ММ1914 написа:vaskonti написа:ММ1914 написа:boabbb написа:Гледам, че се коментира "изгонването" на 4-ма играчи от ЦСКА, а всъщност няма нищо черно на бялоКой от клуба е излязъл и го е съобщил това
Манолев също не съм го видял с фланелка на ЦСКА ... Да коментираме неща, които са факт, а не да обясняваме как с дълговете на ПФК ЦСКА АД могло да се направят "цесии"
![]()
![]()
Това "умозаключение" беше направено от един син колега тука ... С кое взимане на ПФК ЦСКА АД по-точно да се направят тея цесии, бе
![]()
( сигурен съм, че даже не знае какво е това )
Сладур, това което бяхте започнали, само че малко по умно. Прави се едно дружество - примерно Люлякови нощии се свързва с кредиторите с признати от съда вземания, предлага им се да се изкупят задълженията, срещу съответният процент от тях - това е едното. Второто самото дружество/онова за което се радвате че ще фалира/ се свързва с длъжниците си и си предоговаря дълга, разсрочване и намаляване на дълга. Поне с 30 процента щяха да ви намалеят дълговете. Да не говорим че при лобито което имате /фен клуб в парламента/ не е трудно, макар не съвсем по правилата, да си уредите финансиране от държавата на стойност на лихвите които трябва да платите на НАП, живеем в страната на неограничените възможности все пак.
Щом като събрахте кокошка и коза и получихте жирав всичко може да стане.
Ти, така като гледаш какво стана, не си ли малко нахален да говориш какви лобита имал ЦСКА и как можел да прави каквото си иска? Пък вие, горките, без лобита направо едвам кретате с тия опашки от спонсори, идващи за няколко месеца, колкото да кихнат по некой лев и да се махнат? Направо живи да ви ожалят, горките репресирани сами срещу всички!
Васконти, някъде да видя да се оплаквам? Нашето положение също не е много розово, но засега сме от правилната страна на тревата. За момента, който дойде прави още дългове а нищо не се връща. Искаш да ми кажеш че нямате лоби ли? И двата отбора имат не е лъжа. За нахален, определено в този случай не съм. Сега на терена гледам футболисти, които преди 15-20 години нямаше да стигнат до там да пипнат дръжката на вратата на съблекалнята, не да облекат екип. Сега коментираме вашата ситуация, защото все още има шанс да дойдем и ние там. Разликата е че при нас все пак нещо се направи - трибуна. При вас само се руши. Не се заяждам, но не помня от колко години на армията сте с химически тоалетни - това нормално ли е? За кой век и за коя държава? Човек, при вас един пирон не се заби, не обвинявайте само държавата за това. Собствениците ви имат дейно участие.
Ако в ЦСКА имаше дори намек за някакво лоби, което да е нещо повече от чисто фенско, изобщо нямаше да се стигне до това да се налага зорлем да ставаме далтонисти и да викаме на оранжевото червено. То пак добре, че не всички го правят, но това е друг въпрос. Не може, при положение, че ЦСКА от 10 години насам е обвързван с губещи държавни фирми и с алкохолици, нехаещи за клуба, да ми твърдиш, че клуба имал лоби, който го бил покровителствал. Теб лично не съм те видял да се оплакваш, но със сигурност все някъде и някога си викал "сами срещу всички" и си убеждавал някой, че сините сте репресирани. То се вижда кристално ясно кой се ползва с държавни протекции и лобита и кой не. За останалото може и да си прав, но точно по тая тема недейте да изнаглявате.