Слухове, изказвания и "новини" за бъдещето на ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Ще вземе ли БФС позиция в полза на БГ футбола ?

Мнениеот mistreated » 24 юни 2013 16:26

Viktor4o_Rs написа:Чорбарите са уникални, успяха да настроят срещу себе си дори и очевидно симпатизиращи им привърженици, като тези на Ботев :lol: :lol: :lol:

Защо? Защото ЦСКА доброволно не им подари няколко хиляди лева и участие в ЛЕ. Как може да се толкова ограничени хора, ей тва не мога да разбера. Какви са Ботев на Праховеца и Гърнето, че да им подаряват тези неща?
Феновете на ЦСКА ли обявиха фалита на дружеството, те ли натрупаха тези дългове, те ли се отказаха от участие в ЛЕ? Малоумни ли сте вие, какви сте?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 24 юни 2013 16:26

ЦСКА изкара мониторингът на УЕФА дори и след като от БФС ни отнеха превантивно лиценза, за да ни стреснат и да пратят определен отбор в групите на ШЛ.
ЦСКА е изряден клуб на документи, приемете го.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 24 юни 2013 16:28

Tomata написа:Има много,за което да замълчиш. И изобщо не става въпрос за нас а за футбола ни като цяло. Допуснаха ви да участвате в първенството с хиляди компромиса, ето я приебавката. ЦСКА не тряваше да играе мачове в "А" група тази година, по тази логика всеки един от следващите ги отбори е по-заслужил да е на мястото означено като N3. Да не говорим за последствията пряко нанесени от вашето безхаберие и същото на Бфс. И всички отбори от догодина ще бъдат прецакани, не без ваше участие.

Ама ти не си този, който ще оправя проблемите на "футбола ни, като цяло" бе, момче. Ти не си този, който ще каже по какъв начин са ни допуснали да играем. УЕФА ни дава лиценз за ЕКТ докато сме под мониторинг, това какво ти говори?
Кой ти наговори глупостите, че някой отбор ще бъде прецакан догодина или след 5 години?

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 24 юни 2013 16:30

И спрете да пишете как ЦСКА са прецакали Ботев.
От БФС го обясниха, единственият начин Ботев да замести ЦСКА в ЛЕ беше ЦСКА да фалира преди жребия.
От Ботев вместо да се пънат и да дават изявления по медиите, как трябва те да вземат мястото в ЛЕ, да си траят, след като не са се класирали по право.
Да станат шампиони, 2ри или да вземат купата и да си участват в европейските клубни турнири.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 24 юни 2013 16:32

Левскар съм в червата,но този плач на жалките ботевисти е просто смешен!Ами да бяхте били ЦСКА и Лудогорец,бе!А не да се одупвате на всеки,който ви пожела!Хайде стягайте се и наесен с песен.

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 24 юни 2013 16:39

mistreated написа:
Tomata написа:Има много,за което да замълчиш. И изобщо не става въпрос за нас а за футбола ни като цяло. Допуснаха ви да участвате в първенството с хиляди компромиса, ето я приебавката. ЦСКА не тряваше да играе мачове в "А" група тази година, по тази логика всеки един от следващите ги отбори е по-заслужил да е на мястото означено като N3. Да не говорим за последствията пряко нанесени от вашето безхаберие и същото на Бфс. И всички отбори от догодина ще бъдат прецакани, не без ваше участие.

Ама ти не си този, който ще оправя проблемите на "футбола ни, като цяло" бе, момче. Ти не си този, който ще каже по какъв начин са ни допуснали да играем. УЕФА ни дава лиценз за ЕКТ докато сме под мониторинг, това какво ти говори?
Кой ти наговори глупостите, че някой отбор ще бъде прецакан догодина или след 5 години?

Говори ми, че преди два дни фалирахте, говори ми че нямате пари за Европа, говори ми че половин България и 1/3 от света има да взима пари от вас. Аз съм част от това, което наричаме "футбола ни", ти брат ми си също такава. Догодина най-вероятно три отбора в Европата, на вас к'во ви пука обаче ;) И оставете Ботев на мира, ние не участваме по никакъв начин нито в жребия, нито в шоуто преди или след него. N3 е отбора, който трябва да коментирате.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 24 юни 2013 16:43

Tomata написа:Говори ми, че преди два дни фалирахте, говори ми че нямате пари за Европа, говори ми че половин България и 1/3 от света има да взима пари от вас. Аз съм част от това, което наричаме "футбола ни", ти брат ми си също такава. Догодина най-вероятно три отбора в Европата, на вас к'во ви пука обаче ;) И оставете Ботев на мира, ние не участваме по никакъв начин нито в жребия, нито в шоуто преди или след него. N3 е отбора, който трябва да коментирате.

Ама вие ревете бе, човек. Ти да си видял някой червен фен нещо да е казал за Ботев без вие да сте го предизвикали. Не спряхте с тоя рев цял ден. Като сте толкова загрижени за БГ коефициента догодина си се класирайте за ЕКТ и ни вдигнете във висините. Стига сте ревали на чужд гроб!

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 24 юни 2013 16:48

Levskar_forever написа:Въпреки че сте отбора на ДПС ви пожелавам да участвате в ЛЕ.

Въпреки, че в последната една година ви спонсорира човек на ДПС, аз също ви пожелавам успех в ЛЕ. Искрено се надявам съвсем скоро да разбереш дали Ботев е отбор на ДПС, както и кой даваше парите в Левски през последната една година.
Последна промяна от T&T на 24 юни 2013 16:50, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 24 юни 2013 16:48

mistreated написа:
Tomata написа:Говори ми, че преди два дни фалирахте, говори ми че нямате пари за Европа, говори ми че половин България и 1/3 от света има да взима пари от вас. Аз съм част от това, което наричаме "футбола ни", ти брат ми си също такава. Догодина най-вероятно три отбора в Европата, на вас к'во ви пука обаче ;) И оставете Ботев на мира, ние не участваме по никакъв начин нито в жребия, нито в шоуто преди или след него. N3 е отбора, който трябва да коментирате.

Ама вие ревете бе, човек. Ти да си видял някой червен фен нещо да е казал за Ботев без вие да сте го предизвикали. Не спряхте с тоя рев цял ден. Като сте толкова загрижени за БГ коефициента догодина си се класирайте за ЕКТ и ни вдигнете във висините. Стига сте ревали на чужд гроб!

Ти не си ли загрижен за Бг коефициента? Ще направим естествено всичко възможно да се класираме и да го вдигнем. А гроба е общ щем не щем :cry:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 24 юни 2013 16:52

Tomata написа:Ти не си ли загрижен за Бг коефициента? Ще направим естествено всичко възможно да се класираме и да го вдигнем. А гроба е общ щем не щем :cry:

Ами на фона на всичките проблеми с моя клуб, честно да ти кажа, не само на мен ами и на всички цска-ри, националният коефициент в момента ни е последна грижа. Нямам нищо против да играете в ЛЕ вместо нас, дори ще ида на мачовете ви в Бургас и ще ви подкрепям, защото половината от приятелите ми са ботевисти.
Ама да обиждате феновете на ЦСКА и клубът, заради идиотизма на 2-ма пернишки боклука, които от сума време се опитваме да изгоним, това не мога да приема. Още по-малко от фенове на отбор, който е бил под същото иго, каквото сме ние сега. Всеки се радваше с вас, когато се отървахте от Селския, вие сега плюете по нас.

Върни се в “Архив”