Мнениеот dunavfc » 14 юни 2015 02:46
Днес прегледах набързо форумът на ЦСКА, силно заинтригуван, какво е мнението на болшинството армейци по казуса и честно казано, ако потребителите там са представителна извадка за феновете на ЦСКА, нещата са просто катастрофални, скандални и шокиращи !
Това отборът ти да се превърне в някакво гнусно ГМО с отбор, който те е изнасилил с 8-0 на същият стадион на който се готвиш да играеш домакинските си мачове, да обвяваш Лупи за светец, а оня комисионер за спасител........
Категорично мога да заявя, че който подкрепя тоя урод, който се готви да се изроди не е абсолютно никакъв армеец, а чист и прост привърженик на модерният футбол, купите, титлите и въобще всичко за което иначе се обвинява Лудогорец. И като казах Лудогорец, предполагам, въпреки омразата към този отбор от червените, ако утре пък те станат ЦСКА София - Разград и този вариант ще бъде приет, нали ?
Няма капка чест, достойнство и морал във болшинството от червените фенове, ето затова този отбор ми е най-гнусният и противен отбор на планетата !
Не, че Левски ми е по-симпатичен, но там такава изродщина не би се случила, там моралът на феновете е поне една идея на по-високо ниво, аз не мога да си представя, че левскарската общност би приела да стане Левски Ловече или Левски Разгад....