Аз не искам да играем в Европа, не заслужаваме, а и по тоя начин дори и малкото приходи на Борат ще секнат!
Батков, мършо, вън!
Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: До кога сините фенове ще търпят?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
До сега и аз мълчах,но вече не се издържа.ГОНЗО Е НЕКАДЪРЕН!
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ
Каквото и да кажа ще е малко на 38г съм и от както се помня с човек ще се збия за ЛЕВСКИ НО ПО ЖАЛКА КАРТИНА НЕ СЪМ ГЛЕДАЛ БЕЗИДЕЙНО КАКТО СЕ КАЗВА ГОНЗО НЕ СТАВА САМО С ЯДЕНЕ И ЖЕЛАНИЕ ТРЕБЕ И АКЪЛ НО КАТО ВИДИЖ БАЙ ТИ ГАНЬО ЧЕ Е СОБСТВЕНИК НА НАЙ ВЕЛИКИЯ БГ КЛУБ И ТИ СТАВА ЯСНО ВЕЧЕ СЕ ЗАМИСЛЯМ ДАЛИ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ВЕЧЕ ОТ ОТБОРА КОЛКОТО И ДА МЕ БОЛИ И В МОМЕНТА СИГУРНО СЪМ ВДИГНАЛ КРЪВНО И ГЛАВАТА МЕ БОЛИ И СЕ ЧУВСТВАМ БЕЗПОМОЩЕН ЗАЩОТО НЕ ЗНАЯ С КАКВО МОГА ДА ПОМОГНА НА ЛЮБИМИЯ МИ ОТБОР ЖАЛКО ЖАЛКО И ПАК ЖАЛКО КОЛКО ЩЕ ТРАЕ ТАЗИ АГОНИЯИ ДОКОГА ГАНЬО ЩЕ ДЕМОНСТРИРА ТАКОВА БЕЗОЧИЕ НЯМАЛИ ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ С ПАРИ ДА ВЗЕМАТ КЛУБА ИЛИ ЩЕ ЧАКАМЕ ДА СТАНЕ КАТО С БОТЕВ.
Последна промяна от Cesc Fabregas на 14 мар 2010 21:26, променено общо 1 път.
Причина: Моля те, пиши с малки букви другия път, знам че сме ядосани всички!
Причина: Моля те, пиши с малки букви другия път, знам че сме ядосани всички!
ЕЕЕххх Стефан Грозданов не е достоен за ЛЕВСКИ ли бе кво мътят тия бе бати кратуните са всички начело с Паткоф та до Гонзо-мениджъра.
Извинявам се, уважавам Гонзо много радост ми е донесъл, но Грозданов щеше да ги нареди поне както трябва

Извинявам се, уважавам Гонзо много радост ми е донесъл, но Грозданов щеше да ги нареди поне както трябва

Не трябва да се играе в Европата тая година, не заслужаваме просто - реално по-добри от нас са само два отбора, но нашите нямат идея и треньор, както и дисциплина - по тази причина според мен ще завършим или 4ти, или 5ти.
sslevski написа:Чаках чаках ама ми омръзна да ви чакам.До кога ще търпите бай ви Ганя беееееее.Без покупки и качествен треньор.Няма да ни чака нищо хубаво.Искам да попитам до кога ще се примирявате и ще слушате оная врана ли е гугутка ли е???
Питам кога ще излезем мъже от цялата история?
Кога ще разберем че Левски има фенове.
В момента изглеждаме като.....говоря за феновете.За футболистите сами им сложете определения.
Кога ще покажем на ръководството че Левски не е лаборатория?
Питам до кога????
И НАКРАЯ НИКОЙ НЕ НИ Е ВИНОВЕН ОСВЕН САМИТЕ НИЕ........БЕЗДЕЙСТВАЙТЕ.....
Така е всички фенове трябва да събудят съвеста си.Още след добрите изяви в предишните години в евротурнирите и влизането в шампионската лига мислех че отбора ще тръгне и ще продължи възхода,но така и не можах да разбера какво стана с всички спечелени милиони.
anton1oli написа:Каквото и да кажа ще е малко на 38г съм и от както се помня с човек ще се збия за ЛЕВСКИ НО ПО ЖАЛКА КАРТИНА НЕ СЪМ ГЛЕДАЛ БЕЗИДЕЙНО КАКТО СЕ КАЗВА ГОНЗО НЕ СТАВА САМО С ЯДЕНЕ И ЖЕЛАНИЕ ТРЕБЕ И АКЪЛ НО КАТО ВИДИЖ БАЙ ТИ ГАНЬО ЧЕ Е СОБСТВЕНИК НА НАЙ ВЕЛИКИЯ БГ КЛУБ И ТИ СТАВА ЯСНО ВЕЧЕ СЕ ЗАМИСЛЯМ ДАЛИ ДА СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ВЕЧЕ ОТ ОТБОРА КОЛКОТО И ДА МЕ БОЛИ И В МОМЕНТА СИГУРНО СЪМ ВДИГНАЛ КРЪВНО И ГЛАВАТА МЕ БОЛИ И СЕ ЧУВСТВАМ БЕЗПОМОЩЕН ЗАЩОТО НЕ ЗНАЯ С КАКВО МОГА ДА ПОМОГНА НА ЛЮБИМИЯ МИ ОТБОР ЖАЛКО ЖАЛКО И ПАК ЖАЛКО КОЛКО ЩЕ ТРАЕ ТАЗИ АГОНИЯИ ДОКОГА ГАНЬО ЩЕ ДЕМОНСТРИРА ТАКОВА БЕЗОЧИЕ НЯМАЛИ ИСТИНСКИ ЛЕВСКАРИ С ПАРИ ДА ВЗЕМАТ КЛУБА ИЛИ ЩЕ ЧАКАМЕ ДА СТАНЕ КАТО С БОТЕВ.
ми те и ботевските фенове почнаха така и къде стигнаха.ако трябва и ние да направим така за да махнем борот и гонзо.просто незнам как оставихме гонзо да разбие левски от вътре с личната си амбиция да управлява и да настигне наско.ГОНЗО НЕ СТАВАШ ОСВОБОДИНИ ОТ ТВОЕТО ПРИСЪСТВИЕ ЗАЕДНО С БАЙ ГАНЬО
Искам да обвиня един единствен човек за цялата неразбория Гугуткоооооооооооо тъпааааа до кога ще те чакаме да се вдигнеш против Ганя беееее.Оная св..я Дучето поне си вдигна феновете против Томов,а ти какво правиш бе?Колко ти се плаща?И по точно ти за кой отбор си?
П.С. Казах ли гугутка тъпааааа
П.С. Казах ли гугутка тъпааааа
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Левски не е за Европа. Въпреки, че ни отмениха редовен гол ние играхме много слабо и заслужено загубихмe. На този етап е по-добре да не виждам Левски в Европа... С тези играчи просто не става, а и Гонзо като играч го уважавам, но като треньор не става. Батков е долен боклук и като гледам на къде сме тръгнали май ще вземем съдбата като Ботев.
Последна промяна от LSFC 1914 на 14 мар 2010 21:31, променено общо 1 път.
- Levski_1914 forever
- Контакти:
Направо немога да повярвам,очаквах поне равенство,мача свърши трагично,нямам забележки към съдията(лично мнение,не задължавам никой с него)
А колкото до темата и аз па мисла,като автора,трябва да сме по единни неможе,това вече е безобразие,не не безобразие това ПОМЯРЩИНА ОТ СТРАНА НА ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО,няма нито инвестиции,само ни залъгват и всичко отива по дяволите,феновете са част от отбора НИКОГА НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ,ЗА ТОВА ПРИВЕТСТВАМ ТЕМАТА НА АВТОРА!!!
А колкото до темата и аз па мисла,като автора,трябва да сме по единни неможе,това вече е безобразие,не не безобразие това ПОМЯРЩИНА ОТ СТРАНА НА ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО,няма нито инвестиции,само ни залъгват и всичко отива по дяволите,феновете са част от отбора НИКОГА НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ,ЗА ТОВА ПРИВЕТСТВАМ ТЕМАТА НА АВТОРА!!!
Левски завинаги в моето сърце!