IORGOS PAPADOPULIS написа:Възможно най-лошия от вариантите е Гонзо да води Левски.Та нали затова дойде Костов защото Гонзо доказа че не може !!!
И самият ТОНЕВ НЕ ПРЕСТАНА ДА ГО ПОВТАРЯ, колко зле е бил подготвян отбора, как лошо се работело с него
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
IORGOS PAPADOPULIS написа:Възможно най-лошия от вариантите е Гонзо да води Левски.Та нали затова дойде Костов защото Гонзо доказа че не може !!!

Stanislav_Ivanov написа:Каних се да ида на някой мач до София,но бързо,ще се откажа след тази новина !
THE G.A.M.E написа:Хм ... Значи "Балоните" може и да се окажат прави.
Цялата тая дандания вчера - "Преговаряме с Мъри и още 2-ма" ... Е била за замазване ...
Вярно, че Стоилов и Тонев са разговаряли, всички разбраха, ама аз невярвам, че претенциите на Мъри са били толко неизпълними, че да не му ги изпълнят !!
Като нищо всичко е било за пред хората, а днес просто да обявят: "Ми Мъри неще, другите-също значи "Гонзо" ще "спасява" положението" ...![]()
Ако стане това ... незнам ... На ръба съм да кажа нещо, което сигурно няма да си го простя !!!
Лятото е далече. Края на света уж беше заплануван за есента, но ако подрани. Истината е, че ръководството на Левски няма полезен ход в момента освен Мъри......шивача написа:айде стига сте плакали, сега е момента, в който ще се отървете от Гонзо. Просто го ползват за бушон, а от лятото Илиян, казвам го с цялото си уважение към Берое, ще се изстреля с 200 към София!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта