Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2012 01:37

crap написа:
Кашчей написа:Данко, майните си обичат отборите, независимо от техните резултати.Вие не можете да дишате без титли, купи и ЕКТ-това е разликата между вас.Когато преодолеете това неистово желание да сте вечно на върха, може и да се организирате истински и да направите нещо... до следващото Осанна-Разпни го!

Кашчей, не знам дали знаеш колко нелепо звучат подобни думи, изречени (в случая написани) от фен на Манчестер Юнайтед... Но да, в случая си прав.

Ти имаш ли си представа аз откога съм привърженик на този отбор и коя е причината, за да стана?Сега е много лесно да си фен на Юнайтед, но преди 30 години не беше така...тоест, нямаше ги тези успехи, които глорихънтърите търсят, за да са фенове на даден отбор.
Нали и ти си фен на ЦСКА заради успехите и активната реклама, а не защото е отборът на твоят град 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 22 юли 2012 11:07

Кашчей написа:
crap написа:
Кашчей написа:Данко, майните си обичат отборите, независимо от техните резултати.Вие не можете да дишате без титли, купи и ЕКТ-това е разликата между вас.Когато преодолеете това неистово желание да сте вечно на върха, може и да се организирате истински и да направите нещо... до следващото Осанна-Разпни го!

Кашчей, не знам дали знаеш колко нелепо звучат подобни думи, изречени (в случая написани) от фен на Манчестер Юнайтед... Но да, в случая си прав.

Ти имаш ли си представа аз откога съм привърженик на този отбор и коя е причината, за да стана?Сега е много лесно да си фен на Юнайтед, но преди 30 години не беше така...тоест, нямаше ги тези успехи, които глорихънтърите търсят, за да са фенове на даден отбор.
Нали и ти си фен на ЦСКА заради успехите и активната реклама, а не защото е отборът на твоят град 8-)

Не съвсем. Казвал съм ти защо съм фен. Реално аз не съм толкова голям, че да помня големите успехи на ЦСКА (говоря за полуфиналите в КЕШ)...
YA GUNNERS YA

biser4o
Контакти:

Мнениеот biser4o » 22 юли 2012 11:13

всеки е станал фен на Левски или ЦСКА не заради успехите, а заради интригата......аз лично съм бил на 5-6 години когато съм станал фен на ЦСКА. да не мислите, че съм разбирал за какво става дума, за успехи и така нататък. сестра ми е от Левски, защото аз съм от ЦСКА :) :) :) за да се караме :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2012 11:26

crap написа:
Кашчей написа:
crap написа:Кашчей, не знам дали знаеш колко нелепо звучат подобни думи, изречени (в случая написани) от фен на Манчестер Юнайтед... Но да, в случая си прав.

Не съвсем. Казвал съм ти защо съм фен. Реално аз не съм толкова голям, че да помня големите успехи на ЦСКА (говоря за полуфиналите в КЕШ)...

А аз имам приятел, фен на ЦСКА (за когото правих календара миналата година), който честно си признава, че е станал такъв само заради успехите на отбора.Честно казано, малко трудно ги разбирам такива хора, но всеки има право на предпочитания.Лошото е, че последните ви собственици създадоха ужасен имидж на ЦСКА, а и доста фенове се постараха да допълнят това лошо лице.Единствено ви спасява това, че сте от София и имате твърде много влиятелни в държавата фенове.Ако собственик на не чак толкова голям и известен отбор у нас си позволи това, което си позволяват вашите-не му виждам отбора сред елита, да не говорим и колко дълго той ще е собственика на този отбор.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 22 юли 2012 11:49

Точно така. Съгласен съм с теб. Правят се отстъпки в името на ЦСКА, от които се облагодетелстват единствено Титан. Те експлоатират клуба по всевъзможни начини, защото знаят, че никой няма да ги докачи. Феновете също сме си умрели в кожата, но реално няма и какво да направим... С погроми и "протести" нищо няма да се случи... Поне аз така мисля.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 юли 2012 12:17

crap написа:Точно така. Съгласен съм с теб. Правят се отстъпки в името на ЦСКА, от които се облагодетелстват единствено Титан. Те експлоатират клуба по всевъзможни начини, защото знаят, че никой няма да ги докачи. Феновете също сме си умрели в кожата, но реално няма и какво да направим... С погроми и "протести" нищо няма да се случи... Поне аз така мисля.

Знаеш ли какво си мисля когато чета понякога мненията на цесекари за ТИТАН, и успоредно с това жалбите, че вече 4 години нямате титла:Ако догодина триумфирате накрая на сезона, всички клетви към ТИТАН ще бъдат забравени, в името на титлата.Българският фен много лесно го играе вентилатор, с реверс-докато в един момент духа, в следващият вече го засмуква.Няма да забравя, преди години на един мач на Ботев Пд (още играеше Пашов) как го плюха почти час трима-четирима зад гърба ми, а когато накрая вкара гол...Пашаааа, ти си Бог!
Смятам, че точно същото ще е в края на май 2013, ако ЦСКА спечели шампионата.

ПП-Като гледам Данко _Сот колко бързо прежали Мораес и започна да ни обяснява как Платини е по-универсален играч.... 8-) :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 23 юли 2012 18:40

Някой да влезе в раздела на Локото и да попита как с няколко трансперанта успяха да изгонят Коко, а ние изхабихме хартия с трансперанти цял Китай да си избършат задниците и пак нищо.. :?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 23 юли 2012 21:07

Янис Зику написа:Някой да влезе в раздела на Локото и да попита как с няколко трансперанта успяха да изгонят Коко, а ние изхабихме хартия с трансперанти цял Китай да си избършат задниците и пак нищо.. :?

И като го изгониха, какво?Какво ще става с Локо Пд. сега?Ако от ТИТАН направят същото, какво ще стане с ЦСКА?..Въобще какво ще стане с всеки наш отбор, ако собственикът му реши да го зареже?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 23 юли 2012 21:27

Прав си, затова нито един път не съм казал "вън боклуците", колкото и да сме зле и да не ги харесвам. Винаги може да е по-зле. Дано Локото си намерят собственик, защото имат хубав стадион, бази и яка школа.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 23 юли 2012 23:56

Щом "нито един път не си казвал "вън боклуците"", защо задаваш въпроси от сорта на "Някой да влезе в раздела на Локото и да попита как с няколко трансперанта успяха да изгонят Коко"? :lol:
YA GUNNERS YA

Върни се в “Архив”