ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Ботев (Пловдив) /2 кръг, А група/ - 3:1

Мнениеот Theos » 20 авг 2012 11:38

Rivaldo10 написа:Е в песента за говеждия стадион не се ли пее КЗЛ? :?

Не се пее колега кзл, не ми се цитира в момента абзаци от тази песен, ако ти е интересно сигурно я има някъде, не защитавам ботевиситите, но те на този мач бяха изключително коректни като поведение и песни, разбира се имаше и нормалните обидни закачки, но това го има винаги :)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 авг 2012 11:44

samobotev написа:Пишлимета които пеят подобни песни има навсякъде, важно е после като дойдат дебелаците какво се пее :) ;)
И вместо да плюеш по нас по добре погледни вашата агитка която се подиграва на играчите ви и как в последните години група лумпени от там изгониха доста от нормалните фенове.
Даже ако не се лъжа по едно време Борат им плащаше на една групичка от вашите за да не дават в агитката да се пее срещу него и да пречат на опъването на транспаранти насочени пак срещу въпросната персона.

Много пъти съм критикувал действията на нашата агитка, още снощи писах за въпросните два банана! На мен лично не ми е плащано за нищо, понатрупал съм прилична бройка мачове в сектор Б, но никой никога не ми е предлагал пари за каквото и да било. Въпросните пишлемета, за които говориш, са вашето бъдеще, а "дебелаците" няма вечно да сте на стадиона. Винаги съм приемал, че тези две агитки няма как просто да пеят подобно нещо, заради двете имена на отборите, сигурно затова и толкова много ме издразни тази проява.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 авг 2012 11:46

Theos написа:Не се пее колега кзл, не ми се цитира в момента абзаци от тази песен, ако ти е интересно сигурно я има някъде, не защитавам ботевиситите, но те на този мач бяха изключително коректни като поведение и песни, разбира се имаше и нормалните обидни закачки, но това го има винаги :)

Да, било смърт за Левски, е то голяма разлика...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 20 авг 2012 11:46

Rivaldo10 написа:Сателити на терена, сателити на трибуните! Вчера бяхте 3000 канара и нито един ботевист!!! Няма ботевист, които да пее КЗЛ, няма!!! Големи закани, голямо нещо, но ви лъснаха задниците на терена и на трибуните! ;)

Бъркаш се! КЗЛ не се пя нито веднъж! Опитаха се шепа хора да запеят "На говеждия стадион ... " но много бързо бяха спрени. Изобщо не се стигна до куплета с поругаването на Левски! Е, имаме трески за дялане, но каквото си говорихме преди мача се случи: Уважение за противника, без псувни по дякона Левски, без бомби, без нахлувания! Един единствен фен се качи на оградата и нашите стюарди го сгънаха за секунди. Най-голямата обида към вас беше "Говеда". "Селяни" не го имам за обида, все пак сте "отбора на народа", а народа живее в градове и села ;)

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 20 авг 2012 11:49

Rivaldo10 написа:
Theos написа:Не се пее колега кзл, не ми се цитира в момента абзаци от тази песен, ако ти е интересно сигурно я има някъде, не защитавам ботевиситите, но те на този мач бяха изключително коректни като поведение и песни, разбира се имаше и нормалните обидни закачки, но това го има винаги :)

Да, било смърт за Левски, е то голяма разлика...

Ами и смърт за Левски не чух, а чух само за говеждия стадион.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 20 авг 2012 11:52

Pupper_ написа:Бъркаш се! КЗЛ не се пя нито веднъж! Опитаха се шепа хора да запеят "На говеждия стадион ... " но много бързо бяха спрени. Изобщо не се стигна до куплета с поругаването на Левски! Е, имаме трески за дялане, но каквото си говорихме преди мача се случи: Уважение за противника, без псувни по дякона Левски, без бомби, без нахлувания! Един единствен фен се качи на оградата и нашите стюарди го сгънаха за секунди. Най-голямата обида към вас беше "Говеда". "Селяни" не го имам за обида, все пак сте "отбора на народа", а народа живее в градове и села ;)

Колега , аз само мога да ви поздравя, но това е лично мнение, за това ,че бяхте изключително коректни и не обидихте Левски , а си покрепяхте отбора,бяхте доста хора толкова многочислена агитка извън София досега на Герена не е идвала!Успехи за напред!

e_cvetcov
Контакти:

Мнениеот e_cvetcov » 20 авг 2012 11:54

Песента просто е такава. Не е насочена дъректо към вас, а по-скоро, че вие с червените сте отборите, които се явяват дрзнители. В песента се пее че "г...да и с..не (Левски и ЦСКА,със съответните епитети)застанали пред нас на колене". Пак казвам че това по никакъв начин не е провокация с вас. Смея да кажа че сме израстнали изключително много като поведение. Няма провокации, няма резили и т.н. за разлика от част от вашите. Първо големия резил с Кавальо....мисля че там няма нужда да се коментира, ама хич. Другото, което е голям резил за вас са "трофеите". Това беше много компелсарско изпълнение. Не се обиждайте, но е факт. Иначе за ситуацията на терена. Първито 30 мин. ни смазахте. При 2:1, ако бяхме вкарали........един господ знае.......съответно се пооголихме и вие вкарахте 3-ти. Факт- грешките се наказват. За съдята няма да говорим, защото никога няма как да бъдем на едно мнение, но за мен (като бивш съдя) беше свирене 60:40. Такива неща, където съдята може да интерпретира. Но както ида е....мача свърши.....аз съм доволен от нашит,е че излязоха и се надиграваха. Може да паднахме, но видяхме желание. Според мен има ли желание нещата могат да вървят напред. Вече дали въпрос на майсторство, манталитет или късмет няма значение...Ботев се завърна

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 авг 2012 11:57

e_cvetcov написа:Песента просто е такава. Не е насочена дъректо към вас, а по-скоро, че вие с червените сте отборите, които се явяват дрзнители. В песента се пее че "г...да и с..не (Левски и ЦСКА,със съответните епитети)застанали пред нас на колене". Пак казвам че това по никакъв начин не е провокация с вас. Смея да кажа че сме израстнали изключително много като поведение. Няма провокации, няма резили и т.н. за разлика от част от вашите. Първо големия резил с Кавальо....мисля че там няма нужда да се коментира, ама хич. Другото, което е голям резил за вас са "трофеите". Това беше много компелсарско изпълнение. Не се обиждайте, но е факт. Иначе за ситуацията на терена. Първито 30 мин. ни смазахте. При 2:1, ако бяхме вкарали........един господ знае.......съответно се пооголихме и вие вкарахте 3-ти. Факт- грешките се наказват. За съдята няма да говорим, защото никога няма как да бъдем на едно мнение, но за мен (като бивш съдя) беше свирене 60:40. Такива неща, където съдята може да интерпретира. Но както ида е....мача свърши.....аз съм доволен от нашит,е че излязоха и се надиграваха. Може да паднахме, но видяхме желание. Според мен има ли желание нещата могат да вървят напред. Вече дали въпрос на майсторство, манталитет или късмет няма значение...Ботев се завърна

Той Илиан си го каза: "Трябва да им покажем къде са" ( :
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 20 авг 2012 12:00

ОК, просто на стадиона останах с такива впечатления, щом казвате, че не е било точно така, добре. Извинявам се за по-острите си коментари, просто се бях ядосал от въпросната песен. Както и да е, успех занапред!

Върни се в “Архив”