Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот C&A_MALE » 13 ное 2013 23:00

donDiego написа:Синдикатите също готвели протест, национален при това. Защо за изминалите 5 години не организираха нито един, защо и през февруари не успяха да вдигнат нито един човек, защо не застанаха зад учените в БАН миналата есен, защо досега не съм чул за НИТО ЕДИН човек, защитен от синдикатите. Защо лекарите не излязоха на протест ппез февруари, когато парите за здравната каса отидоха при фермерите, защо днес се отразяват по телевизията кадри в които е подменен контекста .....Сбъркана работа. Мнението ми е за телевизиите: Наскоро изгониха едни журналисти от ДВ за нарушаване на журналистическата етика, в България няма такава етика, има хонорарна тротоарна публицистика.

Хм, интересно мнение. Аз само ще добавя, че освен на политиците, трябва да се търси сметка и от телевизиите. Незная защо досега никой не им е потърсил сметка за манипулиране и дори престъпно отразяване на детайлите по тези, а и много други "новини"

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 ное 2013 23:01

А декларацията на ранобудните до Борисов е жалък и отчаян ход, ега им се върже някой... Пропаднала работа. След снощния провал заговориха за смяна на системата и че не харесват ГЕРБ. Душички мазни, нещастни!
Йовчев е за повишение и орден. А след всеки пореден подобен провал, хоризонтът 2017 става все по-реален. Но когато си извел на почит бездарие, тъпанари, неграмотници, еветчии и слагачи, когато не можеш и една бомба МБ да забъркаш, а и нямаш кураж да я хвърлиш, това е положението! Неудачници!
Колкото ви беше управлението, толкова и опозиционерството!
Нищо не става от вас. Заради туй ще седите в миманса и ще гледате. Ще си налягате парцалите и ще гледате как това правителство управлява. Ще си биете тупаните, ще вопиете по нета и дотам. За повече нямате потенциал.
А ако се осерат, пак ще гледате как стават нещата. Колегата Червени шампиони ви каза някои неща, ама не увирате. Ваш проблем. Помощ от агитките няма да получите. Яжте си лайната сами.
Схващате ли, неудачници?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 ное 2013 23:04

dunavfc написа:Специален поздрав за онзи зомбираният с колажите....

Изображение

Айде,някой да излезе и да ми кажи,че тази снимка не казва всичко ?

Февруари беше студен месец - затова са с качулки.
А есента е мека - затова младежите са усмихнати. :lol:

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Докога ще търпим наглостта на политиците?

Мнениеот DmG » 13 ное 2013 23:22

tprodanov написа:
DmG написа:
tprodanov написа:Що с една дума? Изводите са на всеки сам за себе си. Както казах - за мен е важна самата политика и идеята, а не името й. Нещо против логиката ми имаш ли? Имаш ли друга теория?

Е кажи я , ако не те е срам .

Що да ме е срам, и що трябва да казвам нещо? Принципно, хората би трябвало да коментират идеи и политики. Само нещастниците коментират имена. Още чакам някой да коментира позицията ми относно ченгета, политики и тн, ама гледам форумните революционери и експерти се разсеяха изведнъж..

Абре пич , как да коментираме твойте позиция , идеи и политики ? 5 поста и не казваш , Ако те е срам кажи си . Аз не виждам какво коментираш ти по позицията на Витков . ПР-ката му била еди коя си , а кой после гледал идеи и политики . Витков няма как да има ясни идеи и политика за всичко , като не е управляваш или опозиция .
Човека си е на позицията , че със този изборен кодекс , ще си избираме същите боклуци , които имат власт и пари . Какво не ти е ясно , не е ли така ? Казал е че няма да влиза във коалиции и тем подобни . Той има малко гласове , не може да спечели следващите избори , трудно и ще е опозиция ( ако влезне няма да има много проценти ) . Има си ясна идея , кое е по- важно и си го следва .
Айде да коментираме твойте , за които е по важно ченгетата . Крий си ги , не ми пречи .

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 13 ное 2013 23:23

Каквото и да се случва оттук нататък, надявам се да запазим човешкото отношение към себе си и опонентите си. В крайна сметка всеки иска просперитет за родината ни, независимо по кой път си мислим, че ще го постигнем, стига да не е пътят на насилието и омразата :idea:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

tprodanov
Контакти:

Re: Докога ще търпим наглостта на политиците?

Мнениеот tprodanov » 13 ное 2013 23:26

Коментирам ПРката единствено, защото тя създава зависимости. Както виждаш, липсата на зависимости е основна част от тезата ми, та тук противоречие не виждам.
За сметка на това коментирах конкретни фатални насоки в предизборната му програма, на което твоят отговор е - той няма как да има ясни политики. Ми като няма как да ги има, как точно ще управлява? Ае нема нужда...

Моите какво точно те бъркат? Достатъчно ясно съм ги посочил, ако човек не знае кои са партиите без ченгета и водят точно определен тип политика, не знам дали изобщо би следвало да гласува...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 ное 2013 23:45

sin4ec написа:А декларацията на ранобудните до Борисов е жалък и отчаян ход, ега им се върже някой... Пропаднала работа. След снощния провал заговориха за смяна на системата и че не харесват ГЕРБ. Душички мазни, нещастни!
Йовчев е за повишение и орден. А след всеки пореден подобен провал, хоризонтът 2017 става все по-реален. Но когато си извел на почит бездарие, тъпанари, неграмотници, еветчии и слагачи, когато не можеш и една бомба МБ да забъркаш, а и нямаш кураж да я хвърлиш, това е положението! Неудачници!
Нищо не става от вас. Заради туй ще седите в миманса и ще гледате. Ще си налягате парцалите и ще гледате как това правителство управлява. Ще си биете тупаните, ще вопиете по нета и дотам. За повече нямате потенциал.
А ако се осерат, пак ще гледате как стават нещата. Колегата Червени шампиони ви каза някои неща, ама не увирате. Ваш проблем. Помощ от агитките няма да получите. Яжте си лайната сами.
Схващате ли, неудачници?

Неудачник си ти,щом си пропаднал до там да защитаваш подобна смеска между комунисти,националисти и етническа партия. Не ти щем помощта,ти си безполезен за подобна кауза,върви се бунтувай на масата с чашка ракийка и салатка от такива балони като теб,нямаме нужда ;) Нито пък от агитките,видяхме ги как се продадоха през февруари,сега да си сърбат попарата...

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 14 ное 2013 00:00

dunavfc написа:
sin4ec написа:А декларацията на ранобудните до Борисов е жалък и отчаян ход, ега им се върже някой... Пропаднала работа. След снощния провал заговориха за смяна на системата и че не харесват ГЕРБ. Душички мазни, нещастни!
Схващате ли, неудачници?

Неудачник си ти,щом си пропаднал до там да защитаваш подобна смеска между комунисти,националисти и етническа партия. Не ти щем помощта,ти си безполезен за подобна кауза,върви се бунтувай на масата с чашка ракийка и салатка от такива балони като теб,нямаме нужда ;) Нито пък от агитките,видяхме ги как се продадоха през февруари,сега да си сърбат попарата...

Каква кауза бе момче, ти как я защитаваш, вероятно с клавиатура в ръка :) , какво можеш ти да предложиш , какво ти би променил в живота на протестиращите за незнайно какво студенти с бради на талибани, какво ще направиш ти за мен, за който и да било около теб, освен...да му даваш акъл, който ти е кът дет се вика. Ти и пари не вземаш за да протестираш нали...много тъпо от твоя страна. Имай си илюзиите, но не облъчвай хора като мен, ти си ми на 1/3 от биографията бе момче 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 14 ное 2013 00:04

Дунав, БСП и Атака са двете най-леви партии у нас, като атакистите са по-леви и от БСП. Това е научно обосновано заключение въз основа на предизборните програми на всички партии на последните избори, а не просто празни приказки. Та в този ред на мисли, напълно логично е да има коалиция между тях. Това, че някои наричат едната партия комунистическа, а другата - националистическа, си е техен проблем. Само при ДПС е малко по-особен случай, защото не клони наляво, а е в центъра, но те почти винаги успяват да си се нагаждат. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 14 ное 2013 00:06

Само в България националистите са... леви. Което само показва колко са националисти...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Архив”