Зимната селекция на ЦСКА?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
burnstz
Контакти:

Re: ЦСКА взе Тодор Христов от Берое

Мнениеот burnstz » 11 яну 2011 16:03

princa написа:
Тошко Христов е футболист на Берое! Днес беше и на първата тренировка за годината. Не смятайте трансфера за сигурен!!! Аз лично се надявам до трансфер да не се стигне. Самият футболист твърди, че се чувства добре в Берое, а и едно преминаване в ЦСКА ще е крачка назад в кариерата му( лично мое мнение) Все пак е още млад футболист, а Илиан Илиев е доказал, че може да работи много добре с такива играчи, и едно преминаване в ЦСКА на този етап ще е прибързано! Друга тема е дали ЦСКА е платежоспособен имайки се впредвид огромните дългове на отбора и репутацията, която си е създал. Така, че дано нашето ръководство не направи всичко възможно Тодор Христов да продължи да носи зелено-белия екип

Каква крачка назад бе ? А бе вие много на сериозно се взехте бе ... леле ... няма смисал да продалжавам :) :) Единствено ако беше пред мен щях да ти се изсмея в лицето ! КРАЧКА НАЗАД КАЗА
ХАХАХАХХАХА

Аз казвам каквото мисля :!: И един отбор за да върви напред е наложително да се вземе на сериозно. Затова аз продължавам да се надявам Тодор Христов да остане, дори и поради причната, че Берое в лицето на Илиан Илиев му предостави шанса да играе в Европа още преди да дебютира в "А" група.
1916'

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Re: Зимната селекция на ЦСКА?!

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 11 яну 2011 16:56

дано ХГристов не остане в Берое а да си дойде в ЦСКА и да ви вкара гол.
бърнстз - ЦСКА не е крачка назад напротив ЦСКА е крачка напред в развитието на футболиста
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 11 яну 2011 17:15

http://www.blitz.bg/sport/article/81148

Знаех, че е ЦСКА-рче Тошо, ама не знаех че преди време е бил при нас и финансиста на Божков е отказал да плати на "Септември" за да го вземем още тогава.... :roll: :evil:

Но според мене по-добре така, защото ако го бяха взели преди, току виж след безкрайните треньорски въртележки - да го бяха затрили като талант :!:
Сега вече е при нас и ако в първия пролетен кръг онези от "Подуяне" не му счупят краката - ще стане най-успешния трансфер за нашия клуб в последните години :!:

Само ЦСКА :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 яну 2011 17:23

bobonikolov написа:Ами ето го и централният защитник:
Изненадващ трансфер на защитника Пиетер Мбемба от Академик готви ръководството на ЦСКА, съобщава "Стандарт". 23-годишният звяр от ДР Конго е договорен за "червените" при продажба на Джузепе Акуаро.

Италианецът е с единия крак извън "Армията", за него се натискат клубове от Израел и Полша. 188-сантиметровият Мбемба дойде това лято в България и впечатли точно в мача с ЦСКА, когато вкара гол, а после не даде на "червените" нападатели да дишат.

В кариерата си има мачове за белгийския Мехелен, холандския ФК Айндховен и турския Сиваспор.

гол.бг

Е, ама аз казвам да вземем защитник, без да се разделяме с друг. То, ако Акуаро бъде продаден, без друго ще се наложи да купим заместник. Мбемба и Акуаро заедно биха били добра двойка, а Стоянов и Виданов да си играят бекове, където са ПО-добри, отколкото в центъра. (Ако Минев си остане, Виданов даже ще е резерва, което може би е добре на този етап.) Не ми харесва, че продаваме единствения италианец, който научи какво значи ЦСКА и почна да показва голямо старание, макар да не му вървеше в някои важни мачове.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Ricardo_Kaka
Контакти:

Мнениеот Ricardo_Kaka » 11 яну 2011 19:50

А бе кво става с тия италианци? В крайна сметка само с Еспозито ли се разделяме? :evil:
Това е чувството, което в на гори... това е любовта... това ни е страстта... обичам ЦСКА...

Потребителски аватар
цска е оТбора

Мнениеот цска е оТбора » 11 яну 2011 20:10

http://www.blitz.bg/sport/article/81178 от Сливен Петър Стоянов на проби!
“Сегашният “Левски” бе създаден от Държавна сигурност. Татяна Дончева го узакони, тъй като тогава тя беше прокурор в Софийски градски съд. Този отбор, който играе сега, е подмененият “Левски”. Това е нелегитимен клуб. Истинския “Левски” не играе никъде”

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 яну 2011 00:55

цска е оТбора написа:http://www.blitz.bg/sport/article/81178 от Сливен Петър Стоянов на проби!

Дефанзивен халф - добре - трябва ни такъв - Тиеро ще го освобождаваме, а Янчев не е вечен. Българин - още по-добре - знае какво значи ЦСКА. Разтрогнал е със Сливен, доколкото видях в една от статиите - без пари е - отлично! ;)

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 12 яну 2011 11:18

Мирослав Миндев е по добър вариянт от Петър Стоянов...но

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 12 яну 2011 11:38

Deluxx написа:Мирослав Миндев е по добър вариант от Петър Стоянов...но

Е, доколкото прочетох, ние искаме и двамата, така че може и Миндев да го видим в нашия отбор. ;) Иначе и аз съм съгласен, че е по-добър вариант, тъй като е универсален. Ако не се лъжа, докато Сливен бяха в Б група, Миндев беше таран и голмайстор, а след влизането им в А група започнаха да го използват като опорен халф и централен защитник. Предполагам, че точно за някаква дефанзивна позиция го иска Радуканов, което е добре, защото от първите ни 5 нови играчи 4 са крила и нападатели, а в защита имаме нужда от попълнения.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 12 яну 2011 12:35

Ква е тая селекция, кво е тва чудо?! Първо Станко Йовчев от третодивизионния Катерини, а сега и някой си Петър Стоянов, разтрогнал със Сливен. Тоя даже не го бях чувал. Вчера пък чета някъде, че при нас дошъл уж на проби някъв дето досега не бил играл професионален футбол, а само плажен и говорил 1 час с Емо Костадинов- за трансфер предполагам. Луда работа- при нас вече стана така, че всеки може да дойде, единствените условия са да е без пари. Перлите в селекцията до тук са Тодор Христов и Четин Садула от Калиакра и Берое. Днеска дори гледам "големият капацитет" Владо Зарков много яко ни осмива със селекцията в 7 дни спорт. Обаче в случая има право, щото все пак ЦСКА е гранд и винаги е взимал само най-добрите в Б-я и играчи, които вече са се доказали в по-слаби отбори. Мисля, че от всички тези, които до тук взехме единствено Садула и Христов донякъде могат да ни свършат някаква работа. За другите или ще им трябва много време(Костов) и им е много рано за ЦСКА или въобще не стават
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “Архив”