Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Варианти и спекулации за нов треньор на Левски

Мнениеот milen.hristov » 27 мар 2012 13:58

IORGOS PAPADOPULIS написа:Възможно най-лошия от вариантите е Гонзо да води Левски.Та нали затова дойде Костов защото Гонзо доказа че не може !!!

И самият ТОНЕВ НЕ ПРЕСТАНА ДА ГО ПОВТАРЯ, колко зле е бил подготвян отбора, как лошо се работело с него

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 27 мар 2012 13:58

С цялото ми уважение, към Георги Иванов, и аз не искам той да е треньор...предвид думите на Тара по-рано днес, и факта, че ИИ отказа за пореден път на Левски, а Херо няма как да ни поеме...май остава ГИ :| Който и да е, успех на Левски !!!
Изображение

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 27 мар 2012 13:58

Както се пее в песента - Кога на Гонзо паднете ,... :mrgreen:
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
merlin
Контакти:

Мнениеот merlin » 27 мар 2012 13:58

Стига бе, защо Гонзо?!? Толкова ли няма читави треньори от школата за временен вариант. Че те футболистите сами да се тренират ще е по-добре. Не съм мислил, че някога ще го кажа, но... ако ще е за няколко месеца предпочитам 100 пъти Вили пред "повелителят на 2 (две) мозъчни клетки" инж. д-р на футболните науки Георги Иванов.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха...

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 27 мар 2012 13:59

Stanislav_Ivanov написа:Каних се да ида на някой мач до София,но бързо,ще се откажа след тази новина ! :(

То аз дето съм от София ще се откажа ,ако треньор стане инж. Гонзо ,пък какво остава за хората извън София...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 27 мар 2012 13:59

"Към този час: Георги Иванов е фаворит за треньор на Левски"....звучи плашещо!!!!!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 27 мар 2012 13:59

THE G.A.M.E написа:Хм ... Значи "Балоните" може и да се окажат прави.
Цялата тая дандания вчера - "Преговаряме с Мъри и още 2-ма" ... Е била за замазване ...
Вярно, че Стоилов и Тонев са разговаряли, всички разбраха, ама аз невярвам, че претенциите на Мъри са били толко неизпълними, че да не му ги изпълнят !!

Като нищо всичко е било за пред хората, а днес просто да обявят: "Ми Мъри неще, другите-също значи "Гонзо" ще "спасява" положението" ... :evil:

Ако стане това ... незнам ... На ръба съм да кажа нещо, което сигурно няма да си го простя !!!

Ако условията, които излязоха в спортала са истина - то са си баш неизпълними. Къде го има това, треньорът да си избира кой да му е шеф? Защото едно връщане на Наско (а дано това НЕ СТАНЕ) си е точно това. Пък и след толкова писния какво бил казал Наско, какво бил казал Мъри, какво казал Мустака ... ще е един от най-големите циркове.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 27 мар 2012 14:00

шивача написа:айде стига сте плакали, сега е момента, в който ще се отървете от Гонзо. Просто го ползват за бушон, а от лятото Илиян, казвам го с цялото си уважение към Берое, ще се изстреля с 200 към София!
Лятото е далече. Края на света уж беше заплануван за есента, но ако подрани. Истината е, че ръководството на Левски няма полезен ход в момента освен Мъри......
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 27 мар 2012 14:00

Само не и Гонзо,само не и той.
Това ако е истина край това беше :cry:

lider-83
Контакти:

Мнениеот lider-83 » 27 мар 2012 14:01

За мен е по правилно да се вземе сега треньор за догодина да опознае футболистите и да може да си направи селекция лятото.А не Гонзо да ги води сега а лятото друг.
Може да направят Йовов треньор :)
И преди и сега Левски значи Свобода

Върни се в “Архив”