Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Re: Радо Стойчев и Матей Казийски напускат националния отбор!

Мнениеот T&T » 11 юни 2012 20:31

Това може да се случи само в България - треньор и състезател да поставят условия за оставки във федерацията. Хайде за треньора е разбираемо и приемливо - не си доволен от работодателя с, не искаш да работиш за това ръководство и напускаш, но за състезателя е безумие, тъй като той играе за България и да носиш националната фланелка би трябвало да е чест за теб. Твърдо съм убеден, че Данчо Лазаров живее на гърба на волейбола и не го харесвам, но поведението на Радо Стойчев и най-вече на Матей Казийски е неприемливо от всяка една гледна точка
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 11 юни 2012 20:31

ЧЕТОХ, ЧЕТОХ И СЕ ОТКАЗВАМ!!!

Това не може да е истина. Не мога да повярвам колко много омраза таи в себе си комплексирания българин. Не мога да повярвам, че сме способни на такава омраза към хората с успехи и позитивно мислене. Имам чувството, че българите сме сред онезе 99 без очи, които обаче от злоба искат да извадят на едноокия им водач единственото нещо, което ги направлява. За всички вас - промоция!!! Матей и Радо си тръгват... за да сте доволни, за да сте щастливи, за да се почувствате като равни с всички останали - слепи, нещастни и мизерни!!!

Не знам колко от вас бяха онази вечер срещу Франция в залата. Не знам колко от вас подкрепиха момчетата снощи! Не знам и не ме вълнува толкова! Аз моите емоции си ги изживях сред всички онези 13 000 срещу Франция, 13 000 срещу Германия и Сърбия... Хубави - лоши, това си бяха моите емоции, часове, в които тъгата и щастието ме караха да съм истински жив! Тези емоции ми бяха предоставени от Радо, Матей, Теди и останалите момчета!

БАГОДАРЯ ИМ ЗА ВСИЧКО!!!

Дано Лазаров осъзнае колко близо е от това да се превърне в персона нон грата за огромна част от българите и вземе ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВИЛНО РЕШЕНИЕ - ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА!

Защото след Матей ще има и други - сигурен съм. И докато тука някои се пънат чий син е бил, в кой отбор е играл баща му, ще се наложи да ни разкажат и за битието на Андрей, на Теди, на Цецо... Абе дълга и тъжна приказка ще е...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

M_M
Контакти:

Мнениеот M_M » 11 юни 2012 20:33

Ако повтарям някой да ме прощава. Дълга тема и нямам време да прочета всичко.

Всички ония, които плюете Лазаров, помните ли как излязохме от световната лига през 1998г? Явно не.
Колкото и да не ви се иска заради него сме тук. Иначе и волейбола да е умрял както всички останали български спортове.
Да не стане като във футбола. Батето, лека му пръст, корумпиран, съсипва футбола и т.н. А какво стана като дойде Михайлов?

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 11 юни 2012 20:36

M_M написа:Ако повтарям някой да ме прощава. Дълга тема и нямам време да прочета всичко.

Всички ония, които плюете Лазаров, помните ли как излязохме от световната лига през 1998г? Явно не.
Колкото и да не ви се иска заради него сме тук. Иначе и волейбола да е умрял както всички останали български спортове.
Да не стане като във футбола. Батето, лека му пръст, корумпиран, съсипва футбола и т.н. А какво стана като дойде Михайлов?

Значи направи едно хубаво нещо ,а после кое как ти е удобно и за кое как ти се плати ,а ?
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 11 юни 2012 20:37

sslevski написа:За да не попадаме в една и съща полемика изказвам последно мнение за това решение.

За мен Стойчев и Казийски са толкова предатели колкото и Лазаров.
Не може да предадеш 7 000 000, за сметка на 1.
За Радо Стойчев важи и това: за да искаш нещо трябва и да си дал нещо.Досега за националния си дал едно голямо НИЩО.

Правете каквото искате и пишете каквото искате, за мен хора отказали се от това да играят за България винаги ще останат ПРЕДАТЕЛИ.

Край!!!

;)
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Ivanov84
Контакти:

Мнениеот Ivanov84 » 11 юни 2012 20:40

sslevski написа:Ти сам си го каза.Само че с такива българи като тия двамата няма да има и България.И на мен не ми харесва живота в България и завиждам на Англичаните,но тук съм се родил и това е моята страна и за нея бих дал всичко за разлика от други.
Мисля че не си ме разбрал правилно.А колкото до социалния живот в страната и фактът кой къде се е родил,това не съм го коментирал в предишния въпрос,не смятам и да го коментирам.Нещата и понятията които съм коментирал,са ясни.
По въпроса за Стойчев и Казийски:
Първия беше определен от самия Владо Николов като човек който не спи достатъчно,прекарва 20 часа във волейболната зала и подлага себе си и националите на ненужно тежки тренировки.
Вторият от 2005 не е почивал,всяко лято е основна фигура в националния,игра купища мачове дори когато беше на инжекции болен от ангина (срещу Бразилия) и със прищипани нерви в кръста (срещу Русия).
Ако това са хора,заради които "няма да има и България" мисля че с теб няма какво повече да си кажем.

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 11 юни 2012 20:41

sslevski написа:
sslevski написа:За да не попадаме в една и съща полемика изказвам последно мнение за това решение.

За мен Стойчев и Казийски са толкова предатели колкото и Лазаров.
Не може да предадеш 7 000 000, за сметка на 1.
За Радо Стойчев важи и това: за да искаш нещо трябва и да си дал нещо.Досега за националния си дал едно голямо НИЩО.

Правете каквото искате и пишете каквото искате, за мен хора отказали се от това да играят за България винаги ще останат ПРЕДАТЕЛИ.

Край!!!

;)

Аз пък ти казвам, ти или си лапе(в което съм почни сигурен) или си дебил.. Аре ходи на мача на Левски и пей "Левски или смърт" .. келеме.. Срам ме е от такива фенове.

Оставете го тоя кретен, какво спорите с него.. това някво келешче, което си мисли, че понеже има череп на шала е много страшен и е големия патриот като повтаря през 2 секунди "България над всичко"
Последна промяна от Phoenix_ на 11 юни 2012 20:43, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 11 юни 2012 20:41

Предателите сме всички ние ! По точни тия които се хулим по форумите както и останалите които няма да направят нищо за да променят нещата !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 11 юни 2012 20:42

Лошо е, че напускат!
:cry: :evil:
Левски завинаги в моето сърце![

M_M
Контакти:

Мнениеот M_M » 11 юни 2012 20:45

percival написа:
M_M написа:Ако повтарям някой да ме прощава. Дълга тема и нямам време да прочета всичко.

Значи направи едно хубаво нещо ,а после кое как ти е удобно и за кое как ти се плати ,а ?

Не защитавам Лазаров, но не е само едно. Само за тази година - две олимпийски квалификации. Доколкото знам последните дни е във Финландия за евро 2015 - съвместна кандидатура на България и Италия.

Върни се в “Архив”