Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Asterix
Контакти:

Re: Разкриха как Герб яхва протеста

Мнениеот Asterix » 13 ное 2013 21:18

джони барековска подлого , гледай в Събота какво ще става само ;)

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 13 ное 2013 21:20

viali69 написа:
Атеист написа:Интересно ми е дали ти, онзи със снимката на мустакатия диктатор и още няколко други хора ще спрете да лижете гъза на червената партия.

Защо да и "лижем гъза" ? Просто симпатизирам на БСП и не го крия.
Смятам, че БСП е най-малкото зло в момента. Поне, докато и ако се появи някаква реална алтернатива.
Не смятам, че алтернатива на комунистите са техните милиционери от ГЕРБ.
Напротив ! ГЕРБ са непредсказуемо зло, което, ако се върне на власт, ще донесе още много беди на изстрадалия български народ.
На мен ГЕРБ са ми ясни още от създаването на тази партия. Тогава много народ се беше заблудил. Някои все още са заблудени ..

Ако беше само БКП и аз бих се замислил че са по малкото зло, но правителство което 70% министри са от ДПС няма как да е подкрепяно от нормалния човек. ;)
[center]Levski & Lazio[/center]

daduradam
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот daduradam » 13 ное 2013 21:20

Laetitia написа:
daduradam написа:Ех, а вие сте мили и хрисими и хич не се бутате в полицаите.Те сами ви нападат за няма нищо :o
Ако искате демокрация дайте малко по-демократично ;)
Аз в никого не съм се бутала, не съм в София дори. ;)
Факт е обаче, че много полицаи превишават правата си.

Факт е, че "окупацията" беше противозаконна :)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 13 ное 2013 21:21

Eдва ли някъде другаде в Европа шайка развилнели се метежници е била разгонвана по толкова невъзмутимо спокоен, мирен и безболезнен начин - без сълзотворен газ, без химикали, водни оръдия и гумени куршуми.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 13 ное 2013 21:26

Asterix написа:джони барековска подлого , гледай в Събота какво ще става само ;)

И какво ще става?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 13 ное 2013 21:27

Аз лично съм изненадан като цяло от поведението на полицията в тези 150 дни. Като се изключат дребни оперативни грешки, неминуеми в такава сложна обстановка, се справиха перфектно! Винаги съм имал високо мнение за Йовчев, но явно съм го подценил. Не забравяйте, че имаше доста ситуации, в които полицията на всяка европейска страна( другите не коментирам), би предприела радикални мерки и никой копче не може да каже! Полицаите достатъчно пъти бяха провокирани, замеряни и обиждани, но така и не пуснаха в ход въпросните мерки. Бих казал, че се справиха блестящо-и командването, и редовите изпълнители.
Повярвайте, снощи тълпата от 600-700 човека можеше за 30 секунди да бъде пръсната и да вземе разстоянието до Орлов мост за изненадващо кратко време. И ако съм честен, очаквах и исках да стане точно така. Защото 5 месеца в София търпим Сульо и Пульо да блокира каквото си поиска( абсолютно противозаконно), и да се изживява като стожер на демокрацията и изразител на народната воля. Търпението приключи, и това бе заявено снощи по мегафоните на площада. Който чул-чул. Който разбрал-разбрал.
А инак полицаите са хора като всички нас, имат семейства и грижи като нас. Познавам доста от тях. С няколко сме лични приятели. Както споменах, имам познат в легиона, и облечен цивилно никога няма да предположите какво работи. Съвсем нормален пич, единствено атлетичната фигура би издала нещо евентуално. Повече не мога да кажа, а и би било нередно.
Та те са обучени да се справят с много по-голяма и агресивна тълпа от снощната. И ще се справят, да знаете!
Но предполагам, няма да се наложи. Стратегията с ненасилие, арестуване и бърза процедура за доказаните провокатори явно действа. Разпознаването по камерите също е факт и е един вид превенция. Едно наум!
А сега явно ще чакаме 10 януари, та пак да възродим стари спомени и аналогии. Ега върже. Ама както вика Айшето: Е а дано, Манго, ама надали...
Последна промяна от sin4ec на 13 ное 2013 21:27, променено общо 1 път.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 13 ное 2013 21:27

alexveselinov написа:Eдва ли някъде другаде в Европа шайка развилнели се метежници е била разгонвана по толкова невъзмутимо спокоен, мирен и безболезнен начин - без сълзотворен газ, без химикали, водни оръдия и гумени куршуми.

Според някои в света има и по- добри практики. Разстрел на стадион, че интернет лумпените протестират, че дори снимат. Скандално! Нека се заварди парламента, като се блокира околовръстното с полиция.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 13 ное 2013 21:35

Балкански Орел написа:Ако беше само БКП и аз бих се замислил че са по малкото зло, но правителство което 70% министри са от ДПС няма как да е подкрепяно от нормалния човек. ;)

Именно затова не ги подкрепям на 100% !
Критикувах ги остро по въпроса за бежанците. Не съм съгласен да се приемат бежанци. Критикувах ги и по темата за продажбата на българска земя на чужденци. Не приемам продажбата на българска земя на чужденци, докато стандартът на живот в България не се повиши съществено.
Да си видял симпатизант на ГЕРБ да критикува за нещо ГЕРБ ?
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 13 ное 2013 21:38

rebel написа:
Asterix написа:джони барековска подлого , гледай в Събота какво ще става само ;)

И какво ще става?

Ще съпроводим Тиквата и КО, до новия им мезонет => http://www.gdin.bg/Pages/Prisons/Default.aspx?evntid=25720
Те ще се нанесат първи, ще имат право на избор! За Доган и Станишев, каквото остане!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Докога ще търпим наглостта на политиците?

Мнениеот Кировец » 13 ное 2013 21:50

Soulen написа:
tprodanov написа:Очевидно съм наясно - коментирам конкретни точки от програмата му. Ако имаш аргумент - вади цитати от нея и ме обори. Програмата му е толкова левичарска, че е срам за поколението ни. А изборния кодекс е проблем, но не кой знае какъв. Въпреки това, силно ме интересува, какво точно в него ти пречи на теб и трябва да се промени, и как да се промени?

Аз алтернатива не искам, имам си. И ако Витков победи, то ще е загуба за 7 000 000 българи. Защото е зависим от Бриго, и защото няма никакъв капацитет за собствено управление.

А твоята алтернатива коя е? Относно програмата има грешки на неопитността, които ще се изчистят, ако влезе в парламента ще види, че някои неща няма как да ги направи или не са хубави. То и ние говорим за вдигане на стандарт на живот, ама си нямаме и понятие как да стане. Ще има възможност, ако се обгради с хора, които разбират от тая работа и най-малкото ще е полезен да бъде опозиция в момента :)

Това наистина е интересен въпрос и ще е интересно да се чуе отговора. ;) :roll:

Върни се в “Архив”