Tommi написа:Тоя Огнянов изобщо не ни трябва, ама дано да го вземем ей така за майтап на червените.![]()
Голям майтап няма що,после да се чудим как да го изгониме

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Tommi написа:Тоя Огнянов изобщо не ни трябва, ама дано да го вземем ей така за майтап на червените.![]()
Santiago Munezz написа:Tommi написа:Тоя Огнянов изобщо не ни трябва, ама дано да го вземем ей така за майтап на червените.![]()
Голям майтап няма що,после да се чудим как да го изгониме
BadBoy написа:
Относно Гара, Левски в момента няма ресурс за да плаща заплатата, която ще поиска, така че разни драсканици из медиите са просто клик-генератор.
Levskar_90 написа:
Брей голяма логика. Ами домусите, чорбетата и другите са по-зле от нас, нали ще сме ние шампионите, може и от тази страна да се погледне. В БГ футбола е аматьорски, така че шампион става по-малко слабия, а не най-добрия.
sin4ec написа:Levskar_90 написа:
Брей голяма логика. Ами домусите, чорбетата и другите са по-зле от нас, нали ще сме ние шампионите, може и от тази страна да се погледне. В БГ футбола е аматьорски, така че шампион става по-малко слабия, а не най-добрия.
Ти ли застъпваше тук тезата, че Левски ще е шампион?
sin4ec написа:BadBoy написа:
Относно Гара, Левски в момента няма ресурс за да плаща заплатата, която ще поиска, така че разни драсканици из медиите са просто клик-генератор.
Левски освобождава ресурс от Генков, а и продава Вутов. А всъщност има хора, дето много по-добре от тебе и мене знаят за какво има ресурс Левски. Щом е казано, значи се действа, друг въпрос е какво ще стане. Аз лично съм скептик за Дембеле, и то за формата му! Колкото до звездата на Любимец, го оставям без коментар. Въобще в БГ, като се изключат няколко момчета от Ловеч, аз играч за сините не виждам.
sin4ec написа:BadBoy написа:
Левски освобождава ресурс от Генков, а и продава Вутов. А всъщност има хора, дето много по-добре от тебе и мене знаят за какво има ресурс Левски. Щом е казано, значи се действа, друг въпрос е какво ще стане. Аз лично съм скептик за Дембеле, и то за формата му! Колкото до звездата на Любимец, го оставям без коментар. Въобще в БГ, като се изключат няколко момчета от Ловеч, аз играч за сините не виждам.
BadBoy написа:Tommi написа:Тоя Огнянов изобщо не ни трябва, ама дано да го вземем ей така за майтап на червените.![]()
Докато действията ви се правят на база да направим напук на червените или зелените, НИКОГА няма да влезете в правия път.
Защо трябва да ти дреме за червените, зелените или карамбозовите на точици, трябва да ти дреме само и единствено за Левски.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта