Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Купа на България Литекс (Ловеч) - Левски (София) - 1:1(*5:3)
Бях на стадиона и мога да ви кажа че от средата на второто полувреме падна голямо треперене.Даже леко позамириса като гледаха как играта ни се получава.Лично аз съм доволен от показаното.
Вчера мача си беше доста равностоен и нормално беше който е по-добре подготвен за дузпите да бие. Лошото е , че отборите не бяха еднакво добри , а еднакво слаби. Прехваления Супчо Пенев е на същия акъл на Ясен. И ако изиграе 3-4 ключови мача с чужди съдии ще сдаде титлата, лошото е само, че няма на кога да я сдаде. Ясен така е натренирал нашите, че не могат да направят един квадрат и да си подадат 10 пъти в него. Драстичния спад на формата на Гара, който беше локомотива, който теглеше Левски, също е негова вина. Целия мач го изнесохме на дух. Предполагам Гонзо е успял да ги надъха, но само с надъхване не става. След 60-тата минута латекса бяха вече със свалени гащи и чакаха кога и колко. Един добър отбор биха са възползвали от това много пъти, но имаше много неумение снощи.
Положителното което видях беше вратаря. Най-после Левски намериха Вратар. Това момче, ако не го шитнат на запад има голямо бъдеще в Левски. Друго , което ми направи впечатление е , че от пролетта Левски почва да вкарва голове от корнер, което не се беше случвало от 2-3 години. Но пък започва да изпуска други стропроцентови. Ако продължим да играем с този дух няма да изпуснем второто място, но за първото Литекс трябва да играе до края с чужди съдии, които въпреки че правят грешки, поне не са в една посока.
Положителното което видях беше вратаря. Най-после Левски намериха Вратар. Това момче, ако не го шитнат на запад има голямо бъдеще в Левски. Друго , което ми направи впечатление е , че от пролетта Левски почва да вкарва голове от корнер, което не се беше случвало от 2-3 години. Но пък започва да изпуска други стропроцентови. Ако продължим да играем с този дух няма да изпуснем второто място, но за първото Литекс трябва да играе до края с чужди съдии, които въпреки че правят грешки, поне не са в една посока.
- Синият Болярин
- Контакти:
Бях на стадиона в лявата половина от сектора - точно където отсъди дузпата. Не можах да видя положението заради едно от знамената, но сега на повторения не виждам спъване, а борба рамо в рамо. Колкото и да се абстрахирам, че съм върл левскар, за мен това по-скоро не е дузпа.
Мачът може да се определи за равностоен като игра, но неравностоен като положения. Имахме повече от тях. След 15 мин. Литекс имаха териториално предимство, защото наложиха голяма преса, която нямаше как да прилагат цял мач. От 60 мин. не мисля, че има спор кой отбор владееше инициативата и кой се бранеше.
П.П.
Жалко, че Локомотив са отпаднали вчера. Сега Литекс и ЦСКА е много вероятно да уговорят 2ка в Литекс срещу купа за ЦСКА.
Мачът може да се определи за равностоен като игра, но неравностоен като положения. Имахме повече от тях. След 15 мин. Литекс имаха териториално предимство, защото наложиха голяма преса, която нямаше как да прилагат цял мач. От 60 мин. не мисля, че има спор кой отбор владееше инициативата и кой се бранеше.
П.П.
Жалко, че Локомотив са отпаднали вчера. Сега Литекс и ЦСКА е много вероятно да уговорят 2ка в Литекс срещу купа за ЦСКА.
Гонзо какви ги дрънка бе? Нещо се опитва да ви убеди, че сте играли добре

YA GUNNERS YA
Някой може ли да ми изпрати снимка на таблото с резултата?
Не зная какво се е видяло по телевизора но Гаджев отне много топки и направи много силен мач въпреки че ми се струва малко надебелял.За Гара не съм съгласен защото се бори много и ги надбягваше когато си поиска.Проблемът е че когато влезе Матондо ние заиграхме с 10 човека,все едно играеше Йовов.
-
crap написа:Гонзо какви ги дрънка бе? Нещо се опитва да ви убеди, че сте играли добре![]()
![]()
А, нас да убеди ...
При Яско и "Гонзо" пада едно голямо САМОубеждение, че Левски играе футбол ...

THE G.A.M.E написа:crap написа:Гонзо какви ги дрънка бе? Нещо се опитва да ви убеди, че сте играли добре![]()
![]()
А, нас да убеди ...
При Яско и "Гонзо" пада едно голямо САМОубеждение, че Левски играе футбол ...
Тряа се махат. Когато Левски и ЦСКА играят зле, никой не печели.
YA GUNNERS YA
-
crap написа:Тряа се махат. Когато Левски и ЦСКА играят зле, никой не печели.
Какво да ти кажа ....
На книга, ние ( УЖ ) имаме футболисти, но нямаме треньор ...
А вие ( УЖ ) нямате футболисти, но пък - имате треньор ...
В резултат - титлата в Ловеч !
То не, че те са кой знае какво, ама при тия парадокси в Левски и ЦСКА ...
Логиката тържествува !