Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Мнениеот glarus_ds » 13 мар 2013 22:55

veselinsk написа:На реванша Литекс ще изгърби говедата с едно 3:0 така,че все тая 1:0 или 1:1.

Цяла България обича Ицо Стоичков, само говеждата сган го мрази.Ето що цяла България ви нарича говеда и се радва всеки път като ви гърбят.

Миналата седмица бях решил, че все пак има нещо човешко в теб, но с тези брутални обиди... Наздраве ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 13 мар 2013 22:59

vladitol написа:Финала от една или две срещи ще е ?

От колкото се налага, само сините да са носители :) :) :)

anker1878
Контакти:

Re: Е това е тумора на българския футбол!Видяхте ли го?

Мнениеот anker1878 » 13 мар 2013 23:00

kiril74 написа:
anker1878 написа:
kiril74 написа:Отмененият гол няма какво да се коментира.Някой футболен "специалист" в синьо да коментира удара без топка на Карвальо първото полувреме.Главният съдия беше с гръб , но страничният имаше отлична видимост, но явно е гледал "мълчанието на агнетата".

Ловеч ли напрвиха силен мач или Илиян беше глътнал гипса не знам . Видях обаче , че треньора в синьо е в гипс . Ловеч играха доста грамотно и успешно , но точно този отбор да има претенции към съдията е комично. Те вкараха според мен редовен гол , но те имат тлкова съдииски грях , че и белия пушек над ВАТИКАНА не може да ги опрости. НЕ СЕ ПРИЕМАТ ОПЛАКВАНИЯ ОТ СЪДИИСКИ РЕШЕНИЯ ОТ ЛОВЕЧ И ДЕЛИОРМАНА...................

Карвальо ритна ли Илия Миланов?Само това отговори.Съдията ясно какво свири и на кого.

Ловеч направиха много добро второ полувреме и ремито е резонен резултат , но точно Вие да ревете срещу реферите е ЦИНИЧНО. Мача реално е РЕМИ , но колко ремита в Ловеч Ви бяха спестени ,....... последното беше в 15 кръг през тази зима.. Съдията е слаб , но много често ви е правил на ВАС МЕРСИ.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Е това е тумора на българския футбол!Видяхте ли го?

Мнениеот glarus_ds » 13 мар 2013 23:02

anker1878 написа:
kiril74 написа:
anker1878 написа:
kiril74 написа:Отмененият гол няма какво да се коментира.Някой футболен "специалист" в синьо да коментира удара без топка на Карвальо първото полувреме.Главният съдия беше с гръб , но страничният имаше отлична видимост, но явно е гледал "мълчанието на агнетата".

Ловеч ли напрвиха силен мач или Илиян беше глътнал гипса не знам . Видях обаче , че треньора в синьо е в гипс . Ловеч играха доста грамотно и успешно , но точно този отбор да има претенции към съдията е комично. Те вкараха според мен редовен гол , но те имат тлкова съдииски грях , че и белия пушек над ВАТИКАНА не може да ги опрости. НЕ СЕ ПРИЕМАТ ОПЛАКВАНИЯ ОТ СЪДИИСКИ РЕШЕНИЯ ОТ ЛОВЕЧ И ДЕЛИОРМАНА...................

Карвальо ритна ли Илия Миланов?Само това отговори.Съдията ясно какво свири и на кого.

Ловеч направиха много добро второ полувреме и ремито е резонен резултат , но точно Вие да ревете срещу реферите е ЦИНИЧНО. Мача реално е РЕМИ , но колко ремита в Ловеч Ви бяха спестени ,....... последното беше в 15 кръг през тази зима.. Съдията е слаб , но много често ви е правил на ВАС МЕРСИ.

Не, Карвальо не ритна Миланов!
CHELSEA

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 13 мар 2013 23:07

Честита победа на сините.
Хареса ли ви шампионския отбор и вземете свалете това напрежение, че Илиев горкия ще вземе да се изпържи, много го натоварвате. :cry:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 13 мар 2013 23:12

BadBoy написа:Честита победа на сините.
Хареса ли ви шампионския отбор и вземете свалете това напрежение, че Илиев горкия ще вземе да се изпържи, много го натоварвате. :cry:

Е кво да ни хареса, играхме много зле, всеки трети пас беше грешен, а когато топката беше във владение на Литекс, нито пресирахме, нито покривахме противника, оставяхме им много пространства, и като цяло движението по терена бе под всяка критика!
CHELSEA

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 13 мар 2013 23:32

Не знам кво е дал съдията, фал ли, корнер ли! Ама за мен това е 100% засада!

Изображение

Изображение
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 13 мар 2013 23:36

Avanti_Ragazzi написа:Не знам кво е дал съдията, фал ли, корнер ли! Ама за мен това е 100% засада!

Изображение

Изображение

Как ще е засада, моля те :lol: :lol: :lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 мар 2013 23:38

Вие не разбирате, ориентирайте се към друг спорт :mrgreen:

Аз искам да видя нарушението срещу Литекс. Някои пък твърдят, че фаул в тяхна полза няма.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 13 мар 2013 23:40

За да бъде засада страничния трябва да изчака да види дали играча зад защитата ще играе с топката и тогава да маркира-това се знае и от малките деца,друг е въпроса,че играча на литекс не докосва топката с глава,а пък съвсем друго е ,че се оказа ,че съдията свирил фаул!!!
Последна промяна от joro65 на 13 мар 2013 23:41, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Архив”