ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ММ1914
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот ММ1914 » 07 сеп 2016 14:27

vaskonti написа:
ММ1914 написа:
boabbb написа:Гледам, че се коментира "изгонването" на 4-ма играчи от ЦСКА, а всъщност няма нищо черно на бяло :roll: Кой от клуба е излязъл и го е съобщил това :?: Манолев също не съм го видял с фланелка на ЦСКА ... Да коментираме неща, които са факт, а не да обясняваме как с дълговете на ПФК ЦСКА АД могло да се направят "цесии" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Това "умозаключение" беше направено от един син колега тука ... С кое взимане на ПФК ЦСКА АД по-точно да се направят тея цесии, бе :lol: :mrgreen: ( сигурен съм, че даже не знае какво е това )

Сладур, това което бяхте започнали, само че малко по умно. Прави се едно дружество - примерно Люлякови нощи :mrgreen: и се свързва с кредиторите с признати от съда вземания, предлага им се да се изкупят задълженията, срещу съответният процент от тях - това е едното. Второто самото дружество/онова за което се радвате че ще фалира/ се свързва с длъжниците си и си предоговаря дълга, разсрочване и намаляване на дълга. Поне с 30 процента щяха да ви намалеят дълговете. Да не говорим че при лобито което имате /фен клуб в парламента/ не е трудно, макар не съвсем по правилата, да си уредите финансиране от държавата на стойност на лихвите които трябва да платите на НАП, живеем в страната на неограничените възможности все пак. :mrgreen: Щом като събрахте кокошка и коза и получихте жирав всичко може да стане.

Ти, така като гледаш какво стана, не си ли малко нахален да говориш какви лобита имал ЦСКА и как можел да прави каквото си иска? Пък вие, горките, без лобита направо едвам кретате с тия опашки от спонсори, идващи за няколко месеца, колкото да кихнат по некой лев и да се махнат? Направо живи да ви ожалят, горките репресирани сами срещу всички!

Васконти, някъде да видя да се оплаквам? Нашето положение също не е много розово, но засега сме от правилната страна на тревата. За момента, който дойде прави още дългове а нищо не се връща. Искаш да ми кажеш че нямате лоби ли? И двата отбора имат не е лъжа. За нахален, определено в този случай не съм. Сега на терена гледам футболисти, които преди 15-20 години нямаше да стигнат до там да пипнат дръжката на вратата на съблекалнята, не да облекат екип. Сега коментираме вашата ситуация, защото все още има шанс да дойдем и ние там. Разликата е че при нас все пак нещо се направи - трибуна. При вас само се руши. Не се заяждам, но не помня от колко години на армията сте с химически тоалетни - това нормално ли е? За кой век и за коя държава? Човек, при вас един пирон не се заби, не обвинявайте само държавата за това. Собствениците ви имат дейно участие.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 сеп 2016 14:30

RockSeeker написа:
eMs1 написа:Използвах твоят пост, адресираното е за всички, не само за теб.
Лека-полека ще стигнеш до извода, че сливане няма, нито юридически (което е ясно много от отдавна), нито "кадрово", просто "проектът Литекс", в който ГГ си е наливал 20 години се мести в София и подменя по селско-тарикатски начин един велик отбор с дейното участие и ръкопляскане на неговите фенове. Въпреки, че вече става очевадно, ръкоплясканията продължават...

Така де. Нищо по-различно не казваш от предния ми пост. От моята камбанария погледнато - и двете страни по стар български обичай избързаха. И ръкопляскащите, и оплюващите. Мой пост да възхвалявам ГГ няма да намериш, нито съм му скандирал името и пр. Просто според личните ми виждания и разбирания бях склонен да приема повече, да изчакам развитие, отколкото бързащите с присъдите. И сегашният развой не е нещо, което ме изненадва или съм бил сигурен, че няма да се случи. Очакван и предвидим сценарий, за съжаление по-лошия. Не е ново лице, всеки от нас има някакъв поглед над практиките му, но все пак в нова ситуация, нова обстановка смятам, че е редно да се даде шанс / кредит на доверие. Миналият сезон беше образцово проведен, което за мен си беше съмнително още тогава и за съжаление опасенията ми сега се оправдават - подготовка, за да бъде платена чудовищна цена.
Ето така горе-долу изглеждат нещата през моята призма на фен, който трудно би повлиял на ситуацията:

1) Юридическата/административната врътка. Не е приятно, но предвид реалността в държавата/законноста - стига да се осигури ползване на базите, откупуване на ембела/ТР, приемливо. Направиха се стъпки в тази посока, въпреки че процедурите не са завършили все още - ок, поет е някакъв път, оставам в изчаквателна позиция за обещаните последващи действия.

2) На подготовката идват повече от дузина играчи от Литекс - уж за пресявка, а повечето в крайна сметка останаха. Няма как това да се нарече нормална селекция - дори като се прави изцяло нов отбор играчите никога не идват от един и същ клуб по разбираеми и естествени причини. При положение, че се запазва обаче и гръбнака на отбора от миналия сезон (с 1-2 изключения), и треньорите - също съм склонен да го приема като нежелано, но необходимо условие. Разбираемо, не иска да губи кадри, които смята, че са с потенциал за добра препродажба да речем. Но с уговорката, че не бих се правил на луд да го нарека мащабна селекция, а си го приех/мам за сливане (кадрово или както щеш го наречи), допълнено с малка селекция. Склонен съм и оттук нататък да приемам нови непознати попълнения за такива на ЦСКА под новата му форма след сливането, но освен тях вече имаме Джордан и Манолев - двама играчи, свързани с Литекс от миналото и никога нямали нищо общо с ЦСКА...

3) Ръководни постове - докарват се хора от Ловеч. Пак неприятно, но да кажем нормално нежелано условие при едно сливане, когато новият собственик идва от вливащия се клуб. (не говоря за юридически термини и пр., а за моето лично и субективно...светоусащане да го наречем)

4) Обявяване на цел задължителна шампионска титла още първия сезон и приета оставка на Янев след един месец от началото на първенството. Първото - абсолютно излишно, второто - доста по-болезнено, но да речем резултат от първото и двете издънки в първите четири кръга. Вече става още по-неприятно, но пак да речем можем да го отдадем на връщане към добре познатата българска дива действителност. Не е изненадващо, играли сме я тази игра много пъти вече, просто е...тъжно. Приемаш, че миналият сезон е бил глътка свеж въздух, че явно се връщаме към нещо много по-близко до добре познатото старо положение, но поне по някакъв начин сме оцелели.

5) Изпускане в медиите на новия треньор, че с него се преговаря още от преди началото на шампионата и премахване на четирима играчи от миналия сезон като двама от тях нямат и минута записана през тази кампания, а на трети така и не му се даде възможност да започне като титуляр дори в един мач, въпреки разочароващите резултати и добри негови включвания от резервната скамейка. Тук вече няма никакво оправдание и няма нещо, за което да се хванеш, дори да искаш да повярваш и да дадеш шанс... Дори хипотетично да речем треньорът да е бил сменен наистина заради издънките, новият да е казал, че на тези няма да разчита (как пък се е спря точно на тези четиримата?!), то не е далеч от акъла това действие как би се разчело и изглеждало отстрани - и за свои, и за чужди. Дръпни го настрани дори, ако трябва, кажи му - пич, добре, ама ситуацията е деликатна, дай да ги задържим до зимата, пускай ги чат-пат като резерви, ако не прецениш повече и ако още не си доволен, тогава да късаме с тях...

Та това действие за мен компрометира тотално и предишните изброени, по които макар съвсем разбираемо и аз да имах своите съмнения - все пак предпочетох да подходя с някакъв...начален толеранс да речем, да изчакам. Дори готов да приема "сливане", посетих 4 от първите 5 мача и подкрепих този...да го наречем от тогавашна гледна точка "проект за възраждане на ЦСКА, макар и с външна намеса / поглъщайки друг клуб". Оттук насетне не знам... За момента прекратявам ходенето на мачове. Не изключвам след време да се появя на Армията - стадионът, който си усещам като мой втори дом, да се видя с приятели, да погледам някакъв футбол, защото обичам да правя това, но докато/ако нещо не се промени в обратна на сегашната посока и не ми "замирише" пак на ЦСКА, то аз ще бъда зрител просто на някакъв мач на някакъв отбор. Малко като жена, която се е нанесла в дома ти, подлъгала те е, показвайки ти преди брака колко ще е светло бъдещето ви, след което се е развела, взела ти е къщата, облякла ти е дрехите и все повече омирисва на себе си. Хем къщата е същата, моята си, която чувствам като дом, изглежда по същия начин и не бих отказал да се върна там, хем в същото време ще бъда гост в нея, докато/ако не намеря начин да си я/се върна и почне отново да мирише, ако не изцяло, то поне и на мен... Ако не друго, то поне да изтече някакво време, да се завъртят някакви футболисти/кадри и тези, откровено свързани с Литекс от близкото минало, да останат в историята... Не пожелавам това, което и в момента продължава да се случва с нас, на никой фен на никой отбор в света!

Да,прав си,можеше да стане и по-елегантно и деликатно,но въпреки това ще си ходя на стадиона,защото съм от ЦСКА от дете!Не искам да вземам крайни отношения,докато не се види някакво развитие -положително или отрицателно :!: Да не говориме,че дълги години с наши кадри,треньори и ръководители видя до къде я докарахме...ще видиме,нека не избързваме със заключенията!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 сеп 2016 14:35

Абе, с това гонене на стари кадри на ЦСКА, работата не е нормална, ама айде :| Така или иначе, който дава парите, поръчва музиката ... Колкото до тоя Еди ( не е Мърфи :mrgreen: ) - максимум до Нова година, не повече :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 сеп 2016 14:36

ММ1914 написа:
vaskonti написа:
ММ1914 написа:
boabbb написа:Гледам, че се коментира "изгонването" на 4-ма играчи от ЦСКА, а всъщност няма нищо черно на бяло :roll: Кой от клуба е излязъл и го е съобщил това :?: Манолев също не съм го видял с фланелка на ЦСКА ... Да коментираме неща, които са факт, а не да обясняваме как с дълговете на ПФК ЦСКА АД могло да се направят "цесии" Това "умозаключение" беше направено от един син колега тука ... С кое взимане на ПФК ЦСКА АД по-точно да се направят тея цесии, бе :lol: :mrgreen: ( сигурен съм, че даже не знае какво е това )

Сладур, това което бяхте започнали, само че малко по умно. Прави се едно дружество - примерно Люлякови нощи :mrgreen: и се свързва с кредиторите с признати от съда вземания, предлага им се да се изкупят задълженията, срещу съответният процент от тях - това е едното. Второто самото дружество/онова за което се радвате че ще фалира/ се свързва с длъжниците си и си предоговаря дълга, разсрочване и намаляване на дълга. Поне с 30 процента щяха да ви намалеят дълговете. Да не говорим че при лобито което имате /фен клуб в парламента/ не е трудно, макар не съвсем по правилата, да си уредите финансиране от държавата на стойност на лихвите които трябва да платите на НАП, живеем в страната на неограничените възможности все пак. :mrgreen: Щом като събрахте кокошка и коза и получихте жирав всичко може да стане.

Ти, така като гледаш какво стана, не си ли малко нахален да говориш какви лобита имал ЦСКА и как можел да прави каквото си иска? Пък вие, горките, без лобита направо едвам кретате с тия опашки от спонсори, идващи за няколко месеца, колкото да кихнат по некой лев и да се махнат? Направо живи да ви ожалят, горките репресирани сами срещу всички!

Васконти, някъде да видя да се оплаквам? Нашето положение също не е много розово, но засега сме от правилната страна на тревата. За момента, който дойде прави още дългове а нищо не се връща. Искаш да ми кажеш че нямате лоби ли? И двата отбора имат не е лъжа. За нахален, определено в този случай не съм. Сега на терена гледам футболисти, които преди 15-20 години нямаше да стигнат до там да пипнат дръжката на вратата на съблекалнята, не да облекат екип. Сега коментираме вашата ситуация, защото все още има шанс да дойдем и ние там. Разликата е че при нас все пак нещо се направи - трибуна. При вас само се руши. Не се заяждам, но не помня от колко години на армията сте с химически тоалетни - това нормално ли е? За кой век и за коя държава? Човек, при вас един пирон не се заби, не обвинявайте само държавата за това. Собствениците ви имат дейно участие.

Да,така е следа като ви подариха стадионите („Раковски“ се води на МВР САМО ФОРМАЛНО :!: )през 2000г. и за 20 години ви вдигнаха една недовършена трибауна,пак с държавна помощ ;) Още сте над тревата,защото пак ви спасиха по „другите начини“,но не се знае до кога така!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 сеп 2016 14:37

boabbb написа:Абе, с това гонене на стари кадри на ЦСКА, работата не е нормална, ама айде :| Така или иначе, който дава парите, поръчва музиката ... Колкото до тоя Еди ( не е Мърфи :mrgreen: ) - максимум до Нова година, не повече :|

Кои стари кадри имаш впредвид :roll:

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 07 сеп 2016 14:43

Tommi написа:Изпуснаха момента, до който можеха да се противопоставят и да се оттеглят от схемите. Ако го направят сега, ще изглеждат като прецакани и като балъци. :) Затова по-добрата стратегия е да се правят, че нищо не забелязват и че всичко върви по план. :)

Нито се чувствам прецакан, нито се чувствам балък. Аз просто обичам. А каквото и да дадеш в името на любовта/страстта си - не е било напразно, щом си го правил с тази мисъл. Може да си сгрешил или просто нещата да не са се развили, както би ти се искало, но това не означава непременно, че си бил заблуден. Макар да съм имал някаква позиция - това не означава, че през цялото време не съм осъзнавал какво може да се случи, защо едни неща изглеждат по един начин, а всъщност може да имат съвсем друг скрит или явен смисъл/цел. Просто ГГ прекали... Което, разбира се, е субективна оценка. Просто последната новина от тази сутрин преля чашата на търпението ми. Ще се опитам да опиша нещата по следния начин - за мен не бяха тайна намеренията му, не съм се правил и на луд за което. Не бях и от тези, които в началото на престоя му почнаха яростно да скачат, че никакви врътки с Литекс не са допустими. Не хранех големи надежди за оздравяване, пък и бързо се развенча този мит. Друга алтернатива нямахме и ние така или иначе според мен (в последствие се доказа колко Божков беше реална такава, пък и да беше - крайно нежелана от мен самия). Така че не беше/е мечтата ми, но при такова положение бих приел някаква форма на сливане между двата клуба. Лично към мен и моето светоусещане - просто трябваше да се пипа внимателно в тази ситуация, ако ще за сметка на временните резултати да е. Ако някой от миналия сезон се махне, защото не се справя в А група - взима се нов футболист, нямал нищо общо с Литекс. И да дойде някой подобен - да е изключение, а то след 5ти кръг още вече имаме двама такива, дошли в последствие след "сливането". Дори да не се върнат някои бивши наши кадри в отбора/клуба да речем, от които "ще мирише на ЦСКА, а не на Литекс", то поне да се изгради нещо с нови лица. И не някакви необосновани чистки по средата на полусезона след 4-5 мача. И то разкарващи такива, които не играха и не могат да бъдат винени по никакъв начин за загубата от Верея и равенството с Пирин?!... Единствено за Маламов би могло да има някаква, макар и крайно грешна логика, защото той получи известен шанс и не го оправда. По-логично дори би било да изгониш един Преслав да речем... но ако ще е така - да махат и Малинов например. А бе...стига съм разтягал локуми.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 сеп 2016 14:48

Red joker написа:
boabbb написа:Абе, с това гонене на стари кадри на ЦСКА, работата не е нормална, ама айде :| Така или иначе, който дава парите, поръчва музиката ... Колкото до тоя Еди ( не е Мърфи :mrgreen: ) - максимум до Нова година, не повече :|

Кои стари кадри имаш впредвид :roll:

Ами, тия четиримата наистина ако ги гонят ... Витанов и Аясс са си стари кадри, другите са от година ... :roll: Работата определено не изглежда много добре - никой не може да ме убеди, че лилипута Малинов е по-добър опорен халф от Йорданов :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 сеп 2016 14:52

boabbb написа:Васконти, стига, бе, господин Русев им е фен още от малък - знаеш ли колко перничани има фенове на Левски :lol: :lol: НУЛА :!: Винкелите мразят ПФК-то от Подуяне повече от всеки друг отбор, ама тоя е лондончанин, аз забравих :mrgreen: :mrgreen:

Верно ли?
Изображение
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 07 сеп 2016 14:53

ММ1914 написа:Васконти, някъде да видя да се оплаквам? Нашето положение също не е много розово, но засега сме от правилната страна на тревата. За момента, който дойде прави още дългове а нищо не се връща. Искаш да ми кажеш че нямате лоби ли? И двата отбора имат не е лъжа. За нахален, определено в този случай не съм. Сега на терена гледам футболисти, които преди 15-20 години нямаше да стигнат до там да пипнат дръжката на вратата на съблекалнята, не да облекат екип. Сега коментираме вашата ситуация, защото все още има шанс да дойдем и ние там. Разликата е че при нас все пак нещо се направи - трибуна. При вас само се руши. Не се заяждам, но не помня от колко години на армията сте с химически тоалетни - това нормално ли е? За кой век и за коя държава? Човек, при вас един пирон не се заби, не обвинявайте само държавата за това. Собствениците ви имат дейно участие.

Един от козовете на ГГ, които макар да ми бяха съмнителни, му спечелиха още малко кредит на доверие от моя страна - подменените терени на Армията и Панчарево. Предишните и това не бяха правили. За съжаление - вече нагледно се вижда каква е цената, която въпросният иска да приемем в замяна на всичко направено през миналия сезон - да приемем Литекс на Армията и само защото за 4-5 кръга от шампионата е задържал треньори и гръбнака на отбора от миналата кампания, да го приемем безпроблемно за ЦСКА... Сори, вече дори на мен ми нагорча доста.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 сеп 2016 14:53

sin4ec написа:
boabbb написа:Васконти, стига, бе, господин Русев им е фен още от малък - знаеш ли колко перничани има фенове на Левски :lol: :lol: НУЛА :!: Винкелите мразят ПФК-то от Подуяне повече от всеки друг отбор, ама тоя е лондончанин, аз забравих :mrgreen: :mrgreen:

Верно ли?
Изображение

Не така! Оранжевите не са виждали левскари от Перник, защото първите бягат много бързо :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”