Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

haha

Re: Е това е тумора на българския футбол!Видяхте ли го?

Мнениеот haha » 13 мар 2013 22:39

kiril74 написа:Отмененият гол няма какво да се коментира.Някой футболен "специалист" в синьо да коментира удара без топка на Карвальо първото полувреме.Главният съдия беше с гръб , но страничният имаше отлична видимост, но явно е гледал "мълчанието на агнетата".

Имаше и едно много грубо влизане на играч на Левски през второто полувреме, ама Дюран Дюран остави играта да продължи и дори фал не даде.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
kiril74
Контакти:

Re: Е това е тумора на българския футбол!Видяхте ли го?

Мнениеот kiril74 » 13 мар 2013 22:40

anker1878 написа:
kiril74 написа:Отмененият гол няма какво да се коментира.Някой футболен "специалист" в синьо да коментира удара без топка на Карвальо първото полувреме.Главният съдия беше с гръб , но страничният имаше отлична видимост, но явно е гледал "мълчанието на агнетата".

Ловеч ли напрвиха силен мач или Илиян беше глътнал гипса не знам . Видях обаче , че треньора в синьо е в гипс . Ловеч играха доста грамотно и успешно , но точно този отбор да има претенции към съдията е комично. Те вкараха според мен редовен гол , но те имат тлкова съдииски грях , че и белия пушек над ВАТИКАНА не може да ги опрости. НЕ СЕ ПРИЕМАТ ОПЛАКВАНИЯ ОТ СЪДИИСКИ РЕШЕНИЯ ОТ ЛОВЕЧ И ДЕЛИОРМАНА...................

Карвальо ритна ли Илия Миланов?Само това отговори.Съдията ясно какво свири и на кого.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Мнениеот glarus_ds » 13 мар 2013 22:40

T&T написа:Сигурен съм, че повечето левскари се срамуват от това, което се случи днес, но за жалост те не пишат в този форум. Не е нормално един съдия, виждайки как отборът, който всячески бута, ще получи гол да надуе свирката и след това да се чуди защо всъщност я е надул. Футболът в България само страда от поръчковото съдийство без значение в чия полза е то и докато това не се разбере от псевдоръководители като Тонев, Домусчиев, Венци Стефанов и някои други, нещата ще стават все по-зле.

Кой бутат бе, като не си гледал мача не дрънкай простотии. И се радвай, че вас ви бутаха в Пловдив, щото колкото и да сме некадърни, пак можеше да изравним ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Можеше ли Левски честно да спечели срещу старшата на Литекс

Мнениеот BadBoy » 13 мар 2013 22:40

glarus_ds написа:
onceMORT написа:
onegavon написа:Смешници, Ахмед каза ,че е свирил нарушение, а вие ми говорите за засада. Да не говорим ,че няма такава в момента на подването трима в синьо покриват тези в оранжево.
Още малко ви остана да се радвате на съдийски конфорт.

Отивай да празнуваш назначението на новият треньор, дано не го уволнят до следващият мач че влизате в Гинес. Харизма.

Това са думи на Бодуров, не на Ахмед. А Бодуров може всичко да каже. Ахмед няма право да коментира мача, така че няма да му разберем мнението!

Меймед по К3 каза, че е свирил фал в атака и да сме гледали видеозаписа
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 13 мар 2013 22:41

дори БФС не можа да помогне на Литекс и Стоичков да направят нещо повече срещу Левски ,по настояване на Стоичков мача се игра пред празни трибуни ,но и това не им помогна.Браво на Левски ,отмъстиха за Цска и загубата им от Литекс преди няколко дни . Браво и на Родригес ,може да се окаже един нов Жуниор !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 13 мар 2013 22:46

BadBoy написа:
glarus_ds написа:
onceMORT написа:
onegavon написа:Смешници, Ахмед каза ,че е свирил нарушение, а вие ми говорите за засада. Да не говорим ,че няма такава в момента на подването трима в синьо покриват тези в оранжево.
Още малко ви остана да се радвате на съдийски конфорт.

Отивай да празнуваш назначението на новият треньор, дано не го уволнят до следващият мач че влизате в Гинес. Харизма.

Това са думи на Бодуров, не на Ахмед. А Бодуров може всичко да каже. Ахмед няма право да коментира мача, така че няма да му разберем мнението!

Меймед по К3 каза, че е свирил фал в атака и да сме гледали видеозаписа

ОК ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 13 мар 2013 22:49

И никой не коментира редовният гол на Бибишков днес срещу ЦСКА. А тука ми спорите за ритната топка след спряла игра. Фаул или засада - отсъдена е преди удара. Така, че не може да се говори за отменен гол. В крайна сметка 1-0 и кюрда пътува...
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 13 мар 2013 22:52

blue magic написа:И никой не коментира редовният гол на Бибишков днес срещу ЦСКА. А тука ми спорите за ритната топка след спряла игра. Фаул или засада - отсъдена е преди удара. Така, че не може да се говори за отменен гол. В крайна сметка 1-0 и кюрда пътува...

Човече, всички гледат само Левски. Другите не са интересни, не го ли разбра за толкова години :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 13 мар 2013 22:52

Това и друг път съм го коментирал тук. Беше преди 4-5 години, имаше плакат и срещу сръбските приятелства на цскарчетата и всичко беше изгорено. Бях 3-4 реда под случващото се на въпросният мач. ;) Имаше естесвено и едни други червени одежди.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 13 мар 2013 22:54

Незабавна смяна на съдийската комисия? Лятото мурите са горчиви!!!

Върни се в “Архив”