ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Evil23

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Evil23 » 07 сеп 2016 14:53

RockSeeker написа:... премахване на четирима играчи от миналия сезон като двама от тях нямат и минута записана през тази кампания, а на трети така и не му се даде възможност да започне като титуляр дори в един мач, въпреки разочароващите резултати и добри негови включвания от резервната скамейка. Тук вече няма никакво оправдание и няма нещо, за което да се хванеш, дори да искаш да повярваш и да дадеш шанс... Дори хипотетично да речем треньорът да е бил сменен наистина заради издънките, новият да е казал, че на тези няма да разчита (как пък се е спря точно на тези четиримата?!), то не е далеч от акъла това действие как би се разчело и изглеждало отстрани - и за свои, и за чужди. Дръпни го настрани дори, ако трябва, кажи му - пич, добре, ама ситуацията е деликатна, дай да ги задържим до зимата, пускай ги чат-пат като резерви, ако не прецениш повече и ако още не си доволен, тогава да късаме с тях... !

Колега, всички футболисти навсякъде са наемници. Разбира се, изключение правят футболистите от школата на даден клуб. В нашия случай единственият наш юноша, който ще бъде освободен от спряганите четирима, е Витанов. Информацията все още не е потвърдена, така че засега са само спекулации. Но ако е преценено, че този наш юноша няма необходимия талант за ЦСКА, тогава няма какво да "плачем" за него. Както се оказа, че няма какво да съжаляваме за Божилов, Долапчиев и куп други големи "надежди" на ЦСКА. За другите освободени какво може да се каже- бяхме във В група, където споменатите бяха наемници и имаха класата необходима за В група. За ППЛ вече нямат необходимата класа, както я нямат и за ЕКТ, ако се класираме. Всеки отбор гледа да надгражда, според неговите възможности.

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 07 сеп 2016 14:59

boabbb написа:Абе, с това гонене на стари кадри на ЦСКА, работата не е нормална, ама айде :| Така или иначе, който дава парите, поръчва музиката ... Колкото до тоя Еди ( не е Мърфи :mrgreen: ) - максимум до Нова година, не повече :|

Ако ГГ е искал да смени Янев и искаше да продължава да играе по тънката струна на разликата между "сливане" и "превземане" трябваше да направи всичко възможно в този момент да привлече Любо Пенев... Хем са работили заедно в Ловеч и се имат, хем на нас "ще ни мирише на ЦСКА", хем се е доказал, че най-малкото не е поредния некадърен треньор, че и свободен в момента... Щеше хем да горчи, хем да се радваме, че един от големите се връща. От друга страна щеше да изглежда много грозно - Любо води Литекс в Б, докато Янев ЦСКА във В и като дойде време за А - смяна Любо за Янев... Няма да се изненадам румънецът да го изиграе буфер за малко, да не е толкова грубо и след него вече да се върне Любо, ако още е свободен. От друга страна обаче може да има замесени и други интереси, които да са възпрепятствали да дойде още сега и които не бих желал да коментирам при положение, че не мисля, че съм запознат с които.
Последна промяна от RockSeeker на 07 сеп 2016 15:01, променено общо 1 път.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 сеп 2016 14:59

Evil23 написа:
Колега, всички футболисти навсякъде са наемници. Разбира се, изключение правят футболистите от школата на даден клуб. В нашия случай единственият наш юноша, който ще бъде освободен от спряганите четирима, е Витанов. Информацията все още не е потвърдена, така че засега са само спекулации. Но ако е преценено, че този наш юноша няма необходимия талант за ЦСКА, тогава няма какво да "плачем" за него. Както се оказа, че няма какво да съжаляваме за Божилов, Долапчиев и куп други големи "надежди" на ЦСКА. За другите освободени какво може да се каже- бяхме във В група, където споменатите бяха наемници и имаха класата необходима за В група. За ППЛ вече нямат необходимата класа, както я нямат и за ЕКТ, ако се класираме. Всеки отбор гледа да надгражда, според неговите възможности.

Че то няма други юноши на ЦСКА, освен Витанов :mrgreen: :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 07 сеп 2016 15:00

boabbb написа:Абе, с това гонене на стари кадри на ЦСКА, работата не е нормална, ама айде :| Така или иначе, който дава парите, поръчва музиката ... Колкото до тоя Еди ( не е Мърфи :mrgreen: ) - максимум до Нова година, не повече :|

Кое е ненормално ? Прави се селекция и групата набъбва до размери , при които е невъзможно да се работи . Прави се редуциране на групата . Нормално е да бъдат освободени играчи , на които не може да се разчита , че ще вдигнат класата на отбора . Част от тях ще бъдат преотстъпени под наем в други отбори . На някои бе предложено да играят в Б отборът . Все пак това е решение на щаба .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 сеп 2016 15:00

Тоя па, кой бяга от подуянските стада, бе :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 07 сеп 2016 15:03

W84me написа:
Evil23 написа:

Че то няма други юноши на ЦСКА, освен Витанов :mrgreen: :mrgreen:

Да, и когато бяхме във В група, пак бяхме само с няколко юноши. Благодаря, че ми затвърдихте позицията, колега!

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 07 сеп 2016 15:10

Red joker написа:Да,прав си,можеше да стане и по-елегантно и деликатно,но въпреки това ще си ходя на стадиона,защото съм от ЦСКА от дете!Не искам да вземам крайни отношения,докато не се види някакво развитие -положително или отрицателно :!: Да не говориме,че дълги години с наши кадри,треньори и ръководители видя до къде я докарахме...ще видиме,нека не избързваме със заключенията!

Съгласен съм, но зависи какво имаш предвид под положително и отрицателно. Ако под добро развитие имаш предвид отборът да се стабилизира, да почне да бие наред, че дори ако щеш да стане шампион - ок, но за мен това не е най-важното. На мен ми е важно да усещам този клуб/отбор свой. С тези промени, които вече се обявиха, долу на терена ще останат да гледаме Чорбажийски, Галчев, няколко нови чужденци и 5-6 кадри на Литекс... Честно казано очаквах да бъдат привлечени и бивши кадри на ЦСКА (играчи и треньори), които да спомогнат в случая да не се засилва разцеплението между феновете, но не би. Това в момента ни е много по-важно от всякакви титли и купи!... Обаче някои хора с един друг манталитет явно продължават да не го разбират или просто да не им пука. Защото за съжаление ако отборът се стабилизира и почне да мачка, стане шампион да кажем, ще се появят доволно глорихънтари, ако ще да остане само Чорбаджийски с Китанов и 9 от Литекс...

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 сеп 2016 15:14

Evil23 написа:
RockSeeker написа:... премахване на четирима играчи от миналия сезон като двама от тях нямат и минута записана през тази кампания, а на трети така и не му се даде възможност да започне като титуляр дори в един мач, въпреки разочароващите резултати и добри негови включвания от резервната скамейка. Тук вече няма никакво оправдание и няма нещо, за което да се хванеш, дори да искаш да повярваш и да дадеш шанс... Дори хипотетично да речем треньорът да е бил сменен наистина заради издънките, новият да е казал, че на тези няма да разчита (как пък се е спря точно на тези четиримата?!), то не е далеч от акъла това действие как би се разчело и изглеждало отстрани - и за свои, и за чужди. Дръпни го настрани дори, ако трябва, кажи му - пич, добре, ама ситуацията е деликатна, дай да ги задържим до зимата, пускай ги чат-пат като резерви, ако не прецениш повече и ако още не си доволен, тогава да късаме с тях... !

Ето ти го потвърждениетоhttp://gong.bg/bg-football/parva-liga/cska-potvyrdi-za-razdialata-s-niakolko-futbolisti-395839
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 07 сеп 2016 15:17

Old_death написа:Кое е ненормално ? Прави се селекция и групата набъбва до размери , при които е невъзможно да се работи . Прави се редуциране на групата . Нормално е да бъдат освободени играчи , на които не може да се разчита , че ще вдигнат класата на отбора . Част от тях ще бъдат преотстъпени под наем в други отбори . На някои бе предложено да играят в Б отборът . Все пак това е решение на щаба .

И сега ми обясни с какво Аясс е по-зле от Нунеш или Малинов при все, че въобще не съм най-големия фен на Аясс. А и как пък точно прецениха нивото на Йорданов като не е записал и минута този сезон, а през миналия в мачовете за Купата си се представяше доста стабилно. И как пък щабът реши да освободи 4 играча и всички от тях са от миналия сезон?... Интересно ми е с какви договори са в момента тези, които сега ще бъдат освободени. Що ли ми се струва, че са за по година да речем и ще се разминат с леки обезщетения. Ако и това е така, и съмнителната смяна на Янев - ходи ме убеди после, че не е било предвидено и планирано още преди началото на сезона...

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 сеп 2016 15:21

RockSeeker написа:
Red joker написа:Да,прав си,можеше да стане и по-елегантно и деликатно,но въпреки това ще си ходя на стадиона,защото съм от ЦСКА от дете!Не искам да вземам крайни отношения,докато не се види някакво развитие -положително или отрицателно :!: Да не говориме,че дълги години с наши кадри,треньори и ръководители видя до къде я докарахме...ще видиме,нека не избързваме със заключенията!

Съгласен съм, но зависи какво имаш предвид под положително и отрицателно. Ако под добро развитие имаш предвид отборът да се стабилизира, да почне да бие наред, че дори ако щеш да стане шампион - ок, но за мен това не е най-важното. На мен ми е важно да усещам този клуб/отбор свой. С тези промени, които вече се обявиха, долу на терена ще останат да гледаме Чорбажийски, Галчев, няколко нови чужденци и 5-6 кадри на Литекс... Честно казано очаквах да бъдат привлечени и бивши кадри на ЦСКА (играчи и треньори), които да спомогнат в случая да не се засилва разцеплението между феновете, но не би. Това в момента ни е много по-важно от всякакви титли и купи!... Обаче някои хора с един друг манталитет явно продължават да не го разбират или просто да не им пука. Защото за съжаление ако отборът се стабилизира и почне да мачка, стане шампион да кажем, ще се появят доволно глорихънтари, ако ще да остане само Чорбаджийски с Китанов и 9 от Литекс...

Човек,не знам на колко си години ,но ЦСКА почти никога не е разчитал на свои играчи от ДЮШ,аз поне не помня,с редки изключения :!:Имало е такива периоди,завършили с провали и за играчите и за Клуба! Аз също съм тренирал в тази школа,но уви,така стоят нещата не от вчера и не от днес!Кажи кои бивши играчи и треньори да дойдат,докога ще въртиме едни и същи хора :roll: Стойчо,Майкъла,Любо Пенев... :( Видя се още в първите мачове,че точно тия от отбора спечелил КБ са най-зле,не знам поради каква причина...ти как мислиш :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Архив”