Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
djanata написа:Аз дочух доста преди този мач че Сашо Диков и Крум Савов са получили крупна сума за да направят тази дандания,не забравяйте у нас журналистите и техните шефове са доста корумпирани,точно те дирижират общественното мнение,те могат да кажат на бялото черно,да го повторят 100 пъти знаеики че не са уязвими от закона,те имат тази възможност и се възпозват от нея.Не случайно сегашните управляващи и бъдеща опозиция пазаруват вестници и телевизии,те се готвят за същото на което бяха подложени до сега от сегашната опозиция,наклеветяване във и извън България.Той народа ,когато след 1 година види че милиярдите, със които толково много се хвалят комунягите, са се стопили,а те ще се стопят във тази криза ,ще ревне, щото във неговия джоб пак няма да има нищо.Извинявам се за това че вкарах политически нюанс но мисля че футбол и политика във България са свързани та за това.angelov написа:Срещу Пирин не очаквам нищо друго освен победа.
Колкото до дурия полуфинал, нищо лично против Литекс, но силно се надявам да паднат. Много ми е интересно, тогава какво ще кажат хора като Сашо Диков и Крум Савов, които публично обявиха, че мача в Ловеч е уреден.
gpp1981 написа:ЛЕВСКИ-Миньор ще е финала .
milen.hrisrov написа:Традицията сочи,че когато играе победи Пирин по пътя си до финала за купата,на края винаги триумфира с нея.
L_Messi написа:milen.hrisrov написа:Традицията сочи,че когато играе победи Пирин по пътя си до финала за купата,на края винаги триумфира с нея.
Значи ЦСКА няма да вземе купата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта