boyoto написа:СИН_ИМПЕРАТОР написа:boyoto написа:Не просто победата ме радва, а убедителната игра. 2 на 0 е най-малкото, с което Левски се измъкна. Ако Неделев беше по-комбинативен, а Галчев бе вкарал от прекия свободен удар вместо гредата, мачът отиваше на разгром. Без да се заяждам - не е зле да имате повече уважение към противника, особено ако това е Ботев. Били сме ви с много и пак ще ви бием.
За жалката наркоманска синя публика, каквото и негативно да се напише, ще е малко. Как може ние през есента да се изсипем 3000 в София на Герена и да няма нищичко счупено и никакви провокации, а някви гамени тук да крадат винили и за капак да стрелят с ракети срещу деца и жени. ЖАЛКИ СТЕ, петните името на Апостола.
бе незнам кога сте ни били много, то една голяма част от вашата агитка вчера за първи път видя победа срещу ЛЕВСКИ...Та след 17 години може пак да ни биете, както и след 10-тина години може пак да биете и Локо(ПД)
Като не знаеш - ще ти напомня, Левски - Ботев 3:6 (1985-1986) - най-голяма загуба на Герена. Освен това Ботев продължава да е най-неудобен съперник като домакин за Левски - имаме положителна статистика по този показател.
А ти с това ли ще се успокояваш = че ни е първа победа за 15 години, вместо да видиш в собствената си градинка? Тази статистика е изкривена заради 10-те години управление на любимия ни отбор от един Нечовек. И въпреки тези 10 години ние оцеляхме и отново сме там, където ни е мястото - в челото на А група. И пак да напомня, че във В и Б група (където отпаднахме пак заради този Нечовек) на мачове по села и паланки ходихме по 2-3 хиляди човека.
ПС: незнам се пише НЕ ЗНАМ
http://youtu.be/V95cyokP7nc
Моето момче , един съвет от чичо ти хонда , първо научи вашата история и после се изявявай във форуми. Не знам на колко си години ,не знам на колко години си бил през 1985 най-вероятно още не си бил в стадий идеен проект.

За Нечовека- познавам го и него и сегашния ви собственик, повярвай ми за вас е по-добре този който наричаш Нечовек, той може да е прост, нагъл и т.н. ,но поне е ботевист, нещо което не бих казал за сегашния ви собственик.
Иначе за ексцесиите по трибуните на мен ми е интересно кой е дал лиценз на този стадион след като може да хвърлиш ракета от сектора за гости и да попадне в сектора за домакини или обратно? Кой позволи двете агитки да са на един хвърлей разстояние?- Май това не е позволено,а? За това са виновни не агитки , а организаторите на мача,забравих кой беше организатора на мача и кой допусна вкарване на трибуните на сигнални ракети?