Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Момиров и момировщината

Мнениеот Кашчей » 21 апр 2009 18:22

bomberman64 написа:
Кашчей написа:Намираш ли поведението на Велев в Ловеч за нормално и допустимо?
Не, но не е описано във докладите , също както не бяха описани расистките обиди на мача ЦСКА със Славия, къде беше Момиров да сезира? не се ли изненада тогава ?даваха го по телевизията,но ЦСКА не е Левски, а тоя се е заял със сините ,ще му пожелая да не го отвличат/много модно е сега във България/

От колко пъти искаш да позная защо не е описано в докладите :mrgreen: Че то за Велев трябваше не доклад, а поне повест да се напише за този мач. :lol: :lol:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: КУПА НА БЪЛГАРИЯ: ПИРИН - ЛЕВСКИ

Мнениеот smash_the_reds » 21 апр 2009 18:25

Ще покажем на червения отбор как се играе срещу страшен турнирен отбор,какъвто е Пирин!
Изображение Изображение

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 21 апр 2009 18:32

rhaegar написа:.
RED MAGIC написа:ПИРИН - МИНЬОР ФИНАЛ! БЕЗЦЕННО!!! :D
После победителя се пада с АстънВила и хвърля бомбата в УЕФА

Ако използваме един каламбур от Цоцин и Добрев - тя със сигурност ще падне във фекалийната канализация. :D

velinsky
Контакти:

Мнениеот velinsky » 21 апр 2009 18:33

Deliba6 написа:
bomberman64 написа:...ще му пожелая да не го отвличат/много модно е сега във България/

Кой ли пък ще се занимава с тая подлога?!!! :roll: :mrgreen:

Ако ще го отвличат/Димо Момиров/,ще искат откуп не да го пуснат,а да го държат с качулка и на кисело мляко :D

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 21 апр 2009 18:41

"Литекс" няма да пропусне финала - просто друго не им остана този сезон. Логично е и ние да продължим. За изхода от финала - рано е да се каже.

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 21 апр 2009 18:45

bomberman64 написа:
Кашчей написа:Намираш ли поведението на Велев в Ловеч за нормално и допустимо?
Не, но не е описано във докладите

Любопитно..., а защо не е описано в докладите??? Защо 4-тия съдия си е затворил очите и това не е ли вид подпиране от страна на съдиите - доказателство за това, което Момиров говори??!?!?!?!
Айде стига пристрастия - гледайте реално на нещата!
Изображение

itelim
Контакти:

Re: До кога ще тъпчат Ники на Герена?

Мнениеот itelim » 21 апр 2009 19:12

bigbonusprize написа:
comorad написа:Добре, Жо бил по-добър, съгласен съм. Но това за мен не е оправдание. Ники играеше , кога като резерва на Жо, но играеше. После стана злополучната му среща с Мъри и Наско, и Кокала реши, че момчето му е криво , само защото е приятел с бившия си тренер. После се контузи , но ние от неправилните тренировки на Кокала доста народ имаме контузени.
За тези които плюят по него, не Ви прави чест няма значение колко тренировки е направил в Арсенал, и една да е пак са го забелязали. А такова нещо не се е случвало скоро с друг български играч.
Дано да го продадът , кадето и да е и да се развие. Успех
САМО ЛЕВСКИ!!!!

Хичо е трагичен в момента!!! Нито финтовете му минават, нито центрирането му е центриране...За какво да го пуска? Само да къса нервите на нас феновете... Нека навлезе пак в добра форма, пък място може да му се намери... И аз мисля, че е време да го продадат. Хората в Западна Европа откриват талантите на по 16 и на 18-19 вече са титуляри в първия тим, ние тук на 22 ги слятаме за таланти... Малко сме назад в това отношение...

В заключението си абсолютно прав, но как да върне форма без игрови минути? Колкото до времето за продажба - пак го пропуснаха /за кой ли път с наш играч???/! Знаеш ли колко смешен на моменти беше Гибона, особено с остриганата глава като псевдо войник... Но тогава имаше кой да го налага да играе, и не само него. То, ако не беше това налагане на юноши от школата - нямаше и да го има онзи отбор от 1984 г.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: КОЙ НАЙ -ПОСЛЕ ЩЕ ОЦЕНИ Б. ТАБАКОВ

Мнениеот delpi » 21 апр 2009 19:14

Аз не си спомням Мъри да е налагал Попов, Бандаловски...???
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
АСМ1899
Контакти:

Мнениеот АСМ1899 » 21 апр 2009 19:14

Не отричам, че има подпирания за Левски и ЦСКА! Имало ги е преди време има ги сега ще ги има и в бъдещето! Това почти никога не е било еднопосочно, тоест да се подпира само единият отбор! Сега пак е така ако погледнем сезона като цяло, но интересно защо се говори само за Левски, а дума не се обелва за ЦСКА? Не говоря за фенове, а за отговорни фактори в българският футбол! АТочно заради тия подпирания ни бият в Европа! ЦСКА се отърваха миналата година с лиценза, ама тая мисля ще ги видим какви са "звезди"! В заключение бих искал само да добавя, че според мен съдиите не режат чак толкова Левски и не подпират ЦСКА във всеки един мач! Просто тоя индивид Димо Момиров се е заял със Левски и това е! Само дето не си спомням подобен спор да е донесъл полза на някой! Левски ще си остане Левски, а Димо Момиров ще е поредната мижитурка проявила злоба и простотия!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!

itelim
Контакти:

Мнениеот itelim » 21 апр 2009 19:42

АСМ1899 написа:Не отричам, че има подпирания за Левски и ЦСКА! Имало ги е преди време има ги сега ще ги има и в бъдещето! Това почти никога не е било еднопосочно, тоест да се подпира само единият отбор! Сега пак е така ако погледнем сезона като цяло, но интересно защо се говори само за Левски, а дума не се обелва за ЦСКА? Не говоря за фенове, а за отговорни фактори в българският футбол! АТочно заради тия подпирания ни бият в Европа! ЦСКА се отърваха миналата година с лиценза, ама тая мисля ще ги видим какви са "звезди"! В заключение бих искал само да добавя, че според мен съдиите не режат чак толкова Левски и не подпират ЦСКА във всеки един мач! Просто тоя индивид Димо Момиров се е заял със Левски и това е! Само дето не си спомням подобен спор да е донесъл полза на някой! Левски ще си остане Левски, а Димо Момиров ще е поредната мижитурка проявила злоба и простотия!

Напълно съм съгласен с казаното. След като гледаме почти всичко от Европа, ясно се вижда, че "грандовете" винаги респектират... с тази разлика, че онези играят поне четвъртфинал, а ние стигаме до клишето: "Топка е, животът продължава."
Колкото до Момиров - или изпълнява целева задача, или е неосъзнат самоубиец

Върни се в “Архив”