Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот FLANKER » 29 ное 2014 23:28

diplomat написа:
FLANKER написа:
THE G.A.M.E написа:
FLANKER написа:Средиземноморецът ,"захапа" Софето. Заваля ли при вас? Да уточня: "Опашката му е чак над Тенерифе! :shock: Очакват ни природни изненади(отново).

Къде "Сините камъни" го дават утре да ни мокри дъжд и сняг, премесено, но няма да е толкова студено, както на север от балкана.
Но ще е неприятна работа... По-лошото е, че времето става за вино, ама насам киселинен дъжд, к'во ли, умори по-голяма част от реколтата и нема домашно. :(
Ще трябва да врънкам брат ми, да ми донесе нещо купешко, нали е в бранша, ще угоди. :lol:
Ама не ми е по-вкус заводското ...

При вас как е, оцеляха ли лозята ?

Братле,Средиземноморецът "удари "София.Лошото(за мен) е ,че все още няма студ във височина.Очаквам все пак изненади до 20+ см.!снежна покривка.За мое нещастие,предимно при Дунав(колегата) ;)
П.П.Обичам зимата! ;)Виното е една от причините! :)

И аз обожавам зимата, виното и рождената ми дата са от многото причини. :)

+++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 ное 2014 18:43

Зимата влиза в пълна власт над Донбас. Ето как изглежда Донецк днес. ВСН са успели да пребоядисат машините си тази седмица в зимна камуфлажна "униформа":
Изображение
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 ное 2014 19:08

Първото дело срещу Украйна във връзка със сваления "Боинг" е факт. Германка е завела иск за 800 000 евро Европейския съд по правата на човека в Страсбург. Обвинението е за неосигуряване на безопасен маршрут на полета.
Вярно е, че искът не е свързан с разкриването на истината кой е извършителят. Но след като никоя държава не потърси отговорност на украинците за абсолютно нищо, време беше за частни искове.

Не съм юрист, но мисля че е съвсем редно за доказателство (уличаващо или оневиняващо) да се предоставят плана на полета и записа на връзката между диспечера и пилотите. Нещото, което и досега се крие упорито от обществеността.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 ное 2014 19:12

fcb_bg написа:Първото дело срещу Украйна във връзка със сваления "Боинг" е факт. Германка е завела иск за 800 000 евро Европейския съд по правата на човека в Страсбург. Обвинението е за неосигуряване на безопасен маршрут на полета.
Вярно е, че искът не е свързан с разкриването на истината кой е извършителят. Но след като никоя държава не потърси отговорност на украинците за абсолютно нищо, време беше за частни искове.

Не съм юрист, но мисля че е съвсем редно за доказателство (уличаващо или оневиняващо) да се предоставят плана на полета и записа на връзката между диспечера и пилотите. Нещото, което и досега се крие упорито от обществеността.

Не мисля, че на немкинята са и нужни планове и записи. Тя претендира, че Киев е бил длъжен да затвори въздушното пространство над регион, в който се води война, но не го е направил за да прибира пари от такси и така е създаден риск за пътниците. Така че на дневен ред въобще не стои това какво са си лафили пилотите и останалите. Атаката и е основана на това, че Украйна не е трябвало да пуска самолета там.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 ное 2014 19:30

Betchualeng Arnaikem написа:
fcb_bg написа:Първото дело срещу Украйна във връзка със сваления "Боинг" е факт. Германка е завела иск за 800 000 евро Европейския съд по правата на човека в Страсбург. Обвинението е за неосигуряване на безопасен маршрут на полета.

Не мисля, че на немкинята са и нужни планове и записи. Тя претендира, че Киев е бил длъжен да затвори въздушното пространство над регион, в който се води война, но не го е направил за да прибира пари от такси и така е създаден риск за пътниците. Така че на дневен ред въобще не стои това какво са си лафили пилотите и останалите. Атаката и е основана на това, че Украйна не е трябвало да пуска самолета там.

Е, аз си казах че съм босичък в правото. Ама ми е чудно защо няма нито един държавен иск към Украйна поне за това? То няма въобще никакъв натиск, ни държавен, ни медиен. Никакъв.
Ебаси, това е свален нарочно самолет, алоооо!!! К'во става тука?!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 ное 2014 19:43

fcb_bg написа:
Betchualeng Arnaikem написа:

Е, аз си казах че съм босичък в правото. Ама ми е чудно защо няма нито един държавен иск към Украйна поне за това? То няма въобще никакъв натиск, ни държавен, ни медиен. Никакъв.
Ебаси, това е свален нарочно самолет, алоооо!!! К'во става тука?!

На практика израза "нарочно свален самолет" в момента не може да бъде част от обвинение към Украйна. Официално няма определен виновник. При това положение вината на Украйна може да бъде единствено в това, че е допуснала граждански самолети там. Също така може да бъде потърсена отговорност и от авиокомпанията, която може да отмени полета или предварително да промени маршрута за да избегне риска за пътниците.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 ное 2014 20:29

Betchualeng Arnaikem написа:На практика израза "нарочно свален самолет" в момента не може да бъде част от обвинение към Украйна. Официално няма определен виновник. При това положение вината на Украйна може да бъде единствено в това, че е допуснала граждански самолети там. Също така може да бъде потърсена отговорност и от авиокомпанията, която може да отмени полета или предварително да промени маршрута за да избегне риска за пътниците.

На практика не, но има част в която могат да им се повдигнат обвинения. Каквито обаче странно защо липсват. Обаче пък което не попречи на всички траещи си сега, да обвинят директно руснаците за помията.
Това си е по-кофти и от чалгата.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 30 ное 2014 20:33

fcb_bg написа:
Betchualeng Arnaikem написа:На практика израза "нарочно свален самолет" в момента не може да бъде част от обвинение към Украйна. Официално няма определен виновник. При това положение вината на Украйна може да бъде единствено в това, че е допуснала граждански самолети там. Също така може да бъде потърсена отговорност и от авиокомпанията, която може да отмени полета или предварително да промени маршрута за да избегне риска за пътниците.

На практика не, но има част в която могат да им се повдигнат обвинения. Каквито обаче странно защо липсват. Обаче пък което не попречи на всички траещи си сега, да обвинят директно руснаците за помията.
Това си е по-кофти и от чалгата.

Всъщност обвиниха руснаците за помията, но на практика да речем немкинята не би могла да съди Русия именно защото официално няма обявен и признат виновник. На практика ако който и да е съд издаде присъда срещу когото и да било за самото сваляне на самолета това ще значи да обяви официално същия за извършител на деянието. Нещо, което цели държави така и не направиха, въпреки разменените обвинения.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 30 ное 2014 20:56

http://politikus.ru/events/37013-opolch ... eckom.html
Интересен факт-в Красний Лиман ВСН и ВСУ заедно се борят с мародери и контрабандисти, тормозещи населението. На блокпостовете се веят новоросийско и украинско знаме, двете враждуващи страни са помогнали на местните за осветлението и тока ...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 30 ное 2014 21:30

sin4ec написа:Зимата влиза в пълна власт над Донбас. Ето как изглежда Донецк днес. ВСН са успели да пребоядисат машините си тази седмица в зимна камуфлажна "униформа":
Изображение

Кога успяха? :shock: Опълченците са уникални.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Върни се в “Архив”