IND написа:Точно трансформации са, но още не са довършени.
Трансформации, ама в Литекс, не в ЦСКА.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
IND написа:Точно трансформации са, но още не са довършени.
Mitata написа:Съществуването на ЦСКА бе поставено на карта -да има или да няма клуб с такова име, подкрепян от мнозинството армейци, продължител на традициите на славния клуб. Никой не може да ме убеди, че ЦСКА на полковника е по-истински от ЦСКА на Якимов, Пенев, Стоичков.
[center]Е вие "обикновените " наблюдатели нямате думата за ЦСКАКашчей написа:IND написа:Точно трансформации са, но още не са довършени.
Трансформации, ама в Литекс, не в ЦСКА.
soilwork написа:[center]Е вие "обикновените " наблюдатели нямате думата за ЦСКАКашчей написа:IND написа:Точно трансформации са, но още не са довършени.
Трансформации, ама в Литекс, не в ЦСКА.Ти "наблюдател" ли си или фен на ЦСКА
[/center]
Кашчей написа:Mitata написа:Съществуването на ЦСКА бе поставено на карта -да има или да няма клуб с такова име, подкрепян от мнозинството армейци, продължител на традициите на славния клуб. Никой не може да ме убеди, че ЦСКА на полковника е по-истински от ЦСКА на Якимов, Пенев, Стоичков.
Якимов, Пенев и Стоичков кога са ритали за Литекс, Осъм, или Кърпачев
[center]Тук е официалният форум на ЦСКА в Гонг.бг......мисля че отборът който търсиш и който те интересува си има отделна секция[/center]Кашчей написа:soilwork написа:[center]Е вие "обикновените " наблюдатели нямате думата за ЦСКАКашчей написа:IND написа:Точно трансформации са, но още не са довършени.
[/center]
А за случилото се в Литекс имаме ли думата?!
Mitata написа:Кашчей написа:Mitata написа:Съществуването на ЦСКА бе поставено на карта -да има или да няма клуб с такова име, подкрепян от мнозинството армейци, продължител на традициите на славния клуб. Никой не може да ме убеди, че ЦСКА на полковника е по-истински от ЦСКА на Якимов, Пенев, Стоичков.
Якимов, Пенев и Стоичков кога са ритали за Литекс, Осъм, или Кърпачев
Напипваш вярната следа. Браво!
soilwork написа:[center]Тук е официалният форум на ЦСКА в Гонг.бг......мисля че отборът който търсиш и който те интересува си има отделна секция[/center]Кашчей написа:soilwork написа:[center]Е вие "обикновените " наблюдатели нямате думата за ЦСКАКашчей написа:IND написа:Точно трансформации са, но още не са довършени.
[/center]
soilwork написа:[center]Тук е официалният форум на ЦСКА в Гонг.бг......мисля че отборът който търсиш и който те интересува си има отделна секция[/center]Кашчей написа:soilwork написа:[center]Е вие "обикновените " наблюдатели нямате думата за ЦСКАКашчей написа:IND написа:Точно трансформации са, но още не са довършени.
[/center]
[center]Има само един ЦСКА ,който играе професионален футбол в Първа Лига.....и като такъв си има официален форум в Гонг.бг - това е отборът на феновете ,легендите на клуба и си играе на своят си стадион "Българска Армия " -сто пъти вече обяснихме на "наблюдателите" [/center]Кашчей написа:soilwork написа:[center]Тук е официалният форум на ЦСКА в Гонг.бг......мисля че отборът който търсиш и който те интересува си има отделна секция[/center]Кашчей написа:soilwork написа:[center]Е вие "обикновените " наблюдатели нямате думата за ЦСКАКашчей написа:IND написа:Точно трансформации са, но още не са довършени.
[/center]
На кой ЦСКА, че им изгубих бройката вече
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта