ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот sin4ec » 07 сеп 2016 12:45

Red_Neck написа:Явно ГГ твърдо е решил да скача високо тази година.
Привличат се чужди футболисти (уж за добро), логично е някои да се преместят в Б отбора ... няма как да се работи с прекалено голяма група.

Фактът, че точно тези 4 футболисти се вадят от първия отбор не ми харесва.
Ще ми се да чуем мнението на ръководството - все пак те имат по-добър поглед върху качествата на новите.

Аз лично, съм им дал 100 дни .... не е сега времето за генерални изводи.

При всички случаи, ако не подобрим играта и продължим да губим точки, напрежението у феновете ще ескалира.

Общо взето си прав. И аз съм изненадан от бързината, с която се махнаха треньорски щаб и играчи от миналогодишния ЦСКА. И то за да се заменят със съмнителни елементи. Явно има някаква стратегия, дали е успешна и има смисъл ще се разбере скоро. Но на феновете това никак не се харесва. Ако верно тресне Вутов за треньор на вратарите, ще е вече нагло.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 сеп 2016 12:48

eMs1 написа:Лека-полека ще стигнеш до извода, че сливане няма, нито юридически (което е ясно много от отдавна), нито "кадрово", просто "проектът Литекс", в който ГГ си е наливал 20 години се мести в София и подменя по селско-тарикатски начин един велик отбор с дейното участие и ръкопляскане на неговите фенове. Въпреки, че вече става очевадно, ръкоплясканията продължават...

Изпуснаха момента, до който можеха да се противопоставят и да се оттеглят от схемите. Ако го направят сега, ще изглеждат като прецакани и като балъци. :) Затова по-добрата стратегия е да се правят, че нищо не забелязват и че всичко върви по план. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 07 сеп 2016 12:53

Red joker написа:
ММ1914 написа:
Red joker написа:Ние не сме фенове на АД-та,особено такива с 30 млн.дългове :twisted: Припявайте си тоз рефрен,това ви е самоуспокението за жалкото съществуване :cry:

Грешка пич. Вие не сте фенове не нищо освен на тенекетата. По времето на Титан, въпреки че ви завличаха ви замазаха очите с едно тенеке - Купата на мъчениците, вие заслужавате друга купа, тази на безродниците, тази на изоставилите отбора си, тази на "2.2.16.16" - "Благодарим ви господин премиер".
Как беше - "Нашата вярност е нашата чест"? Ама много сте обезчестени тогава. Такова петно не се измива.

То вие сте си обезчестени по рождение,иначе пишеш абсолютни лъжи,типично за подуянската ти същност-иначе казано вечно ше ни дишате прахта,каквото и да ви спускат глашатаите доносници ,като Москов,Пеевски,агент Тара,агент Николай,а сега и ПернишкиО бръснар,редом с другите подлеци!

Какви лъжи съм написал? Кажи една. О славни, следовнико на "новия Бенковски", платени са журналистите които пишат против ЦСКА-София и безпристрастни и осенени от волята божия са тези които подкрепят "новия Бенковски", нищо че там е ГА, който досега е подкрепял всеки собственик на онова, истинското ЦСКА. Сега е решил да пробва играта и с ЦСКА-София, преобразуван... и преименуван..., да не забравим и с преместено седалище.
Вие сте хора с изключително висок морал и модерни виждания, добре че няма вече толкова мандри, че щяха да го закъсат с такъв пролетариат като вас. :mrgreen:
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 сеп 2016 13:10

soilwork написа:Явно сме на прав път ,щом отказали се от ЦСКА и подуянци вдигат вой до небесата..... :lol: феновете на ЦСКА са единни и сплотени и това ще го покажат за пореден път на мача в Разград

Да бе ше го пкажат с Нема Никой на Стадиона !!!!

Beladona

Мнениеот Beladona » 07 сеп 2016 13:16

Red_Neck написа:Явно ГГ твърдо е решил да скача високо тази година.
Привличат се чужди футболисти (уж за добро), логично е някои да се преместят в Б отбора ... няма как да се работи с прекалено голяма група.

Фактът, че точно тези 4 футболисти се вадят от първия отбор не ми харесва.
Ще ми се да чуем мнението на ръководството - все пак те имат по-добър поглед върху качествата на новите.

Аз лично, съм им дал 100 дни .... не е сега времето за генерални изводи.

При всички случаи, ако не подобрим играта и продължим да губим точки, напрежението у феновете ще ескалира.

ГГ твърдо е решил да ви скача по главите , Припознавачи такива !!!

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 07 сеп 2016 13:25

Бфс призна ЦСКА.
"ЦСКА ще защитава купата на България срещу отбора на Локомотив София"

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 сеп 2016 13:39

baraba написа:
vaskonti написа:
Red joker написа:Ква Б група те гони бе ,ти по спътниците ли живееш! :o Не знаеш ли ,че има реформа в първенството и прескочихме едно стъпало :!:

Интересно според коя точка на тая "реформа" Литекс се "озова" във В група? Те прескачат нива в обратна посока ли?

Вероятно по преценка на собственика , може би е сметнал , че няма сили за ВПЛ и е предпочел В групата ;)
Както Локо Сф , предпочетоха ВПЛ вместо ППЛ по решение на собственика :)

Ще ми припомниш ли кога стана смяната на собствеността на Литекс, щото аз от край време си знам, че Ганчев им е собственик?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 сеп 2016 13:41

ham3r написа:Бфс призна ЦСКА.

Опааааа...кво стана ,озеленителите,моралисти,тролове и подуянци :o :shock: Издишате тотално ,сладурчета :twisted:
САМО ЦСКА :!: :)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 07 сеп 2016 13:43

Red joker написа:

Опааааа...кво стана ,озеленителите,моралисти,тролове и подуянци :o :shock: Издишате тотално ,сладурчета :twisted:

Да, не стига това, ами и са отменили всякакви наказания и са обявили за нищожни всякакви дългове.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 сеп 2016 13:46

vaskonti написа:
Red joker написа:

Да, не стига това, ами и са отменили всякакви наказания и са обявили за нищожни всякакви дългове.

Е,това вече е новина :shock:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Архив”