Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот Santiago Munezz » 06 яну 2014 20:43

Tommi написа:Тоя Огнянов изобщо не ни трябва, ама дано да го вземем ей така за майтап на червените. :twisted: :mrgreen:

Голям майтап няма що,после да се чудим как да го изгониме :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 06 яну 2014 20:44

Santiago Munezz написа:
Tommi написа:Тоя Огнянов изобщо не ни трябва, ама дано да го вземем ей така за майтап на червените. :twisted: :mrgreen:

Голям майтап няма що,после да се чудим как да го изгониме :lol:

Ще прави компания на Йорданов на пейката :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 06 яну 2014 20:46

Огнянов го подлъгаха с някакви гърци и за това се покри,ако не се уреди тогава ще ходи в Левски.

Това с тия" Говерла "да не е някакъв майтап.Нещо името да ви навява някакви асоциации? :)

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 яну 2014 20:47

Докато действията ви се правят на база да направим напук на червените или зелените, НИКОГА няма да влезете в правия път.
Защо трябва да ти дреме за червените, зелените или карамбозовите на точици, трябва да ти дреме само и единствено за Левски.

Относно Гара, Левски в момента няма ресурс за да плаща заплатата, която ще поиска, така че разни драсканици из медиите са просто клик-генератор.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 яну 2014 20:55

BadBoy написа:
Относно Гара, Левски в момента няма ресурс за да плаща заплатата, която ще поиска, така че разни драсканици из медиите са просто клик-генератор.

Левски освобождава ресурс от Генков, а и продава Вутов. А всъщност има хора, дето много по-добре от тебе и мене знаят за какво има ресурс Левски. Щом е казано, значи се действа, друг въпрос е какво ще стане. Аз лично съм скептик за Дембеле, и то за формата му! Колкото до звездата на Любимец, го оставям без коментар. Въобще в БГ, като се изключат няколко момчета от Ловеч, аз играч за сините не виждам.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 яну 2014 20:56

Levskar_90 написа:
Брей голяма логика. Ами домусите, чорбетата и другите са по-зле от нас, нали ще сме ние шампионите, може и от тази страна да се погледне. В БГ футбола е аматьорски, така че шампион става по-малко слабия, а не най-добрия.

Ти ли застъпваше тук тезата, че Левски ще е шампион?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 06 яну 2014 20:58

sin4ec написа:
Levskar_90 написа:
Брей голяма логика. Ами домусите, чорбетата и другите са по-зле от нас, нали ще сме ние шампионите, може и от тази страна да се погледне. В БГ футбола е аматьорски, така че шампион става по-малко слабия, а не най-добрия.

Ти ли застъпваше тук тезата, че Левски ще е шампион?

Не. Докато Тоньо и Доньо са в Левски, Левски няма да е шампион.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 06 яну 2014 21:02

sin4ec написа:
BadBoy написа:

Левски освобождава ресурс от Генков, а и продава Вутов. А всъщност има хора, дето много по-добре от тебе и мене знаят за какво има ресурс Левски. Щом е казано, значи се действа, друг въпрос е какво ще стане. Аз лично съм скептик за Дембеле, и то за формата му! Колкото до звездата на Любимец, го оставям без коментар. Въобще в БГ, като се изключат няколко момчета от Ловеч, аз играч за сините не виждам.

Батков сподели, че към момента на Левски са нужни около 1 милион евро за да си оправят задълженията.
Към момента все още никой не сте продали, а и заплатата на Вутов едва ли е била по-голяма 1000 евро на месец.

Дембеле в Германия и Китай е получавал 50 000 евро на месец, ти как мислиш да се върне в България за 15К?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 06 яну 2014 21:04

sin4ec написа:
BadBoy написа:

Тои самия каза гарата че не иска да идва в бг ;)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 яну 2014 21:15

BadBoy написа:

Докато действията ви се правят на база да направим напук на червените или зелените, НИКОГА няма да влезете в правия път.
Защо трябва да ти дреме за червените, зелените или карамбозовите на точици, трябва да ти дреме само и единствено за Левски.

Не може да не следиш конкуренцията.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”