Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

tprodanov
Контакти:

Re: Докога ще търпим наглостта на политиците?

Мнениеот tprodanov » 14 ное 2013 00:37

Интересът на работника се защитава от лявата политика. Интересът на малкия бизнес се защитава от дясната политика, защото по подразбиране дясното се бори срещу централизацията. Интересът на монополите се защитава от левите политики, защото осигуряват огромна мощ, много работни места и доста добра сигурност на работниците. Като обобщение - дясното се бори да има повече самоосигуряващи се, а лявото - по-малко самоосигуряващи се. Първото носи повече пари, а второто повече сигурност. Бегай да си довършиш урока.

ПП Всеки път като те видя да дращиш и се сещам ей за тази статистика..

Изображение
Последна промяна от tprodanov на 14 ное 2013 00:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Tommi » 14 ное 2013 00:38

джугашвили написа:
Laetitia написа:Само в България националистите са... леви. Което само показва колко са националисти...

Пак пишеш глупости! Националистите винаги и в цял свят са леви! И то крайно леви!

Недей да пишеш такива работи. :oops:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 14 ное 2013 00:40

dunavfc написа:
donDiego написа:
dunavfc написа:
sin4ec написа:А декларацията на ранобудните до Борисов е жалък и отчаян ход, ега им се върже някой... Пропаднала работа. След снощния провал заговориха за смяна на системата и че не харесват ГЕРБ. Душички мазни, нещастни!
Йовчев е за повишение и орден. А след всеки пореден подобен провал, хоризонтът 2017 става все по-реален. Но когато си извел на почит бездарие, тъпанари, неграмотници, еветчии и слагачи, когато не можеш и една бомба МБ да забъркаш, а и нямаш кураж да я хвърлиш, това е положението! Неудачници!
Колкото ви беше управлението, толкова и опозиционерството!
Нищо не става от вас. Заради туй ще седите в миманса и ще гледате. Ще си налягате парцалите и ще гледате как това правителство управлява. Ще си биете тупаните, ще вопиете по нета и дотам. За повече нямате потенциал.
А ако се осерат, пак ще гледате как стават нещата. Колегата Червени шампиони ви каза някои неща, ама не увирате. Ваш проблем. Помощ от агитките няма да получите. Яжте си лайната сами.
Схващате ли, неудачници?

Неудачник си ти,щом си пропаднал до там да защитаваш подобна смеска между комунисти,националисти и етническа партия. Не ти щем помощта,ти си безполезен за подобна кауза,върви се бунтувай на масата с чашка ракийка и салатка от такива балони като теб,нямаме нужда ;) Нито пък от агитките,видяхме ги как се продадоха през февруари,сега да си сърбат попарата...

Каква кауза бе момче, ти как я защитаваш, вероятно с клавиатура в ръка :) , какво можеш ти да предложиш , какво ти би променил в живота на протестиращите за незнайно какво студенти с бради на талибани, какво ще направиш ти за мен, за който и да било около теб, освен...да му даваш акъл, който ти е кът дет се вика. Ти и пари не вземаш за да протестираш нали...много тъпо от твоя страна. Имай си илюзиите, но не облъчвай хора като мен, ти си ми на 1/3 от биографията бе момче 8-)

Една кауза не се защитава само с физическо присъствие на протестите,но ти с твоята огромна биография не можеш да схванеш тази елементарна констатация. Предполагам вие,които сами плюете и критикувате,без никаква адекватна алтернатива на ситуацията сте по-полезни от мен.
Кой пък е тръгнал да облъчва теб или някой друг ? Някой канил ли те е в тази тема ? Някой искал ли е да те просветли ? От името на какъв се чувстваш длъжен да ми искаш някакво обяснение ? С тия евтини етикети - момче,дете,хлапак и т.н. върви някъде другаде,ако на твоите години аз съм с твоята "биография" най-вероятно бих си прерязал вените 8-)

Ти си известен с това, че защитаваш каузи само в този форум. Но пак неразбрах каква кауза защитаваш към този момент :? Назови я, дай алтернативата, която толкова дълго се търси вече 150 дни..дай де.
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 14 ное 2013 00:43

NOMER14 написа:
Laetitia написа:Само в България националистите са... леви. Което само показва колко са националисти...

В България няма националистическа партия в момента.
Преди майските избори единствената се коалира с Костов и загубиха.
Така, де, това имах предвид и аз - "националисти".
Ония от ВМРО не са много по-различни. Хора като Иван Михайлов и Тодор Александров се обръщат в гроба, виждайки в какво се е превърнала великата навремето абревиатура.

Сталин, още ли си тука, бе, иди си пусни "День победы" и си лягай. :lol:
Националистите били леви... Боже, Боже...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 ное 2013 00:44

@Дон Диего
Уж си човек с голяма биография,уж си начетен,уж вместо момче си мъж,а се изказваш по толкова елементарен начин.....
Трябва ли да ти давам отчет за всичко,което правя за да мога да получа одобрение от теб,дали върша някаква работа или не ? Каузата си я подкрепям като я защитавам всеки ден,където и да се намирам и срещу,който и да е било опонент,без значение от години,опит и социално положение. Това е което мога да направя аз,нямам възможност да присъствал физически на протестите в София,но напълно подкрепям техните действия.

Алтернатива е ясна - ОСТАВКА, а след това,каквото избере народа...

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 14 ное 2013 00:45

tprodanov написа:Интересът на работника се защитава от лявата политика. Интересът на малкия бизнес се защитава от дясната политика, защото по подразбиране дясното се бори срещу централизацията. Интересът на монополите се защитава от левите политики, защото осигуряват огромна мощ, много работни места и доста добра сигурност на работниците. Като обобщение - дясното се бори да има повече самоосигуряващи се, а лявото - по-малко самоосигуряващи се. Първото носи повече пари, а второто повече сигурност. Бегай да си довършиш урока.

Така ли! Я ме светни, коя е партията защитаваща интересите на големите корпорации в САЩ! Демократите или републиканците! Кои са левите и кои са десните! Дилетант! И друг път не използувай понятия, с които не си наясно! Бегай сега ти да четеш! Десните зашитавали интересите на малкия бизнес! СМЯХ, СМЯХ! И аз съм седнал да водя дискусия с теб!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 ное 2013 00:51

САЩ доста трудно могат да минат за типична демокрация. Бегай за нова версия и нов пример. Можеш да опиташ с партиите в Северна Корея.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 14 ное 2013 00:53

Всичките гарвани в парламента , че дори и тези извън него ни цоцат чрез държавната субсидия за партийте, която лятото дружно отказаха да намалят, а вие си пейте тука колкото искате.

Глас народен на Светльо Витков се сещам, какви еуфориики имаше, а сега пича ще вземе 2 милиона за 4 години, а ние ще се чудим, как да си платим тока.

Трябва да има искане за драстично намаляване на таксата за държавна субсидия на партиите.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 14 ное 2013 00:55

Tommi написа:Дунав, БСП и Атака са двете най-леви партии у нас, като атакистите са по-леви и от БСП. Това е научно обосновано заключение въз основа на предизборните програми на всички партии на последните избори, а не просто празни приказки. Та в този ред на мисли, напълно логично е да има коалиция между тях. Това, че някои наричат едната партия комунистическа, а другата - националистическа, си е техен проблем. Само при ДПС е малко по-особен случай, защото не клони наляво, а е в центъра, но те почти винаги успяват да си се нагаждат. ;)

Какво лошо има в това ? Въпроса е каква политика провеждат. БСП е по-скоро центристка партия, според политиката която провежда и се опитва да налага. Атака е личната партия на Болен, ДПС е клиентелистка мръсница, но и много опитна *****..така да се каже. Единствената "комунистическа" партия, изцяло популистка и в която експертите са експерти по закриване на работни места и геноцид срещу народа си Е ГЕРБ :!:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 14 ное 2013 01:02

dunavfc написа:@Дон Диего
Уж си човек с голяма биография,уж си начетен,уж вместо момче си мъж,а се изказваш по толкова елементарен начин.....
Трябва ли да ти давам отчет за всичко,което правя за да мога да получа одобрение от теб,дали върша някаква работа или не ? Каузата си я подкрепям като я защитавам всеки ден,където и да се намирам и срещу,който и да е било опонент,без значение от години,опит и социално положение. Това е което мога да направя аз,нямам възможност да присъствал физически на протестите в София,но напълно подкрепям техните действия.

Алтернатива е ясна - ОСТАВКА, а след това,каквото избере народа...

Ама той народа избра. Като се подаде оставка, след това какво ще се случва се пита в загадката, за тогава искаме алтернатива...е няма такава. Очаквам да ми кажеш алтернативата и да я обясниш и в детайли, както ти я виждаш :!: да се реализира

Върни се в “Архив”