ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот vaskonti » 11 сеп 2016 23:19

MagicMoments написа:Добре хора не намирате ли разлика между тези играчи: :arrow:
ЦСКА: Господинов, Динчев, Чорбаджийски, Грънчов, Кикарин, Галчев, Йордан Йорданов, Маламов, Аясс, Цветанов, Преслав Йорданов.

И тези,които паднаха в Разград :arrow:
ЦСКА-София: Китанов, Манолев, Чорбаджийски, Перез, Недялков, Малинов, Галчев, Десподов, Арсенио, Шимао, Кулма

От 24 май до 11 септември са 3 месеца и половина,а разликата между съставите е от земята до небето.

Жеков нали каза, че чистката се е наложила за да се повиши класата. Майкъла и той подкрепи това. А те разбират, виждат ги нещата. Не, че някой им изкупи дълговете, просто трезво анализират ситуацията. Да не би да си помислиш само, че са се продали!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 11 сеп 2016 23:21

шивача написа:Пичове, кефа е голям, че Господ ги наказва, ама аре по Ицо да не плюете. Ицо има право да псува, бие и тн , щото си го е извоювал. Да, много грешки е направил, но Той е най-великият в Бг умрелия футбол и не знам как цесекар може да плюе по него. Все едно да си плюя по майката.

Шивач , ако познаваше Ицо като човек , друга песен щеше да пееш !!!

Голям футболист , но малък човек , шиви ....довери ми се !!!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 сеп 2016 23:25

Мнението, в което се псува по Стоичков, е на припознавач. Те го вяха като знаме, сега почват и да го псуват. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

venom

Мнениеот venom » 11 сеп 2016 23:25

Beladona написа:
1982 написа:Разкол почва да се появява в ордите припознавачески. :mrgreen: :mrgreen:

На следващата среща на стадиона ще са господата Ганчеви и Трифон Попов... За съжаление на Армията са събрани посредствени чужденци и провинциални убитаци от Литекс. Това което селяните направиха, дори пернишките боклуци не успяха. Отбор без идентичност и манталитет. И докато ония успяхме да изгоним, тия не виждам как ще успеем. Докараха си и ловешки змии на Армията.

Тия тъпанари микренски !!! С Янев и другите българчета биха тоя Дунав с 6:0 , с истинското ЦСКА !!! Сега с Литекса поеха нещата !!!!

Хахахаха !!!! Баси кефа !!!! Това е истинския тест за фалшиви отбори !!!! Разкрити са !!!

В тая връзка, аз преди две седмици казах, че идват трудните мачове - с Дунав, Черно Море, Берое, Ботев, Левски, а ти каза, че нито един от тях не струва като обтор. Е, за съжаление резултатът е 1:0 за мен.

Beladona

Re:

Мнениеот Beladona » 11 сеп 2016 23:27

venom написа:
Beladona написа:
1982 написа:Разкол почва да се появява в ордите припознавачески. :mrgreen: :mrgreen:

На следващата среща на стадиона ще са господата Ганчеви и Трифон Попов... За съжаление на Армията са събрани посредствени чужденци и провинциални убитаци от Литекс. Това което селяните направиха, дори пернишките боклуци не успяха. Отбор без идентичност и манталитет. И докато ония успяхме да изгоним, тия не виждам как ще успеем. Докараха си и ловешки змии на Армията.

Тия тъпанари микренски !!! С Янев и другите българчета биха тоя Дунав с 6:0 , с истинското ЦСКА !!! Сега с Литекса поеха нещата !!!!

Хахахаха !!!! Баси кефа !!!! Това е истинския тест за фалшиви отбори !!!! Разкрити са !!!

В тая връзка, аз преди две седмици казах, че идват трудните мачове - с Дунав, Черно Море, Берое, Ботев, Левски, а ти каза, че нито един от тях не струва като обтор. Е, за съжаление резултатът е 1:0 за мен.

Не си говорил с мен , аз казах , че е НОРМАЛНО ....Русе да бие Ловеч !!!! И познах !!!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 сеп 2016 23:27

Beladona написа:
шивача написа:Пичове, кефа е голям, че Господ ги наказва, ама аре по Ицо да не плюете. Ицо има право да псува, бие и тн , щото си го е извоювал. Да, много грешки е направил, но Той е най-великият в Бг умрелия футбол и не знам как цесекар може да плюе по него. Все едно да си плюя по майката.

Пич, Ицо е толкова голям, че трябва да настръхнеш още като пишеш първото "И"цо. Нека покажем малко повече интелект от г******а, дето си плюят и майките, че са ги родили втори :oops:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Beladona

Мнениеот Beladona » 11 сеп 2016 23:28

1982 написа:Мнението, в което се псува по Стоичков, е на припознавач. Те го вяха като знаме, сега почват и да го псуват. :lol: :lol:

На шивача му е малко трудно да ги разбере тия неща , на един по-късен етап ....може би !!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 11 сеп 2016 23:29

1982 написа:Мнението, в което се псува по Стоичков, е на припознавач. Те го вяха като знаме, сега почват и да го псуват. :lol: :lol:

Ми това им показва манталитета още веднъж. Много неща не харесвам в близките си и хората, които обичам, но ако им ги кажа ще остана сам :roll: А иначе общо-взето съм прям в отношенията си.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Beladona

Мнениеот Beladona » 11 сеп 2016 23:32

шивача написа:
Beladona написа:

Пич, Ицо е толкова голям, че трябва да настръхнеш още като пишеш първото "И"цо. Нека покажем малко повече интелект от говедата, дето си плюят и майките, че са ги родили втори :oops:

Ицо и на мен ми е бил любимият футболист !!!!

А и не го плюя , това беше цитирано мнение от някакъв припознавач ....1982 ги намира отнякъде :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 11 сеп 2016 23:33

шивача написа:

Ми това им показва манталитета още веднъж. Много неща не харесвам в близките си и хората, които обичам, но ако им ги кажа ще остана сам :roll: А иначе общо-взето съм прям в отношенията си.

Аз затова го цитирах мнението, както и другите 2, да се види какви хора са припознавачите. Хора без грам свян, чест и принципи, днес е Осанна, утре Разпни го, ще дойде редът и Ганчев да запсуват, тотава ще е черешката на тортата.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”