Тема за Станимир Стоилов (Ботев Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Това ли е краят на Мъри в Ботев?

Мнениеот slash1912 » 15 мар 2014 18:38

Наставникът на Левски Антони Здравков пое вината за загубата от ЦСКА. Според него, неспособността на нападателите да вкарват голове е негова и на екипа му.

"В последните 20 минути се почувства умората у нас. Не съм съгласен, че нашите футболисти не се представиха на ниво.

Треньорът е виновен, щом не можем да вкараме. Вината е изцяло в мен. Нормално е да се търси причината изцяло в мен.

Koга Мъри ще каже такова нещо и ще поеме вината след загуба?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 15 мар 2014 18:59

slash1912 написа:
Наставникът на Левски Антони Здравков пое вината за загубата от ЦСКА. Според него, неспособността на нападателите да вкарват голове е негова и на екипа му.

"В последните 20 минути се почувства умората у нас. Не съм съгласен, че нашите футболисти не се представиха на ниво.

Треньорът е виновен, щом не можем да вкараме. Вината е изцяло в мен. Нормално е да се търси причината изцяло в мен.

Koга Мъри ще каже такова нещо и ще поеме вината след загуба?

Аз знам кога:точно НИКОГА!
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Ботев ще тръгне нагоре, трябва търпение

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 16 мар 2014 07:54

Всеки може да загуби край Сухата река.Не е голямо чудо ,но бяхме надиграни от една шайка безхаберници,някои които са резерви.Не може да излезеш на терена като аристократ мислейки че противника сам ще се победи.Крайно време е футболистите да разберат че саможертвата води към победата и заедно с предпазливият Мъри все още не са достигнали нивото на феновете им.Два рещаващи мача които задължително трябва да се вземат,а за купата и с разлика.Вчера бултрасите създадоха на тренировка обстановка която други нямат и на важни мачове,но доверието има граници.Не сме максималисти,предпочитаме красива и нападателна игра,но с тези футболисти ако не вземем медал или купа ще е крайно недостатъчно и раздялата ще е наложителна.Наслушахме се на оправдания и обещания.Победа за Ботев.Победа за Пловдив.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 16 мар 2014 16:28

Благодарим ти за всичко Мъри.ОТИВАИ СИ!!!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 16 мар 2014 17:46

Такива, като Мъри виреят само на Герена. Трябва ли да се гради не го търси. Провали се навсякъде, където беше, сега ще загроби и Ботев въпреки милионите. Не може с тези играчи, с този супер президент, който изпълнява всичките ти прищевки да падащ от Левски и да си на косъм срещу Локо Пловдив. Сините са на командно дишане, но ти вкарват три гола, а смърфовете имат играчи на по 40 години, които те надтичват. Е, кой е виновен? Явно Мъри не може да си нареди отбора, а Сираков го няма да му прави смените!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

FINALLY! Мъри разкрит и подава оставка!

Мнениеот Teo » 16 мар 2014 19:03

Треньорът взе окончателно решение да напусне Ботев Пловдив, не се знае дали ще води отбора срещу Левски

Станимир Стоилов със сигурност си тръгва от Ботев Пловдив, разбра Livesport.bg!

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИТЕ ДО МИНУТИ!

Към герена, към герена :arrow:
Последна промяна от Teo на 16 мар 2014 19:04, променено общо 1 път.

urkoto

Re: FINALLY! Мъри разкит и подава оставка!

Мнениеот urkoto » 16 мар 2014 19:04

Язък за жълтата легенда.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: FINALLY! Мъри разкрит и подава оставка!

Мнениеот rhaegar » 16 мар 2014 19:05

Дръжте си го, дръжте си го :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: FINALLY! Мъри разкит и подава оставка!

Мнениеот джони » 16 мар 2014 19:06

това е най правилното,както за Мъри така и за Ботев,да си тръгне след такава победа,както Феро си тръгна с победа и с аплодисменти,Мъри няма да получи аплодисменти,но поне ще може да идва спокойно в Пловдив

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Re: FINALLY! Мъри разкрит и подава оставка!

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 16 мар 2014 19:08

Абе то всяка година става така с вас треньори глупости и сега какво - ще отиде в Левски и нищо
Българска пародия

Върни се в “Архив”