NBA Regular Season 22-23

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: NBA Regular Season 22-23

Мнениеот Drunken_Master » 01 яну 2023 12:47

ReBorn1982 написа:И кой настояваше най-много да се вземе Веждата, въпреки че е всеизвестно колко е трошлив ??? ...... значи Веждата е виновен, ама тоя, който го доведе, пак невинен и жертва .... Изображение ..... винаги е едно и също - където и да отиде любимият ти, вечно плюене колко са некадърни или прости всички около него, винаги те са виновни за безкрайните му провали .... а в редките случаи, когато постигне нещо, винаги е само заради него, останалите са все едно някакви статисти ....

Къде видя, да пиша, че е "виновен" ? Просто казвам, че събитията не се случиха по най-добрият начин за двамата. Как мога, да обвинявам някой, че се е контузил !? Просто момчето не се пази, това е... Дали е случайно, че с подобен стил на игра Дерик Роуз си съсипа кариерата ? Най-младият МВП, след 2012-та... контузия след контузия.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 01 яну 2023 16:51

Larsenn написа:На Детройт-Орландо като гледа човек наказанията, ще каже че кръв се е ляла :) 11 играчи наказани, хаха. Посбутаха се, събраха се накуп и...все едно Detroit Bad Boys в най-добрите си дни.

Вярно си е ама заглавията ме накараха да пусна да видя и то едно голо нищо. Сбутаха се и се скупчиха всички, някакво голямо меле не видях.
Относно Дейвис си мисля че ЛАЛ си заложиха на него, дори и като водач на отбора им за след Леброн. Може той да го е искал но едва ли само това е било достатъчно. Лейкърс заложиха на АД и в това няма нищо лошо защото си е топ играч. Да има контузии но така са решили. Много пъти даден спортист е успявал да се справи с периоди на контузии, къде с диети и специално тренировки къде с късмет :-). Далеч съм да подценявам стафа който се грижи за АД предполагам че правят най- доброто за него. Всичко може да се случи с неговата кариера в бъдеще.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 01 яну 2023 17:20

Drunken_Master написа:Къде видя, да пиша, че е "виновен" ? Просто казвам, че събитията не се случиха по най-добрият начин за двамата. Как мога, да обвинявам някой, че се е контузил !? Просто момчето не се пази, това е... Дали е случайно, че с подобен стил на игра Дерик Роуз си съсипа кариерата ? Най-младият МВП, след 2012-та... контузия след контузия.

Даже и да не си използвал думата виновен, идеята е че всичко става заради АД, понеже е тъп и си докарва контузии. Това покрива към 99% от "виновен", независимо от умисъла. За повече данни набутахме най-известните трошливи и талантливи играчи, които по твоите думи от глупост си докарват редовни контузии. Роуз, ако нямаше такъв стил на игра, щеше ли да стане МВП?
Аз не твърдя, че единствено Леброн е виновен за всичко, което не се получава при нас, но смятам, че има достатъчно влияние и участие при вземането на решенията, за да го изкарваме целия в бяло.

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 01 яну 2023 17:26

Pichichi написа:Относно Дейвис си мисля че ЛАЛ си заложиха на него, дори и като водач на отбора им за след Леброн. Може той да го е искал но едва ли само това е било достатъчно. Лейкърс заложиха на АД и в това няма нищо лошо защото си е топ играч. Да има контузии но така са решили. Много пъти даден спортист е успявал да се справи с периоди на контузии, къде с диети и специално тренировки къде с късмет :-). Далеч съм да подценявам стафа който се грижи за АД предполагам че правят най- доброто за него. Всичко може да се случи с неговата кариера в бъдеще.

"Периоди" на контузии? Че при АД напоследък по-скоро трябва да говорим за периоди да бъде здрав :) Аз му желая само добро, но много ще се изненадам, ако с диети и тренировки се закрепи за няколко пълноценни сезона на нивото, което се очаква от него. Дано си прав, де. Дори и да не е при нас ще се радвам, ако кариерата му има добро продължение.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 01 яну 2023 17:37

Buck32 написа:Даже и да не си използвал думата виновен, идеята е че всичко става заради АД, понеже е тъп и си докарва контузии. Това покрива към 99% от "виновен", независимо от умисъла.

Ами фактите са такива, че е пропуснал...
9 срещи от 2019/20
36 срещи от 2020/21
32 срещи от 2021/22
11 срещи от настоящият сезон, а в момента не сме и на половината още...
Сумарно 88 срещи за 4 години. Според теб, дали не е до самият човек ? Как една дузина баскетболисти успяват да се опазят дълги години от контузии, а оня е нон-стоп в лазарета !?

Buck32 написа:За повече данни набутахме най-известните трошливи и талантливи играчи, които по твоите думи от глупост си докарват редовни контузии.

Ако искаш, да набутам най-здравите играчи тук, ще има огромен смисъл за същината на диалога. Баси тъпото изказване...

Buck32 написа:Роуз, ако нямаше такъв стил на игра, щеше ли да стане МВП?

Сигурен съм, че всички МВП-та са ставали МВП-та с "подобен" стил на игра. В смисъл да пробиваш с бясна скорост към коша, да правиш завъртания на един крак и най-важното... да забиваш, падайки на един крак, като не си даваш сметка, че може най-малкото да си изкълчиш глезена. Как все на тия баскетболисти се получава, мамка му... Сигурно ще да е от лош късмет. А не е до елементарна мисъл... поне да не цъкаш баскет с приятели и да си по джапанки. Най-малкото джапанката няма протектори отстрани, които да те предпазят, ако стъпиш на криво.

Buck32 написа:Аз не твърдя, че единствено Леброн е виновен за всичко

Е, то остана и да го твърдиш. Оня буха по 30-7-7 всеки мач на 38 години и пак е виновен, бате... Иди да запалиш една свещичка в църквата (вярваш ли изобщо), да вземе да скъса най-накрая един менискус, че да се успокоите...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 01 яну 2023 17:47

Drunken_Master написа:
ReBorn1982 написа:И кой настояваше най-много да се вземе Веждата, въпреки че е всеизвестно колко е трошлив ??? ...... значи Веждата е виновен, ама тоя, който го доведе, пак невинен и жертва .... Изображение ..... винаги е едно и също - където и да отиде любимият ти, вечно плюене колко са некадърни или прости всички около него, винаги те са виновни за безкрайните му провали .... а в редките случаи, когато постигне нещо, винаги е само заради него, останалите са все едно някакви статисти ....

Къде видя, да пиша, че е "виновен" ? Просто казвам, че събитията не се случиха по най-добрият начин за двамата. Как мога, да обвинявам някой, че се е контузил !? Просто момчето не се пази, това е... Дали е случайно, че с подобен стил на игра Дерик Роуз си съсипа кариерата ? Най-младият МВП, след 2012-та... контузия след контузия.

Принципно е всеизвестно, че Антъни Дейвис е кекав и постоянно се контузва. Прекрасен играч е, ама е пълно безумие да го привличаш, щото е ненадежден. Дерик Роуз от години го взимат за пълнеж по клубовете, никой не си гради отбора около него, така че и да се контузи, не е голям проблем. Дейвис обаче е взет, за да е стълб на Лейкърс (заедно с любимеца ти), затова положението е съвсем различно от това с Дерик Роуз. Непрестанните контузии на Антъни пряко удрят представянето на целия тим.

ReBorn1982

Re: 23

Мнениеот ReBorn1982 » 01 яну 2023 17:56

Drunken_Master написа:

Е, то остана и да го твърдиш. Оня буха по 30-7-7 всеки мач на 38 години и пак е виновен, бате... Иди да запалиш една свещичка в църквата (вярваш ли изобщо), да вземе да скъса най-накрая един менискус, че да се успокоите...

И по 60-20-20 да "буха", ако отборът му отново се провали тотално, какво значение има ?? ..... това е отборен спорт, важното е тимът ти да побеждава, да постига успехи ..... ти си гледай графите на ЛеБрон, колко "бухал", ама феновете на Лейкърс гледам, че не са никак доволни и хранят редовно "бухача" ..... Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: 23

Мнениеот Drunken_Master » 01 яну 2023 17:59

ReBorn1982 написа:
Drunken_Master написа:

И по 60-20-20 да "буха", ако отборът му отново се провали тотално, какво значение има ?? ..... това е отборен спорт, важното е тимът ти да побеждава, да постига успехи ..... ти си гледай графите на ЛеБрон, колко "бухал", ама феновете на Лейкърс гледам, че не са никак доволни и хранят редовно "бухача" ..... Изображение

Те не го хранят заради "бухането". Обвиняват го заради привличането на Ръс...
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Веждата

Мнениеот Drunken_Master » 01 яну 2023 17:59

Бък, айде коментирай ми... ТОВА !
Изображение
Изображение

Buck32
Контакти:

Re: Веждата

Мнениеот Buck32 » 01 яну 2023 18:09

Drunken_Master написа:Бък, айде коментирай ми... ТОВА !
Изображение

Какво да коментирам? Че са го излиткали успешно? Сигурен съм, че на Механото никой, най-малко ти, не би се вързал на финт, но какво да правиш - в НБА се случва.

Върни се в “Архив”