Thsmith написа:Всички комунисти и путлеристи - марш в Сибир!
А нещо по темата, освен опорните точки
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:Всички комунисти и путлеристи - марш в Сибир!
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Гамаюн написа:"...Лично считам, че Владимир Путин е прав да задържи Крим, защото това е руска земя..." Тома Томов
CTAHKO написа:Не знам дали забелязваш, ама темата е за украинските олигарси, а не за Екатерина Велика, нито пък за Сталин
CTAHKO написа:Най-добрия български международен анализатор е
NOMER14 написа:CTAHKO написа:Най-добрия български международен анализатор е
Беше, щото бяха само двама-трима и големият международник не можа да предвиди краха на комунизма, камо ли да го обясни.
Captain Stottlemeyer написа:CTAHKO написа:Не знам дали забелязваш, ама темата е за украинските олигарси, а не за Екатерина Велика, нито пък за Сталин
Не знам дали схващаш, че украинските олигарси са вътрешна работа на украинския народ и нас изобщо не ни интересуват - ние си имаме достатъчно наши, български олигарси. Ако си забелязал, аз цитирам думите на руската подлога, че Путин е в правото си да вземе Крим, защото това била "руска земя" и обяснявам, че Крим е толкова руска земя, колкото Луната е македонска. Ако имаш поне малко българска кръв в жилите си, би трябвало да ти направят впечатление цитираните от мен исторически факти, касаещи нашите сънародници в Крим. Защото утре Путин може да заяви, че Русия има териториални интереси и по българското Черноморие и такива, като дупедавеца Томов и като теб, сигурно ще го подкрепят...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта