Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
honda
Контакти:

Re: Ботев - Левски

Мнениеот honda » 10 мар 2013 13:09

boyoto написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:
boyoto написа:Не просто победата ме радва, а убедителната игра. 2 на 0 е най-малкото, с което Левски се измъкна. Ако Неделев беше по-комбинативен, а Галчев бе вкарал от прекия свободен удар вместо гредата, мачът отиваше на разгром. Без да се заяждам - не е зле да имате повече уважение към противника, особено ако това е Ботев. Били сме ви с много и пак ще ви бием.

За жалката наркоманска синя публика, каквото и негативно да се напише, ще е малко. Как може ние през есента да се изсипем 3000 в София на Герена и да няма нищичко счупено и никакви провокации, а някви гамени тук да крадат винили и за капак да стрелят с ракети срещу деца и жени. ЖАЛКИ СТЕ, петните името на Апостола.

бе незнам кога сте ни били много, то една голяма част от вашата агитка вчера за първи път видя победа срещу ЛЕВСКИ :lol: ...Та след 17 години може пак да ни биете, както и след 10-тина години може пак да биете и Локо(ПД) :lol:

Като не знаеш - ще ти напомня, Левски - Ботев 3:6 (1985-1986) - най-голяма загуба на Герена. Освен това Ботев продължава да е най-неудобен съперник като домакин за Левски - имаме положителна статистика по този показател.

А ти с това ли ще се успокояваш = че ни е първа победа за 15 години, вместо да видиш в собствената си градинка? Тази статистика е изкривена заради 10-те години управление на любимия ни отбор от един Нечовек. И въпреки тези 10 години ние оцеляхме и отново сме там, където ни е мястото - в челото на А група. И пак да напомня, че във В и Б група (където отпаднахме пак заради този Нечовек) на мачове по села и паланки ходихме по 2-3 хиляди човека.
ПС: незнам се пише НЕ ЗНАМ

http://youtu.be/V95cyokP7nc

Моето момче , един съвет от чичо ти хонда , първо научи вашата история и после се изявявай във форуми. Не знам на колко си години ,не знам на колко години си бил през 1985 най-вероятно още не си бил в стадий идеен проект. :mrgreen: Уважавам безкрайно отбора на Ботев(Пд) , сигурно съм бил на вашия стадион доста повече пъти от теб ,но това е без значение. Няколко поправки- през 1985 днешния отбор на Ботев(Пд) се казваше Тракия(Пд) а загубата с 3:6 на Левски(тогава Витоша) през 1985 беше нанесена от друг отбор, а не от вашия, а именно от....Ботев(Вр) ;) Ако беше запознат с историята на любимия си отбор щеще да знаеш , че 3:6 не е най-голямата загуба на Левски от Ботев(Пд).
За Нечовека- познавам го и него и сегашния ви собственик, повярвай ми за вас е по-добре този който наричаш Нечовек, той може да е прост, нагъл и т.н. ,но поне е ботевист, нещо което не бих казал за сегашния ви собственик.
Иначе за ексцесиите по трибуните на мен ми е интересно кой е дал лиценз на този стадион след като може да хвърлиш ракета от сектора за гости и да попадне в сектора за домакини или обратно? Кой позволи двете агитки да са на един хвърлей разстояние?- Май това не е позволено,а? За това са виновни не агитки , а организаторите на мача,забравих кой беше организатора на мача и кой допусна вкарване на трибуните на сигнални ракети?

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 10 мар 2013 13:27

honda написа:
boyoto написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:
boyoto написа:Не просто победата ме радва, а убедителната игра. 2 на 0 е най-малкото, с което Левски се измъкна. Ако Неделев беше по-комбинативен, а Галчев бе вкарал от прекия свободен удар вместо гредата, мачът отиваше на разгром. Без да се заяждам - не е зле да имате повече уважение към противника, особено ако това е Ботев. Били сме ви с много и пак ще ви бием.

За жалката наркоманска синя публика, каквото и негативно да се напише, ще е малко. Как може ние през есента да се изсипем 3000 в София на Герена и да няма нищичко счупено и никакви провокации, а някви гамени тук да крадат винили и за капак да стрелят с ракети срещу деца и жени. ЖАЛКИ СТЕ, петните името на Апостола.

бе незнам кога сте ни били много, то една голяма част от вашата агитка вчера за първи път видя победа срещу ЛЕВСКИ :lol: ...Та след 17 години може пак да ни биете, както и след 10-тина години може пак да биете и Локо(ПД) :lol:

Като не знаеш - ще ти напомня, Левски - Ботев 3:6 (1985-1986) - най-голяма загуба на Герена. Освен това Ботев продължава да е най-неудобен съперник като домакин за Левски - имаме положителна статистика по този показател.

А ти с това ли ще се успокояваш = че ни е първа победа за 15 години, вместо да видиш в собствената си градинка? Тази статистика е изкривена заради 10-те години управление на любимия ни отбор от един Нечовек. И въпреки тези 10 години ние оцеляхме и отново сме там, където ни е мястото - в челото на А група. И пак да напомня, че във В и Б група (където отпаднахме пак заради този Нечовек) на мачове по села и паланки ходихме по 2-3 хиляди човека.
Моето момче , един съвет от чичо ти хонда , първо научи вашата история и после се изявявай във форуми. Не знам на колко си години ,не знам на колко години си бил през 1985 най-вероятно още не си бил в стадий идеен проект. :mrgreen: Уважавам безкрайно отбора на Ботев(Пд) , сигурно съм бил на вашия стадион доста повече пъти от теб ,но това е без значение. Няколко поправки- през 1985 днешния отбор на Ботев(Пд) се казваше Тракия(Пд) а загубата с 3:6 на Левски(тогава Витоша) през 1985 беше нанесена от друг отбор, а не от вашия, а именно от....Ботев(Вр) ;) Ако беше запознат с историята на любимия си отбор щеще да знаеш , че 3:6 не е най-голямата загуба на Левски от Ботев(Пд).
За Нечовека- познавам го и него и сегашния ви собственик, повярвай ми за вас е по-добре този който наричаш Нечовек, той може да е прост, нагъл и т.н. ,но поне е ботевист, нещо което не бих казал за сегашния ви собственик.
Иначе за ексцесиите по трибуните на мен ми е интересно кой е дал лиценз на този стадион след като може да хвърлиш ракета от сектора за гости и да попадне в сектора за домакини или обратно? Кой позволи двете агитки да са на един хвърлей разстояние?- Май това не е позволено,а? За това са виновни не агитки , а организаторите на мача,забравих кой беше организатора на мача и кой допусна вкарване на трибуните на сигнални ракети?

1. Прав си за резултатите, объркал съм ги. Но си прав само за тях. ПС: На мачове ходя от 1988 г. - тогава бях на десет. Не ми се влиза в спорове кой е бил на повече мачове на нашия стадион.
2/ За нечовека - той е привърженик на Локо ПД, и неведнъж го е заявявал открито. В тоя ред на мисли - на кой отбор е фен Батков?
3. На Герена нашата агитка също беше близко до два ваши сектора. Въпреки че тогава бяхме провокирани от откраднат рекламен винил 100 години Ботев, на никой от феновете на Ботев не му хрумна да пали и хвърля ракетки по хората в секторите В и А.
4. Двете агитки не бяха на 1 хвърлей разстояние.
5. На този стадион, в същата тази клетка, са идвали агитки на ЦСКА, Локо ПД, Берое. Никой досега не е бутал огради, нито е къртил п-образните метали.
6. за това... http://www.blitz.bg/sport/article/166817 Това без коментар
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 мар 2013 13:39

honda написа:Иначе за ексцесиите по трибуните на мен ми е интересно кой е дал лиценз на този стадион след като може да хвърлиш ракета от сектора за гости и да попадне в сектора за домакини или обратно? Кой позволи двете агитки да са на един хвърлей разстояние?- Май това не е позволено,а? За това са виновни не агитки , а организаторите на мача,забравих кой беше организатора на мача и кой допусна вкарване на трибуните на сигнални ракети?

Хонда усещам, че и ти си афектиран от вчерашния резултат от мача, защото тези питания наистина изглеждат много нелепи.
Опитвам се да се сетя за стадион в световен мащаб, на който една ракета не може да прелети в противниковия сектор :roll:
Опитвам се да се сетя за стадион на който двете агитки да са на такова разстояние, че да не са на един хвърлей разстояние.
Относно ползването на пиротехника е забранено и е редно БФС да си влезе в ролята и да почне да наказва за същото.
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 мар 2013 13:43

PFC Litex написа:Относно ползването на пиротехника е забранено и е редно БФС да си влезе в ролята и да почне да наказва за същото.

Вие нямате никакви фенове, никаква атмосфера, никаква подкрепа и искате да принизите останалите агитки до вашето смешно и жалко ниво.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 10 мар 2013 13:50

Eminem написа:
PFC Litex написа:Относно ползването на пиротехника е забранено и е редно БФС да си влезе в ролята и да почне да наказва за същото.

Вие нямате никакви фенове, никаква атмосфера, никаква подкрепа и искате да принизите останалите агитки до вашето смешно и жалко ниво.

Не, нищо не искам, коментирам, какво е гласувано, а следващия път искам някоя ракета да извади нечие око, тогава дано ви уврат главите, че атмосфера може да създава и без пиротехника.
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 10 мар 2013 14:04

PFC Litex написа:Не, нищо не искам, коментирам, какво е гласувано, а следващия път искам някоя ракета да извади нечие око, тогава дано ви уврат главите, че атмосфера може да създава и без пиротехника.

Факлите са различни от сигналните ракети. Да забранят бомбички, ракети, ама факлите с какво пречат ?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 10 мар 2013 14:09

Все си мислех, че чичо УшеФ трябва да ги разтърва, пък те.. ги побутвали ...

[offtopic]Изображение[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 10 мар 2013 15:05

Изстрелването на сигнални ракети по хора е състав от Наказателния Кодекс - опит за убийство , очаквам Прокуратурата да се самосезира и да се издирят поименно причинителите на това сред агитката на Левски. :!: Ако ли пък има нормален Футболен Съюз в България , от това би следвало да последват сурови санкции към Левски -лишаване от домакинство за дълъг период от време , недопускане тяхна публика на мачовете им, тежки финансови санкции , ако не и изваждане от групата... Това всичко , подчертавам , ако бяхме нормална държава с нормален Футболен Съюз... 8-)

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 10 мар 2013 15:17

В момента,в който разбрах,че откритието на миналата година :oops: не е дори в групата на "Левски" за мача(не мога да се сетя за името му :!: :?: ),се успокоих.Дотогава имах известни притеснения. :)
Тотално надиграни на терена,тотално обезличени и като агитка-това го видя и го призна цяла България.
Ако Вие сте видели нещо друго-пожелавам Ви все това да виждате!
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

На линия
honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 мар 2013 15:29

boyoto написа:
honda написа:
boyoto написа:Като не знаеш - ще ти напомня, Левски - Ботев 3:6 (1985-1986) - най-голяма загуба на Герена. Освен това Ботев продължава да е най-неудобен съперник като домакин за Левски - имаме положителна статистика по този показател.

1. Прав си за резултатите, объркал съм ги. Но си прав само за тях. ПС: На мачове ходя от 1988 г. - тогава бях на десет. Не ми се влиза в спорове кой е бил на повече мачове на нашия стадион.
2/ За нечовека - той е привърженик на Локо ПД, и неведнъж го е заявявал открито. В тоя ред на мисли - на кой отбор е фен Батков?
3. На Герена нашата агитка също беше близко до два ваши сектора. Въпреки че тогава бяхме провокирани от откраднат рекламен винил 100 години Ботев, на никой от феновете на Ботев не му хрумна да пали и хвърля ракетки по хората в секторите В и А.
4. Двете агитки не бяха на 1 хвърлей разстояние.
5. На този стадион, в същата тази клетка, са идвали агитки на ЦСКА, Локо ПД, Берое. Никой досега не е бутал огради, нито е къртил п-образните метали.
6. за това... http://www.blitz.bg/sport/article/166817 Това без коментар

Малко си се объркал приятно или не този ,който наричаш Нечовек си е фен на Ботев- познавам го ,ако толкова те интересува мога да ти кажа и кой го доведе в Ботев,но той общо взето не заслужава да му се обръща внимение. Батков не е футболен фен ,той твърди че е от Левски, доколкото аз знам от други източници е бил от Ботев(Пд)
Едва ли някой може да каже кой първи е започнал между агитките на Левски и Ботев(Пд) преди около 30 години аз самия съм удрян с бутилка на същия този стадион. За всеки е ясно че феновете на Ботев и Левски не се обичат. За мен най-голяма вина има полицията нейна работа е да не допусне в стадиона да влезнат пияни или дрогирани, както и да влезнат с пиротехнически устройства. Разстоянията между двете агитки според мен беше много малко, след като са били хвърлени камъни и ракети от едната агитка към другата(няма никакво значение в каква посока значи все пак агитките са били на един хвърлей разстояние- нещо за което вината е на домакина . За мен беше допуснато доста повече публика отколкото безопасно и бе допуснато двете агитки да са опасно близко. Също така не бяха отделени достатъчно полицаи. Виж на мач между Левски и ЦСКА колко полицаи има и колко полицаи имаше вчера.
По никакъв начин не бих подкрепил използването на сигнални ракети по време на мач. Най-малкото мой познат си отиде от този свят след невнимание при използването на сигнални ракети. Но отново се връщаме на темата кой трябва да не допусне внасянето на трибуните на сигнални ракети?

Върни се в “Архив”