Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: КУПА НА БЪЛГАРИЯ: ПИРИН - ЛЕВСКИ

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 21 апр 2009 13:49

Не вярвам Левски да не победи,макар че не е добра играта ни и това е факт,но все пак сме фаворити.Въпреки всичко необходимо е максимална концентрация!По-скоро е възможно Миньоро да обърне Литекс и тогава....само колко сметки се объркват-не е истина!Интересно ми е при положение ,че това е"последният влак" за Европа,който Мъри и компания могат да хванат,как ще свири съдията на мача и то пред пернишка публика???...Май мирише здраво на ЙЕКШЪН,а?... ;) :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 21 апр 2009 14:15

djanata написа:
angelov написа:Срещу Пирин не очаквам нищо друго освен победа.
Колкото до дурия полуфинал, нищо лично против Литекс, но силно се надявам да паднат. Много ми е интересно, тогава какво ще кажат хора като Сашо Диков и Крум Савов, които публично обявиха, че мача в Ловеч е уреден.
Аз дочух доста преди този мач че Сашо Диков и Крум Савов са получили крупна сума за да направят тази дандания,не забравяйте у нас журналистите и техните шефове са доста корумпирани,точно те дирижират общественното мнение,те могат да кажат на бялото черно,да го повторят 100 пъти знаеики че не са уязвими от закона,те имат тази възможност и се възпозват от нея.Не случайно сегашните управляващи и бъдеща опозиция пазаруват вестници и телевизии,те се готвят за същото на което бяха подложени до сега от сегашната опозиция,наклеветяване във и извън България.Той народа ,когато след 1 година види че милиярдите, със които толково много се хвалят комунягите, са се стопили,а те ще се стопят във тази криза ,ще ревне, щото във неговия джоб пак няма да има нищо.Извинявам се за това че вкарах политически нюанс но мисля че футбол и политика във България са свързани та за това.

Затова ли Батков няма пари,щото свършиха милиардите от бюджета, и как реши и подочу че Сашо Диков и Крум Савов са взели крупни суми :o :o Май само в болни мозъци се раждат заговори ,а за съжаление ти си от ТЯХ :mrgreen: :mrgreen:
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 21 апр 2009 14:31

На пръв поглед от жребия се вижда, че пирин е преодолим съперник за Левски. ако сините футболисти не подходят на 100 процента в срещата, мисля, че ще имаме доста главоболия. надявам се, че Левски все пак ще победят в редовното време. моята прогноза е 1;2 за тима от герена.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 21 апр 2009 15:32

gpp1981 написа:ЛЕВСКИ-Миньор ще е финала .

И на мен така ми се иска, но финала по - скоро ще е Левски - Литекс
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

shammi
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ЩЕ ИЗМЪКНЕ ЛИ ТИТЛАТА!?

Мнениеот shammi » 21 апр 2009 15:47

Абе я мислете сериозно. В прекия двубой нищо няма да се реши защото мача ще е равен. И аз да попитам защо решихте, че тая година влизането в ШЛ е лесно??? И с риск да ви върна назад - ЦСКА и Титан ще предпочетат да се оправят с лиценза от колкото да играят за влизане в групите на ШЛ и нищо чудно да се задоволят с УЕФА, а това според мен е доста по - стойностния турнир.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 21 апр 2009 15:51

Традицията сочи,че когато Левски играе с Пирин и го победи по пътя си до финала за купата,на края винаги триумфира с нея.
Последна промяна от milen.hrisrov на 21 апр 2009 16:54, променено общо 1 път.
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Re: КОЙ НАЙ -ПОСЛЕ ЩЕ ОЦЕНИ Б. ТАБАКОВ

Мнениеот стичо » 21 апр 2009 16:07

Да налагат младите, сини сърца! :roll:
В една битка, е по добре да имаш хора които, я чувстват своя.А не скъпо платени наемници на които, им е все тая.Друг е въпроса че, статват повечко нападателите.Да се освобождават от посредствените и да налагат перспективните! :roll:

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 21 апр 2009 16:48

milen.hrisrov написа:Традицията сочи,че когато играе победи Пирин по пътя си до финала за купата,на края винаги триумфира с нея.

Значи ЦСКА няма да вземе купата :mrgreen:

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 21 апр 2009 16:55

L_Messi написа:
milen.hrisrov написа:Традицията сочи,че когато играе победи Пирин по пътя си до финала за купата,на края винаги триумфира с нея.

Значи ЦСКА няма да вземе купата :mrgreen:

Чак сега видях каква глупост съм написал поправих я. :D Мерси ;)
Този профил вече не съществува.

levskarin
Контакти:

Момиров и момировщината

Мнениеот levskarin » 21 апр 2009 16:55

Докога ще продължава да ни залива Момиров и момировщината в българския футбол.
Този калпав навремето съдия постоянно обсъжда Левски и се заяжда. Все бил на мачовете на Левски и всичко видял. И представете си - каквото и да е то, винаги е във вреда на Левски. Сега щял да изиска наказание на Велев, като лично ще сезира комисията. Аз доколкото си спомням не знам друг път тя да е сезирана от председател на СК.
Щом няма описано в докладите на длъжностните лица, не си спомням някой и някога да е наказан!
Но сега за Момиров може да ема изключение.
Питам се няма ли кой да озапти този самозабравил се "деятел"? Все левскарите са му трън в очите.

Върни се в “Архив”