И кво му харесвате на Балтанов? Нито е бърз, нито има пас, нито поглед върху играта, нито може да отнема и да пази топката... Дефанзивен халф. При Мъри хич не започна като дефанзивен халф, просто схемата на Левски е такава, че или си дефанзивен, или си на мястото на Дарко, зад нападателя.
Ако ще избираме кой е по-малко слаб (от Огнянов и Балтанов), кви титил, кви Шампионски лиги, кви 5лв...
Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски сезон 2010/2011 зимна селекция - Слухове и новини
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
-
Blue_Girl написа:Вместо Лъчо да дадем под наем Огнянов!
Немога да се съглася с това ....
Вярно, че Огнянов не се представя много добре този сезон .... но пък Лъчо, е още по зле !
Огнянов поне играе от време на време, докато Балтанов има едва няколко десетки минути.
Ако се представяше по добре, невиждам защо треньорския щаб да не разчиташе на него ?
- blue avalanche
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Blue_Girl написа:Вместо Лъчо да дадем под наем Огнянов!
Немога да се съглася с това ....
Вярно, че Огнянов не се представя много добре този сезон .... но пък Лъчо, е още по зле !
Огнянов поне играе от време на време, докато Балтанов има едва няколко десетки минути.
Ако се представяше по добре, невиждам защо треньорския щаб да не разчиташе на него ?
Огнянов получи повече време по една единствена причина:Тасевски и Йовов отсътваха много повече от Гаджев и Грийн.Аз,лично,не мога да си обясня защо като деф.халф беше използуван Йовов(на който хич,ама хич не му е това работата и никога не е била) или Огнянов вместо Балтанов,например.
-
blue avalanche написа:.Аз,лично,не мога да си обясня защо като деф.халф беше използуван Йовов(на който хич,ама хич не му е това работата и никога не е била) или Огнянов вместо Балтанов,например.
Ами да .... има резон във въпрос ти.
Той и Балтанов не е типичния деф. халф, но е налаган на тази позиция още от времето на Мъри ...
Но пък, аз точно това имам предвид ...
Гонзо и Ясен си водят тренировките и съответно, гледат кой се представя добре и кой не.
Щом Лъчо има минути колкото за 1,2 мача, значи толкова е бил във форма ...
Не вярвам Петров да е чак такъв будала, че да не пуска играч, който е във форма и може да помогне на Левски.
Така, че принципно съм за Огнянов да остане, ако трябва да се избира между двамата ...
балтанов беше контузен до скоро за това е играл толкова малко. Не, че има качества... и той и циганина да ги пращаме при кокала по бързо...

Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet
- Santiago Munezz
- Контакти:
Сега обаче като дадем Балтанов на Славия и като направи 1-2 мача горе-долу на ниво и да не викнете пак "Лъчо незабавно да бъде върнат в Левски"

-
- Контакти:
За Балтанов може ли изобщо да имаме някаква реална преценка, както за Тевия, при условие че играят два мача от двадесет. Това, което съм забелязал за Балтанов е, че не му е там мястото, където го пускат, както и че е плах в играта си. Нали уж капитан беше на младежите, някакви такива... Та, за него какво мнение може да имаме, като го гледаме в един мач, а после в десет не?! За Огнянов обаче мисля, че всеки си е изградил мнение и са ми много СМЕШНИ няколкото човека, които го защитават... Сигурно това са роднините му, добарали компютър и научили се да пишат във форума, след многократно преравяне на ресайкъл бин-а...
Май ще вземем сега и ортака на Дембеле по чашка-г-н Бенжеюн. Не се научиха да бягат от арабите...
- Santiago Munezz
- Контакти:
Enravota написа:Май ще вземем сега и ортака на Дембеле по чашка-г-н Бенжеюн. Не се научиха да бягат от арабите...
Абе той нека да играе като Дембеле пък ти за чашката не мисли.

Илиев от Видима,Терзиев и Старокин от Черноморец+Костов от Пирин и Галин Иванов мисля,че 2-3 да станат от тях,за евротурнирите догодина ще са в час.Чакам мнения успех на всички и САМО ЛЕВСКИ