Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тома Томов: Управляващите в Украйна са фашисти и олигарси

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 ное 2014 17:33

Ужас ...

Толкова пристрастно мнение, базиращо се изцяло на лични виждания, да бъде представено като "експертно". :|
Па това "журналистче" е издало невежеството си още с думата "фашизъм".
Ако беше казал, че в Украйна има нацисти, по-щеше да е прав.
УЖ като журналист, би-трябвало да знае разликата между фашизъм и нацизъм.

Ама и познанията му за тези идеологии, са като качеството на "анализа" му, тоест - НИКАКВИ.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 ное 2014 17:37

radoslav_rashkov написа:Навсякъде се пее:

Изображение

Комунистите род и народ нямат. Те са вредни и за самите руснаци и за околните.

Знаеш ли какво представляват комунизма и комунистите :?: Вземи да почетеш малко, че имаш видима нужда 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 29 ное 2014 17:55

СТАНКО, пак ли бе бате? Целия си живот досега все с информация за тях съм запълнил. И пак ме караш да чета. Не можеш да ме убедиш, че комунистите са хора пълни с морал. Те измряха тези, избиха ги техните "съпартийци". Даже някои се отрекоха от идеалите си като видяха накъде отива работата. Айде, не ме учи. Повече паметници на Илия Минев, горяните и загиналите по лагерите трябва да има. Че там остана качеството на нацията, по "затворите и лагерите". Такива "селяни" като тебе ги стъпкаха и избиха. Загниването на България и ценностите на хората не е от вера или от оня ден, а от 1944г.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 ное 2014 17:57

ronnie написа:Фашизмът е италиянска идеология, в която основната идея е възстановяването на Римската империя. Между другото тази идеология не е расистка за разлика от нацизма, който да не повярваш е съвсем различно нещо :idea: Тоест въпроснят г-н Томов ни казва, че управляващите в Украйна са си поставили за цел да възстановят Римската империя... интересна теория :roll:

Уау... и фашистите са приети добре от нацистите, въпреки че са искали да завладеят техни територии :roll:

Какво е фашо?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 ное 2014 17:59

radoslav_rashkov написа:СТАНКО, пак ли бе бате? Целия си живот досега все с информация за тях съм запълнил. И пак ме караш да чета. Не можеш да ме убедиш, че комунистите са хора пълни с морал. Те измряха тези, избиха ги техните "съпартийци". Даже някои се отрекоха от идеалите си като видяха накъде отива работата. Айде, не ме учи. Повече паметници на Илия Минев, горяните и загиналите по лагерите трябва да има. Че там остана качеството на нацията, по "затворите и лагерите". Такива "селяни" като тебе ги стъпкаха и избиха. Загниването на България и ценностите на хората не е от вера или от оня ден, а от 1944г.

И какво общо има Путин с комунизма :?: Та те самите САЩ са по-комунистическа държава от Русия ;) И като сме имали толкова много дисиденти, стъпкани и потърпевши, защо сме чакали толкова време за да падне режима ;)
Последна промяна от CTAHKO на 29 ное 2014 18:01, променено общо 1 път.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 29 ное 2014 18:00

Дано Путин да нахлуе в Украйна час по-скоро, да си я взима и нека всичко да приключи. То на човек да му дойде до гуша по цял ден само да го занимават с пияните украински блядки.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 ное 2014 18:02

Messi_fan написа:Дано Путин да нахлуе в Украйна час по-скоро, да си я взима и нека всичко да приключи. То на човек да му дойде до гуша по цял ден само да го занимават с пияните украински блядки.

+1917

Ако хвърли и един поглед насам, още по-добре 8-) Писна ми от гейове и соросоиди 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 29 ное 2014 18:03, променено общо 1 път.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 29 ное 2014 18:03

CTAHKO написа:
radoslav_rashkov написа:СТАНКО, пак ли бе бате? Целия си живот досега все с информация за тях съм запълнил. И пак ме караш да чета. Не можеш да ме убедиш, че комунистите са хора пълни с морал. Те измряха тези, избиха ги техните "съпартийци". Даже някои се отрекоха от идеалите си като видяха накъде отива работата. Айде, не ме учи. Повече паметници на Илия Минев, горяните и загиналите по лагерите трябва да има. Че там остана качеството на нацията, по "затворите и лагерите". Такива "селяни" като тебе ги стъпкаха и избиха. Загниването на България и ценностите на хората не е от вера или от оня ден, а от 1944г.

И какво общо има Путин с комунизма :?: Та те самите САЩ са по-комунистическа държава от Русия ;)

СТАНКО, тука си прав. Цял свят заклейми майм.... исках да кажа президента Обама за погазване човешките права във Фъргюсън. Още не мога да повярвам как можа да изпрати армия срещу своят народ. Ама какво да очакваш от маймуна.

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 29 ное 2014 18:04

:lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 29 ное 2014 18:17

Кашчей написа:
ronnie написа:Фашизмът е италиянска идеология, в която основната идея е възстановяването на Римската империя. Между другото тази идеология не е расистка за разлика от нацизма, който да не повярваш е съвсем различно нещо :idea: Тоест въпроснят г-н Томов ни казва, че управляващите в Украйна са си поставили за цел да възстановят Римската империя... интересна теория :roll:

Уау... и фашистите са приети добре от нацистите, въпреки че са искали да завладеят техни територии :roll:

Какво е фашо?

Светни ме какви точно нацистки територии са искани от италиянците при Мусолини че нещо не се сещам. Всеки честен истоеик ще ти каже, че Мусолини е искал да възстанови Римската империя и да превърне Средиземно море в нейно езеро (точният израз е "наше море"). А колкото до значението на фашо интересно какво расистко има в думата сноп.

[offtopic]Това, че една държава иска в даден бъдещ етап от своето съществуване да завладее територии на друга държава не е пречка за военен съюз между двете. Ето например през 1912 г. Сърбия вече се стреми да обедини всички славяни под своята власт, в това число и нас българите. Това обаче не е никаква пречка за военният съюз между нашите държави в Балканската война, която започва същата година.[/offtopic]

Върни се в “Архив”