ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ММ1914
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот ММ1914 » 07 сеп 2016 13:48

Red joker написа:
vaskonti написа:
Red joker написа:
ham3r написа:Бфс призна ЦСКА.
"ЦСКА ще защитава купата на България срещу отбора на Локомотив София"

Опааааа...кво стана ,озеленителите,моралисти,тролове и подуянци :o :shock: Издишате тотално ,сладурчета :twisted:
САМО ЦСКА :!: :)

Да, не стига това, ами и са отменили всякакви наказания и са обявили за нищожни всякакви дългове.

Е,това вече е новина :shock:

Особено пък като няма нищо на сайта на футболния съюз. :oops:
Разбира се може и аз да не го намирам, но май е точно след новината за датата на мача за суперкупата. :oops:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 сеп 2016 13:49

Това, да се правиш на ударен май се е превърнало в национален спорт. А някои тук са готови за световни шампиони.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 сеп 2016 14:02

Гледам, че се коментира "изгонването" на 4-ма играчи от ЦСКА, а всъщност няма нищо черно на бяло :roll: Кой от клуба е излязъл и го е съобщил това :?: Манолев също не съм го видял с фланелка на ЦСКА ... Да коментираме неща, които са факт, а не да обясняваме как с дълговете на ПФК ЦСКА АД могло да се направят "цесии" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Това "умозаключение" беше направено от един син колега тука ... С кое взимане на ПФК ЦСКА АД по-точно да се направят тея цесии, бе :lol: :mrgreen: ( сигурен съм, че даже не знае какво е това )
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 сеп 2016 14:02

vaskonti написа:Това, да се правиш на ударен май се е превърнало в национален спорт. А някои тук са готови за световни шампиони.

И аз се убедих в това,много отдавна :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 сеп 2016 14:03

Red joker написа:
ham3r написа:Бфс призна ЦСКА.
"ЦСКА ще защитава купата на България срещу отбора на Локомотив София"

Опааааа...кво стана ,озеленителите,моралисти,тролове и подуянци :o :shock: Издишате тотално ,сладурчета :twisted:
САМО ЦСКА :!: :)

Нито ЦСКА ще защитава нито срещу Локо Сф.Мача е ЦСКА-София vs.Локомотив 1929 Сф.Тоест новите клубове.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 сеп 2016 14:05

Ицо, ти нямаш ли бабуни да заглаждаш, а тука ръсиш акъл :?

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 07 сеп 2016 14:09

boabbb написа:Гледам, че се коментира "изгонването" на 4-ма играчи от ЦСКА, а всъщност няма нищо черно на бяло :roll: Кой от клуба е излязъл и го е съобщил това :?: Манолев също не съм го видял с фланелка на ЦСКА ... Да коментираме неща, които са факт, а не да обясняваме как с дълговете на ПФК ЦСКА АД могло да се направят "цесии" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Това "умозаключение" беше направено от един син колега тука ... С кое взимане на ПФК ЦСКА АД по-точно да се направят тея цесии, бе :lol: :mrgreen: ( сигурен съм, че даже не знае какво е това )

Сладур, това което бяхте започнали, само че малко по умно. Прави се едно дружество - примерно Люлякови нощи :mrgreen: и се свързва с кредиторите с признати от съда вземания, предлага им се да се изкупят задълженията, срещу съответният процент от тях - това е едното. Второто самото дружество/онова за което се радвате че ще фалира/ се свързва с длъжниците си и си предоговаря дълга, разсрочване и намаляване на дълга. Поне с 30 процента щяха да ви намалеят дълговете. Да не говорим че при лобито което имате /фен клуб в парламента/ не е трудно, макар не съвсем по правилата, да си уредите финансиране от държавата на стойност на лихвите които трябва да платите на НАП, живеем в страната на неограничените възможности все пак. :mrgreen: Щом като събрахте кокошка и коза и получихте жирав всичко може да стане.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 07 сеп 2016 14:12

eMs1 написа:Използвах твоят пост, адресираното е за всички, не само за теб.
Лека-полека ще стигнеш до извода, че сливане няма, нито юридически (което е ясно много от отдавна), нито "кадрово", просто "проектът Литекс", в който ГГ си е наливал 20 години се мести в София и подменя по селско-тарикатски начин един велик отбор с дейното участие и ръкопляскане на неговите фенове. Въпреки, че вече става очевадно, ръкоплясканията продължават...

Така де. Нищо по-различно не казваш от предния ми пост. От моята камбанария погледнато - и двете страни по стар български обичай избързаха. И ръкопляскащите, и оплюващите. Мой пост да възхвалявам ГГ няма да намериш, нито съм му скандирал името и пр. Просто според личните ми виждания и разбирания бях склонен да приема повече, да изчакам развитие, отколкото бързащите с присъдите. И сегашният развой не е нещо, което ме изненадва или съм бил сигурен, че няма да се случи. Очакван и предвидим сценарий, за съжаление по-лошия. Не е ново лице, всеки от нас има някакъв поглед над практиките му, но все пак в нова ситуация, нова обстановка смятам, че е редно да се даде шанс / кредит на доверие. Миналият сезон беше образцово проведен, което за мен си беше съмнително още тогава и за съжаление опасенията ми сега се оправдават - подготовка, за да бъде платена чудовищна цена.
Ето така горе-долу изглеждат нещата през моята призма на фен, който трудно би повлиял на ситуацията:

1) Юридическата/административната врътка. Не е приятно, но предвид реалността в държавата/законноста - стига да се осигури ползване на базите, откупуване на ембела/ТР, приемливо. Направиха се стъпки в тази посока, въпреки че процедурите не са завършили все още - ок, поет е някакъв път, оставам в изчаквателна позиция за обещаните последващи действия.

2) На подготовката идват повече от дузина играчи от Литекс - уж за пресявка, а повечето в крайна сметка останаха. Няма как това да се нарече нормална селекция - дори като се прави изцяло нов отбор играчите никога не идват от един и същ клуб по разбираеми и естествени причини. При положение, че се запазва обаче и гръбнака на отбора от миналия сезон (с 1-2 изключения), и треньорите - също съм склонен да го приема като нежелано, но необходимо условие. Разбираемо, не иска да губи кадри, които смята, че са с потенциал за добра препродажба да речем. Но с уговорката, че не бих се правил на луд да го нарека мащабна селекция, а си го приех/мам за сливане (кадрово или както щеш го наречи), допълнено с малка селекция. Склонен съм и оттук нататък да приемам нови непознати попълнения за такива на ЦСКА под новата му форма след сливането, но освен тях вече имаме Джордан и Манолев - двама играчи, свързани с Литекс от миналото и никога нямали нищо общо с ЦСКА...

3) Ръководни постове - докарват се хора от Ловеч. Пак неприятно, но да кажем нормално нежелано условие при едно сливане, когато новият собственик идва от вливащия се клуб. (не говоря за юридически термини и пр., а за моето лично и субективно...светоусащане да го наречем)

4) Обявяване на цел задължителна шампионска титла още първия сезон и приета оставка на Янев след един месец от началото на първенството. Първото - абсолютно излишно, второто - доста по-болезнено, но да речем резултат от първото и двете издънки в първите четири кръга. Вече става още по-неприятно, но пак да речем можем да го отдадем на връщане към добре познатата българска дива действителност. Не е изненадващо, играли сме я тази игра много пъти вече, просто е...тъжно. Приемаш, че миналият сезон е бил глътка свеж въздух, че явно се връщаме към нещо много по-близко до добре познатото старо положение, но поне по някакъв начин сме оцелели.

5) Изпускане в медиите на новия треньор, че с него се преговаря още от преди началото на шампионата и премахване на четирима играчи от миналия сезон като двама от тях нямат и минута записана през тази кампания, а на трети така и не му се даде възможност да започне като титуляр дори в един мач, въпреки разочароващите резултати и добри негови включвания от резервната скамейка. Тук вече няма никакво оправдание и няма нещо, за което да се хванеш, дори да искаш да повярваш и да дадеш шанс... Дори хипотетично да речем треньорът да е бил сменен наистина заради издънките, новият да е казал, че на тези няма да разчита (как пък се е спря точно на тези четиримата?!), то не е далеч от акъла това действие как би се разчело и изглеждало отстрани - и за свои, и за чужди. Дръпни го настрани дори, ако трябва, кажи му - пич, добре, ама ситуацията е деликатна, дай да ги задържим до зимата, пускай ги чат-пат като резерви, ако не прецениш повече и ако още не си доволен, тогава да късаме с тях...

Та това действие за мен компрометира тотално и предишните изброени, по които макар съвсем разбираемо и аз да имах своите съмнения - все пак предпочетох да подходя с някакъв...начален толеранс да речем, да изчакам. Дори готов да приема "сливане", посетих 4 от първите 5 мача и подкрепих този...да го наречем от тогавашна гледна точка "проект за възраждане на ЦСКА, макар и с външна намеса / поглъщайки друг клуб". Оттук насетне не знам... За момента прекратявам ходенето на мачове. Не изключвам след време да се появя на Армията - стадионът, който си усещам като мой втори дом, да се видя с приятели, да погледам някакъв футбол, защото обичам да правя това, но докато/ако нещо не се промени в обратна на сегашната посока и не ми "замирише" пак на ЦСКА, то аз ще бъда зрител просто на някакъв мач на някакъв отбор. Малко като жена, която се е нанесла в дома ти, подлъгала те е, показвайки ти преди брака колко ще е светло бъдещето ви, след което се е развела, взела ти е къщата, облякла ти е дрехите и все повече омирисва на себе си. Хем къщата е същата, моята си, която чувствам като дом, изглежда по същия начин и не бих отказал да се върна там, хем в същото време ще бъда гост в нея, докато/ако не намеря начин да си я/се върна и почне отново да мирише, ако не изцяло, то поне и на мен... Ако не друго, то поне да изтече някакво време, да се завъртят някакви футболисти/кадри и тези, откровено свързани с Литекс от близкото минало, да останат в историята... Не пожелавам това, което и в момента продължава да се случва с нас, на никой фен на никой отбор в света!
Последна промяна от RockSeeker на 07 сеп 2016 14:17, променено общо 1 път.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 сеп 2016 14:16

ММ1914 написа:
boabbb написа:Гледам, че се коментира "изгонването" на 4-ма играчи от ЦСКА, а всъщност няма нищо черно на бяло :roll: Кой от клуба е излязъл и го е съобщил това :?: Манолев също не съм го видял с фланелка на ЦСКА ... Да коментираме неща, които са факт, а не да обясняваме как с дълговете на ПФК ЦСКА АД могло да се направят "цесии" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Това "умозаключение" беше направено от един син колега тука ... С кое взимане на ПФК ЦСКА АД по-точно да се направят тея цесии, бе :lol: :mrgreen: ( сигурен съм, че даже не знае какво е това )

Сладур, това което бяхте започнали, само че малко по умно. Прави се едно дружество - примерно Люлякови нощи :mrgreen: и се свързва с кредиторите с признати от съда вземания, предлага им се да се изкупят задълженията, срещу съответният процент от тях - това е едното. Второто самото дружество/онова за което се радвате че ще фалира/ се свързва с длъжниците си и си предоговаря дълга, разсрочване и намаляване на дълга. Поне с 30 процента щяха да ви намалеят дълговете. Да не говорим че при лобито което имате /фен клуб в парламента/ не е трудно, макар не съвсем по правилата, да си уредите финансиране от държавата на стойност на лихвите които трябва да платите на НАП, живеем в страната на неограничените възможности все пак. :mrgreen: Щом като събрахте кокошка и коза и получихте жирав всичко може да стане.

Ти, така като гледаш какво стана, не си ли малко нахален да говориш какви лобита имал ЦСКА и как можел да прави каквото си иска? Пък вие, горките, без лобита направо едвам кретате с тия опашки от спонсори, идващи за няколко месеца, колкото да кихнат по некой лев и да се махнат? Направо живи да ви ожалят, горките репресирани сами срещу всички!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 сеп 2016 14:20

Васконти, стига, бе, господин Русев им е фен още от малък - знаеш ли колко перничани има фенове на Левски :lol: :lol: НУЛА :!: Винкелите мразят ПФК-то от Подуяне повече от всеки друг отбор, ама тоя е лондончанин, аз забравих :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”