1982 написа:baraba написа:Та , като за бавноразвиващите се , за 3424 път да попитам :
Та , щом Литекс по твоята теория е и отбор, и АД, което го управлява - две в едно? За какъв им е второто АД? Можеш да кажеш и, че това АД и преди не е било АД/отбор, а само АД. Тогава щом АД-то трябва да е и отбор не е ясно за какво въобще им е било това АД, ако още преди не е било в комплект с отбор. За да те дразнят ли?И какво значи , ПРОСТО притежава акциите ......
![]()
Нали си имат управляващо АД , за какво им е друго , което ПРОСТО да им притежава акциите
Съвсем просто е , ама досега смислен отговор от теб или от другите "специалисти разбирачи" отговор не съм получил , освен две-три заучени фрази
Ама не ме питай, бе, дал съм ти 2 ЕИК-ата, влез и провери в ТР, за стотен път те призовавам, там лъжа и измама няма.
Всичко си пише, кое АД кое друго АД притежава, историята му, всичко ..... страх ли те е да влезеш и да провериш, а, друго си е да си ляляш наизуст и да разтягаш локуми ??!
Като червейче се гърчиш и въртиш , но всячески бягаш да дадеш отговор , детенце в ЕИК отговор на тези въпроси , НЯМА , досега трябваше да си го научил