ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 07 сеп 2016 15:26

Освободените играчи са повече от „четиримата“ и има и такива взети това лято,не четете избирателно :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 сеп 2016 15:27

RockSeeker написа:
Red joker написа:Да,прав си,можеше да стане и по-елегантно и деликатно,но въпреки това ще си ходя на стадиона,защото съм от ЦСКА от дете!Не искам да вземам крайни отношения,докато не се види някакво развитие -положително или отрицателно :!: Да не говориме,че дълги години с наши кадри,треньори и ръководители видя до къде я докарахме...ще видиме,нека не избързваме със заключенията!

Съгласен съм, но зависи какво имаш предвид под положително и отрицателно. Ако под добро развитие имаш предвид отборът да се стабилизира, да почне да бие наред, че дори ако щеш да стане шампион - ок, но за мен това не е най-важното. На мен ми е важно да усещам този клуб/отбор свой. С тези промени, които вече се обявиха, долу на терена ще останат да гледаме Чорбажийски, Галчев, няколко нови чужденци и 5-6 кадри на Литекс... Честно казано очаквах да бъдат привлечени и бивши кадри на ЦСКА (играчи и треньори), които да спомогнат в случая да не се засилва разцеплението между феновете, но не би. Това в момента ни е много по-важно от всякакви титли и купи!... Обаче някои хора с един друг манталитет явно продължават да не го разбират или просто да не им пука. Защото за съжаление ако отборът се стабилизира и почне да мачка, стане шампион да кажем, ще се появят доволно глорихънтари, ако ще да остане само Чорбаджийски с Китанов и 9 от Литекс...

Нещо много носталгично го раздаваш колега , ама тук става въпрос за футбол и футболни качества ;) При положение , че идват 5 нови футболиста , кой според теб трябва да отпадне от групата ??? Треньорът все пак трябва да реши с кого да продължи , все пак той е на пангара и носи отговорност , а тези басни , че Йорданеску щял да остане само до Нова година са ми безкрайно смешни !!! Само за два дена работа и в един мач , се видяха няколко нови решения и подобрение в играта на отбора в сравнение с предишните мачове , а след паузата и с новите попълнения и по-специално с португалчетата очаквам доста по-добра игра от наша страна !!! Общо взето до момента ръководството прави повече силни ходове от колкото слаби и това съвсем скоро ще се види на терена !!! Носталгията не е мерило във футболната игра , навремето си спомням , че и Митата Якимов го приключиха в златна възраст за игра , но ЦСКА продължи да мачка наред и без него въпреки горчивото съжаление от неговата липса ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 07 сеп 2016 15:30

icko65 написа:
Evil23 написа:Колега, всички футболисти навсякъде са наемници. Разбира се, изключение правят футболистите от школата на даден клуб. В нашия случай единственият наш юноша, който ще бъде освободен от спряганите четирима, е Витанов. Информацията все още не е потвърдена, така че засега са само спекулации. Но ако е преценено, че този наш юноша няма необходимия талант за ЦСКА, тогава няма какво да "плачем" за него. Както се оказа, че няма какво да съжаляваме за Божилов, Долапчиев и куп други големи "надежди" на ЦСКА. За другите освободени какво може да се каже- бяхме във В група, където споменатите бяха наемници и имаха класата необходима за В група. За ППЛ вече нямат необходимата класа, както я нямат и за ЕКТ, ако се класираме. Всеки отбор гледа да надгражда, според неговите възможности.

Ето ти го потвърждениетоhttp://gong.bg/bg-football/parva-liga/cska-potvyrdi-za-razdialata-s-niakolko-futbolisti-395839

Колега, както вече написах, освободените са наемници и щях да съжалявам само за Витанов, защото е наш юноша и според мен може би притежава таланта да стане нещо от него. Но Витанов не е освободен, той ще се състезава за Б отбора, което е нормално, като се вземат предвид годините му и липсата на опит.
Последна промяна от Evil23 на 07 сеп 2016 15:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 сеп 2016 15:31

Old_death написа:
boabbb написа:Абе, с това гонене на стари кадри на ЦСКА, работата не е нормална, ама айде :| Така или иначе, който дава парите, поръчва музиката ... Колкото до тоя Еди ( не е Мърфи :mrgreen: ) - максимум до Нова година, не повече :|

Кое е ненормално ? Прави се селекция и групата набъбва до размери , при които е невъзможно да се работи . Прави се редуциране на групата . Нормално е да бъдат освободени играчи , на които не може да се разчита , че ще вдигнат класата на отбора . Част от тях ще бъдат преотстъпени под наем в други отбори . На някои бе предложено да играят в Б отборът . Все пак това е решение на щаба .

Не знам ... На мен чужденците на кило не ми се нравят :| Манолев е приемлив вариант, все пак е българин, вече го има и с фланелка :roll: 30-годишен, става за учител на Стойчо, дано се възстанови по-бързо момчето. Аз лично предпочитах да вземеме Бандата, но както и да е ... Гоненето на Малама и Йорданов е грешка за мен, ще видиш, че португалците, които се взеха не са с нищо по-добри :!: Почваме да караме по метода на зализаната мастия, а това не ми харесва :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 сеп 2016 15:33

Армейци,

Днес договор с ЦСКА парафира българският национал Станислав Манолев!

Станислав е роден е на 16 декември 1985г. в Благоевград, където започва да играе футбол в местния Пирин.

Няколко сезона по-късно дебютира за Литекс през есента на 2005г. в мач с Беласица Пч. Играе на постовете десен бек и десен полузащитник.

Носител на Купата на България за 2008г. и 2009г. с Литекс.

На 25 юли 2009г. сключва 3+2-годишен договор с холандския ПСВ Айндховен. Още след първия сезон с екипа на ПСВ в края на годината е избран в идеалния отбор на холандското първенство.

Следват трансфери във Фулъм, Динамо (Москва) и Кубан Краснодар.

През август 2008 г. Станислав получава първата си повиквателна за националния отбор на България. Официалният му дебют е в контрола срещу Босна и Херцеговина.

За националния отбор Станислав има 45 мача и 4 отбелязани гола.

Това за ония , които още се съмняват в подиса на Манолев с ЦСКА ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 07 сеп 2016 15:34

Evil23 написа:Колега, всички футболисти навсякъде са наемници. Разбира се, изключение правят футболистите от школата на даден клуб. В нашия случай единственият наш юноша, който ще бъде освободен от спряганите четирима, е Витанов. Информацията все още не е потвърдена, така че засега са само спекулации. Но ако е преценено, че този наш юноша няма необходимия талант за ЦСКА, тогава няма какво да "плачем" за него. Както се оказа, че няма какво да съжаляваме за Божилов, Долапчиев и куп други големи "надежди" на ЦСКА. За другите освободени какво може да се каже- бяхме във В група, където споменатите бяха наемници и имаха класата необходима за В група. За ППЛ вече нямат необходимата класа, както я нямат и за ЕКТ, ако се класираме. Всеки отбор гледа да надгражда, според неговите възможности.

По принцип си прав. Но ситуацията е различна и деликатна. В момента е много по-важно феновете да усещат този отбор свой, отколкото дали ще се надгради още този полусезон и дали ще се постигнат желаните резултати на момента. Разбира се, при всеки е субективно от какво има нужда, за да се чувства ок. Но в името на това спокойно можеха да бъдат жертвани временните резултати поне за един полусезон. Сега ще ми е много по-трудно лично на мен да приемам този отбор за свой с двама останали титуляра от миналата година, 5-6 човека от Литекс и няколко нови, предимно чужденци... Както казах по-рано: най-малкото ще имам нужда от време, да се позавъртят разни играчи, да дойдат нови лица, които не са продукт или тясно свързани с близкото минало на Литекс, за да мога да го усетя като нещо ново, което да ми хареса и да "припозная" за свое. То и чужденци като идват в отборите ни е нещо ново, обаче като се докажат ги "припознаваме" за свои, помним ги, уважаваме ги - без значение дали е Дембеле при говедата или Мораеш при нас. Нормални неща. Обаче да ти се изсипе цял отбор от друг клуб, заедно с не знам си колко вече нови чужденци, заедно с двама новопривлечени, но бивши играчи на същия този клуб и да се наместят на мястото на доказали се през миналия сезон момчета, които са продукт на собствената ти школа или просто вече си приел за "свои", неполучили още шанс за изява през настоящата кампания... е, грозно е и лично на мен ми идва в повече. Затова за момента мисля да си взема почивка, пък дали и кога бих променил решението си - ще поживеем, ще видим. Не съм от тези, които обичат да казват никога и/или винаги. Мачът с Дунав, ако го гледам, ще е по телевизията.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 сеп 2016 15:36

Бараба, според мен не си прав и ще ти кажа защо. Търсиме резултати с мангали - метода на Лудогорец, който всички трябва да следваме, така ли :?: И после се казва да не се прави подмладяване на националния отбор, защото нямало с какво :shock: Е, как да стане като налагаме мангасарите от португалските опашкари :?: Не говоря само за ЦСКА в случая ... Делиорманци доминират в първенството, показват игра и в Европа, обаче национала ни е тотал щета. ЦСКА и Левски като доминираха в първенството, имаха по 7-8 играчи в национала и той не беше зле, ама никак даже :!: Аз съм твърдо "за" налагане на българи, а не Джордан-овци ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 07 сеп 2016 15:36

Само как наскачаха, а само до преди няколко месеца се кълняха в тези момчета, че дори и от В група щяли да бият и Левски и който и да ни се беше паднал за КБ, даже някой даваше за пример как от В група се взима КБ, само преди няколко стр., голям спортно-технически разбор им направихте....абе не стават, щом "щабът" така е казал. :lol:

И сега какво, къде що има свободен агент румънец или португалец, да знае в Цска-София (София) има място за него 8-)

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 07 сеп 2016 15:37

boabbb написа:
Old_death написа:
boabbb написа:Абе, с това гонене на стари кадри на ЦСКА, работата не е нормална, ама айде :| Така или иначе, който дава парите, поръчва музиката ... Колкото до тоя Еди ( не е Мърфи :mrgreen: ) - максимум до Нова година, не повече :|

Кое е ненормално ? Прави се селекция и групата набъбва до размери , при които е невъзможно да се работи . Прави се редуциране на групата . Нормално е да бъдат освободени играчи , на които не може да се разчита , че ще вдигнат класата на отбора . Част от тях ще бъдат преотстъпени под наем в други отбори . На някои бе предложено да играят в Б отборът . Все пак това е решение на щаба .

Не знам ... На мен чужденците на кило не ми се нравят :| Манолев е приемлив вариант, все пак е българин, вече го има и с фланелка :roll: 30-годишен, става за учител на Стойчо, дано се възстанови по-бързо момчето. Аз лично предпочитах да вземеме Бандата, но както и да е ... Гоненето на Малама и Йорданов е грешка за мен, ще видиш, че португалците, които се взеха не са с нищо по-добри :!: Почваме да караме по метода на зализаната мастия, а това не ми харесва :!:

Определено не смятам , че португалчетата са "на килограм" , всичките са минали през всякакви наицонални отбори на Португалия за възраста си ;) А за Джордан няма какво да си говорим изобщо , голмайстор на първенството ни , многократно решавал еднолично изхода от двубоите , за отбора си !!! Разликата с Преслав много скоро ще се види ;)
Изображение

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 07 сеп 2016 15:43

W84me написа:Че то няма други юноши на ЦСКА, освен Витанов :mrgreen: :mrgreen:

за протокола - Чорбаджийски и Аясс също са наши юноши. Витанов отива в Б отбора, там има още няколко наши като Головодов, В.Попов, Сл.Петров, В.Антов и пр. Така че в мъжкия отбор остава само Чорбаджийски вече...
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Върни се в “Архив”