lebed4eto написа:
Ето какво е положението на Левски преди да се изиграят реваншите в ШЛ и ЛЕ. Левски е на 44 място и трябва да докопа 40-то за да е поставен при следващия жребий,разбира се ако продължи. Четири от отборите с главни букви трябва да продължат за да е сигурно. Генк 2:1 ПАРТИЗАН (Б), РОЗЕНБОРГ 0:1 Виктория Пилзен, РЕЙНДЖЪРС 0:1 Малмьо, КОПЕНХАГЕН 1:0 Шамрок Роувърс, МАКАБИ (Хайфа) 2:1 НК Марибор, Стоук Сити 1:0 ХАЙДУК, Палермо 2:2 ТЮН, Анортозис 0:2 РАБОТНИЧКИ, Динамо Букурещ 2:2 ВАРАЖДИН, Залцбург 1:0 ФК СЕНИЦА. Има още 3-4 мача с по малка вероятност да ни помогнат, но аз се надявам на тези. Как мислите-кои 4 отбора ще отстранят противника си за да сме поставени при жребия за плейофа.
На пръв поглед Розенборг, Рейнджърс, Копенхаген, Работнички трябва да са сигурни
Розенборг, Работнички и Хайдук. Някой измежду тях, може би... Словашкият Сеница ще изпоти много РБ Залцбург, но едва ли ще продължат. Едно от притесненията ми за четвъртък е това, че словаците вкъщи са много корави.
Излиза така, че влизането в групите в тая кампания е въпрос на живот и смърт за нас, защото при добър жребий и стечение на обстоятелствата, другият сезон ще сме поставени. Нали?
Имаме супер класни състезатели като Пламен Илиев на първо място, Дарко, Райков, Арш, Рисп и дано се окаже най-голямата звезда... Калво. Кога, ако не сега!
Ако се сгромолясаме преди групите...не ми се мисли...