Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

Re: няма да стъпим на джамията!!!

Мнениеот ..Локо Пловдив » 09 юни 2009 16:14

Terro... Не веднъж съм казвал,че и аз искам Господин Селски да се махне... Не само от Ботев...а от футбола !!!

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Re: НЕКА ЗАЕДНО СПАСИМ ЧЕСТА НА БОТЕВ И ПЛОВДИВ

Мнениеот STENLI » 09 юни 2009 16:17

aве каш4еи, аре стига умуваи

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 09 юни 2009 16:35

..Локо Пловдив написа:Terro... Не веднъж съм казвал,че и аз искам Господин Селски да се махне... Не само от Ботев...а от футбола !!!

Направете тапет против селския тогава!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 09 юни 2009 16:41

след култовата декларация . не знам кой е писал ама ако някой не е запознат с ситуацията ще остане с впечатление че бойкотираме заради мача Локо-Вихрен . не знам за кво изобщо намесихме локото .
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 09 юни 2009 16:55

SHYNE написа:след култовата декларация . не знам кой е писал ама ако някой не е запознат с ситуацията ще остане с впечатление че бойкотираме заради мача Локо-Вихрен . не знам за кво изобщо намесихме локото .

Да бе верно що ни намесихте, нали изобщо не се интересувате от нас :) :) :)

Ако поне за малко успеете да се погледнете ква трагикомедия сте сигурно ще се хвърлите под Локомотива

НЯМА ТАКИВА КОМИЦИ!!!
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 09 юни 2009 17:02

kan1912 от това ли се притесняваш, че ще ни се подиграват. И кой ще ни се подиграва? Дечурлигата? Много по-достойно е да си покажем мнението, в случая с протест, независимо какъв мач е. Докато селския е на власр всяка седмица отбора играе с "Отбор Х". Няма значение Левски ли е Локо ли е или Мездра.

Ей затова не сме се освоодили от този селяндур. "тоя мач да минел", "след онзи има сделка, чакайте", "абе само дербито да мине и ще протестриаме"...... ЗАТОВА СМЕ ОЩЕ С ТОЗИ ПРЕЗИДЕН!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bismarck
Контакти:

Re: НЕКА ЗАЕДНО СПАСИМ ЧЕСТА НА БОТЕВ И ПЛОВДИВ

Мнениеот bismarck » 09 юни 2009 17:29

За разлика от вчера и аз взех своето решение!Но първо искам да предложа на Кашчей да ми направи една услуга без ръце!А решението ми е че няма да ходя на дербито и ще бъда съпричастен с всички БОТЕВИСТИ!СВОБОДЕН БОТЕВ!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: мите митее мите..

Мнениеот Fallen_Angel » 09 юни 2009 17:41

djordano написа:Мите, пожелавам ти 60 рожден ден да го празнуваш в дом за социално слаби и да си в инвалидна количка :twisted:

Чакай, какво са ти направили социално слабите, та такъв кошмар им пожелаваш? Срамота!

Мити, парите да видиш - за заупокойна на близък да похарчиш, сол да си купиш - на гроба на детето си да ръсиш, плат да купиш - саван за род от него да направиш!

Jimmy8
Контакти:

Re: мите митее мите..

Мнениеот Jimmy8 » 09 юни 2009 17:48

Амин!
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

kupo
Контакти:

Мнениеот kupo » 09 юни 2009 17:50

Да се направи жива верига пред стадиона .. да се блокира магистралата .. май само това остана.. и тогава дано на някой в тая държава му светне в простата картуна и да се намеси един път завинаги в спорта .. срамота е ФК-та страшилища да са на тоя хал в момента марица да изпада от Б група с Ботев да не се знае какво става Локото и те са тръгнали по наще стъпки разни "бизнесменчета" с неясен бизнес да се гаврят и подиграват с хората. Крайно време е всички фенове да се обединим да застанем един до друг и да изринем мръсотията от футбола.

Върни се в “Архив”