Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ..Локо Пловдив
- Контакти:
Re: няма да стъпим на джамията!!!
Terro... Не веднъж съм казвал,че и аз искам Господин Селски да се махне... Не само от Ботев...а от футбола !!!
Re: НЕКА ЗАЕДНО СПАСИМ ЧЕСТА НА БОТЕВ И ПЛОВДИВ
aве каш4еи, аре стига умуваи
..Локо Пловдив написа:Terro... Не веднъж съм казвал,че и аз искам Господин Селски да се махне... Не само от Ботев...а от футбола !!!
Направете тапет против селския тогава!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов
след култовата декларация . не знам кой е писал ама ако някой не е запознат с ситуацията ще остане с впечатление че бойкотираме заради мача Локо-Вихрен . не знам за кво изобщо намесихме локото .

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

SHYNE написа:след култовата декларация . не знам кой е писал ама ако някой не е запознат с ситуацията ще остане с впечатление че бойкотираме заради мача Локо-Вихрен . не знам за кво изобщо намесихме локото .
Да бе верно що ни намесихте, нали изобщо не се интересувате от нас

Ако поне за малко успеете да се погледнете ква трагикомедия сте сигурно ще се хвърлите под Локомотива
НЯМА ТАКИВА КОМИЦИ!!!
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
- rump_shaker
- Контакти:
kan1912 от това ли се притесняваш, че ще ни се подиграват. И кой ще ни се подиграва? Дечурлигата? Много по-достойно е да си покажем мнението, в случая с протест, независимо какъв мач е. Докато селския е на власр всяка седмица отбора играе с "Отбор Х". Няма значение Левски ли е Локо ли е или Мездра.
Ей затова не сме се освоодили от този селяндур. "тоя мач да минел", "след онзи има сделка, чакайте", "абе само дербито да мине и ще протестриаме"...... ЗАТОВА СМЕ ОЩЕ С ТОЗИ ПРЕЗИДЕН!
Ей затова не сме се освоодили от този селяндур. "тоя мач да минел", "след онзи има сделка, чакайте", "абе само дербито да мине и ще протестриаме"...... ЗАТОВА СМЕ ОЩЕ С ТОЗИ ПРЕЗИДЕН!

Re: НЕКА ЗАЕДНО СПАСИМ ЧЕСТА НА БОТЕВ И ПЛОВДИВ
За разлика от вчера и аз взех своето решение!Но първо искам да предложа на Кашчей да ми направи една услуга без ръце!А решението ми е че няма да ходя на дербито и ще бъда съпричастен с всички БОТЕВИСТИ!СВОБОДЕН БОТЕВ!
- Fallen_Angel
- Контакти:
Re: мите митее мите..
djordano написа:Мите, пожелавам ти 60 рожден ден да го празнуваш в дом за социално слаби и да си в инвалидна количка
Чакай, какво са ти направили социално слабите, та такъв кошмар им пожелаваш? Срамота!
Мити, парите да видиш - за заупокойна на близък да похарчиш, сол да си купиш - на гроба на детето си да ръсиш, плат да купиш - саван за род от него да направиш!
Re: мите митее мите..
Амин!

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
Да се направи жива верига пред стадиона .. да се блокира магистралата .. май само това остана.. и тогава дано на някой в тая държава му светне в простата картуна и да се намеси един път завинаги в спорта .. срамота е ФК-та страшилища да са на тоя хал в момента марица да изпада от Б група с Ботев да не се знае какво става Локото и те са тръгнали по наще стъпки разни "бизнесменчета" с неясен бизнес да се гаврят и подиграват с хората. Крайно време е всички фенове да се обединим да застанем един до друг и да изринем мръсотията от футбола.