Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
demy26

Re: НЕКА ЗАЕДНО СПАСИМ ЧЕСТА НА БОТЕВ И ПЛОВДИВ

Мнениеот demy26 » 10 юни 2009 12:47

rump_shaker написа:Въпроса е теб квоте касае цялата работа, мухльо! Не си в нашият лагер, незнаеш как седят работите, така че си затвори най-сетне човката. Гледай си Локомотив, защото и вие ще дойдете някой ден на нашето диридже. Всъщност вие сте били, ама май не ви пукаше особено. Тогава всъщност си пролича обичта ви! Айде бегайте вече на някаде ис тига плсоки заяждания.

Няма да повтаряме само, че причините да не ходим на този мач, не са от страх. Ама вие сте прости и не го осъзнавате. Изобщо неможете да вникните в проблема който имам ние.

Знам, че никой не може да отговори на въпроса ми, затова не се напъвайте. Запазете си напъните за друго място, там може да има по-голяма полза.
Живея за да обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив и обичам ЛОКОМОТИВ Пловдив за да живея.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 10 юни 2009 12:50

деми26, още нещо, майна! Спомена за лицемерие. Явно неосъзнаваш какво значи дази дума. Ние не изоставяме отбора си в "най-голямото" дерби. За нас дерби също са мачовете ни с Левски, с ЦСКА, с Берое, с Вас!
Няма по силен начин от това да засвиделтстваш обичта си, като жертваш един мач, бил нарична дори и дерби. НИе изразяваме позиция и ще я правим независимо от обстоятелствата! А ако се съобразяваме с обстоятелствата, то значи да се превърнем в обикновенни курви!

И да те питам, кое е по голямо лицемерие? Това да бойкотоираш мач, в който с постъпката си ще дадеш гласност на твоя проблем, или това да се надуиш и радваш на противник, който евентулано ще остане за сметка на Ботев!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
LPFC_36
Контакти:

Мнениеот LPFC_36 » 10 юни 2009 12:54

rump_shaker написа:Въпроса е теб квоте касае цялата работа, мухльо! Не си в нашият лагер, незнаеш как седят работите, така че си затвори най-сетне човката. Гледай си Локомотив, защото и вие ще дойдете някой ден на нашето диридже. Всъщност вие сте били, ама май не ви пукаше особено. Тогава всъщност си пролича обичта ви! Айде бегайте вече на някаде ис тига плсоки заяждания.

Няма да повтаряме само, че причините да не ходим на този мач, не са от страх. Ама вие сте прости и не го осъзнавате. Изобщо неможете да вникните в проблема който имам ние.

Ние сме били много по-зле от вашето диридже, ако се съгласиш, че Христола е приказка пред Емо Наков! И разбрахме, че не ви е страх, но да ми включвате в разни декларации мача с Вихрен е смешно! Ако не бяхме били Спартак ВН пак отивахте на кино и щяхте да се скъсате да викате, че не ви пука в коя група сте. Пука ви, та чак прозирате!
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 10 юни 2009 13:00

terro, за това нещо си има психологическо обяснение. Индивидът, някак си, останал недкоазан в обществото, си създава комплекси за малоценност. Разбирайки че неможе с качествата си да се пребори, започва да избива тези комплекси по друг начин. Известно е че човек ако страда от лиспа на внимание, ще търси само такова, ако страда от липса на акъл, ще се стрми да се доказва че го има. Или по просто казано, ако ти е малък чепа, ще говориш за това колкото ти е голям.

Тук се получава същият модел на поведение. Разбирайки че те винаги ще са отзад, всячески се стрмят, да очернят, да засрамят, да мразят другият, защото сами те те, нямат покритие въху което да си изграждат собственото самочувствието. Естествено че ние винагии ще сме им в устите. Зависта е голямо нещо. Както всички комшии обсъждат новопостреният дворец на някой юпи от квартала а не гледат собствените си къщи, така и те се държат тука! Просто е :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 10 юни 2009 13:07

LPFC_36 написа:

Ние сме били много по-зле от вашето диридже, ако се съгласиш, че Христола е приказка пред Емо Наков! И разбрахме, че не ви е страх, но да ми включвате в разни декларации мача с Вихрен е смешно! Ако не бяхме били Спартак ВН пак отивахте на кино и щяхте да се скъсате да викате, че не ви пука в коя група сте. Пука ви, та чак прозирате!

Стига бе майна. С това си мнение показваш че изобщо не си запознат с положението ни. А като не знаеш за какво става дума, закво изобщо се намесваш. Как може да кажеш че Наков е по зле от Христолов. Това е просто абсурдно, това си е цинично. Се едно да седнеш а и да обясняваш на просяк, колко бил труден живота че видиш ли трябвало да пушиш боро а не дънхил заради кризата. Верно Наков не беше Жоро Илиев, но поне не разграби отбора, напротив намери му нови спонсори! А христолов го унищожава този клуб

А и аз не визирах периода при Наков. Говорих за отминали времена
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 10 юни 2009 13:11

rump_shaker написа:деми26, още нещо, майна! Спомена за лицемерие. Явно неосъзнаваш какво значи дази дума. Ние не изоставяме отбора си в "най-голямото" дерби. За нас дерби също са мачовете ни с Левски, с ЦСКА, с Берое, с Вас!
Няма по силен начин от това да засвиделтстваш обичта си, като жертваш един мач, бил нарична дори и дерби. НИе изразяваме позиция и ще я правим независимо от обстоятелствата! А ако се съобразяваме с обстоятелствата, то значи да се превърнем в обикновенни курви!

И да те питам, кое е по голямо лицемерие? Това да бойкотоираш мач, в който с постъпката си ще дадеш гласност на твоя проблем, или това да се надуиш и радваш на противник, който евентулано ще остане за сметка на Ботев!

Първо, не съм се радвал на победата на Вихрен, радвах се на ефекта, който предизвика този мач. Истината е, че Ботев остана в А група благодарение на този мач. Той събуди спортната злоба на футболистите.

Потребителски аватар
demy26

Мнениеот demy26 » 10 юни 2009 13:19

rump_shaker написа:terro, за това нещо си има психологическо обяснение. Индивидът, някак си, останал недкоазан в обществото, си създава комплекси за малоценност. Разбирайки че неможе с качествата си да се пребори, започва да избива тези комплекси по друг начин. Известно е че човек ако страда от лиспа на внимание, ще търси само такова, ако страда от липса на акъл, ще се стрми да се доказва че го има. Или по просто казано, ако ти е малък чепа, ще говориш за това колкото ти е голям.

Тук се получава същият модел на поведение. Разбирайки че те винаги ще са отзад, всячески се стрмят, да очернят, да засрамят, да мразят другият, защото сами те те, нямат покритие въху което да си изграждат собственото самочувствието. Естествено че ние винагии ще сме им в устите. Зависта е голямо нещо. Както всички комшии обсъждат новопостреният дворец на някой юпи от квартала а не гледат собствените си къщи, така и те се държат тука! Просто е :)

Като си такъв психолог остава и да ни обясниш защо във всички декларации на феновете на Ботев неизмемнно е засегнат по няккакъв начин и Локомотив Пд.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 10 юни 2009 13:51

А ти ми покажи кои са тия всички декларации бе! Само една последната! И то с право бе засегната тази част, макар и аз да не одобрявам присъствието на Локомотив!

ПОКАЖИ МИ ТЕЗИ ВСИЧКИ ДЕКЛАРАЦИИ!!!!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 10 юни 2009 13:52

Прочети вашите декларации от днес например, в които започвета с обръщението "жълтите" и на няколко пъти се държи тон който не е приемлив за официална декларация! И посли ми говори за това кой кави декларации пуска
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 10 юни 2009 14:45

demy26 написа:
rump_shaker написа:деми26, още нещо, майна! Спомена за лицемерие. Явно неосъзнаваш какво значи дази дума. Ние не изоставяме отбора си в "най-голямото" дерби. За нас дерби също са мачовете ни с Левски, с ЦСКА, с Берое, с Вас!

Първо, не съм се радвал на победата на Вихрен, радвах се на ефекта, който предизвика този мач. Истината е, че Ботев остана в А група благодарение на този мач. Той събуди спортната злоба на футболистите.

Браво бе, мозък! Сега кво стана - вие ни спасихте!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Върни се в “Архив”