на 16 мар 2014 19:32, променено общо 1 път.
- Logical person
- Контакти:
А защо след мача с Левски ? За да ги реанимира за пореден път и да ги пусне напред за купата