Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bliu-Bliu...
Контакти:

Re: НЕКА ЗАЕДНО СПАСИМ ЧЕСТА НА БОТЕВ И ПЛОВДИВ

Мнениеот Bliu-Bliu... » 09 юни 2009 13:36

Кашчей написа:Поредният канар, който не осъзнава какво му се казва и тръгва с човката напред..Твърде много сте такива, а иската съпричастност;няма да я получите, докато се нахвърляте срещу всеки, преди да помислите какво ви казва.

Застреляй се, бре. Никой не иска съпричастност от такива като теб.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 09 юни 2009 14:56

Ало......! :o .........Чуваме ли се??? :shock: ........Курвите на юга.....!!! :) .......Май......Изгубихме връзката с лайнута :) :) :) За всички жълто черни сърца,които в момента ги влече тази връзка......Знайте че има много по важни неща от това да се докажем пред някакви си курви!!!!.......и те са .....христолов ВЪН ОТ БОТЕВ!!!......СВОБОДЕН БОТЕВ....празен сектор за гости!!! :evil:
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

Re: няма да стъпим на джамията!!!

Мнениеот ..Локо Пловдив » 09 юни 2009 15:01

Без да се закачам,без да обиждам... Вие не разбирате...Ако не отидете вие.. то ще отидат фенове,които са на 40-50-60 години.. разбирате ли няма смисъл.. Лесен вариянт няма.. Тъжно ми е за Ботев найстина,но не е това решението ! Искам да видя една много добра атмосфера на този двубой.. искам да видя фенове.. които можеше да се видят преди... искам ПЛОВДИВСКО ДЕРБИ !!!

botevski

до томислав русев

Мнениеот botevski » 09 юни 2009 15:26

понеже за Ботев се говори по 4-5 минутки на седмица аз бих желал да не се говори за предстоящия мач,спортно технически работи и т.н в предаването в 17часа,а за чадъра спуснат над ДХ-С от институциите.
1.относно полицията-твърди се ,че ДХ-С е прехвърлил акциите на брат си или сина си.Това може да се провери в книгата на акционерите,до която достъп би трябвало да има всеки акционер.Стана ясно,че тази книга се държи в сейфана адвоката на ДХ-С-Недялко шилев.естествено,чв те не искат да се види врътките им и отказват достъп.тук е мястото на полицията да се намеси и да осигури принудителен достъп ,а не да вдига рамене.
2.относно прокуратурата и съда-на 18 е насрочено дело срещу ДХ-С и най-вероятно на него ще се излезе с решение от 1-ва иснстанция.аз съм 99% сигурен ,че пак ще намери вратичка в законите и ще го оправдаят,въпреки че никой не може да обясни как подписани договори през 2001 -2003 са с лична карта на ДХ-С издадена 2007.
3.относно ДАНС и други подобни-преди няколко дни излезе ,че е завършена проверка срещу ДХ-С започната преди 1 година относно спонсорките договори с КЦМ И гергов.Оказва се ,че за една година ДАНС и цялата власт проверяват 4-5 квитанции!!!!!!!!!!А за сигналът на Боби Димитров подаден преди 3-4 месеца за злоупотреби за милиони левове никой не си е мръднал и пръста от интитуциите(както сам Боби каза).дано поне след 2-3 години да има резултат.
4.въпреки ,че това е частна фирма и някои казват ,че каквото си иска ДХ-С може да си прави това не е вярно!!!!Не можеш да източваш една от фирмите си за сметка на друга( твоя собственост).Дълговете на ПФК Ботев АД към НАП са околко 800хиляди и над 1млн са те към НОИ.Обаче прави впечатление,че друготе му фирми(Авиотехника и Валео)нямат 1 лев дългове.Ясно е ,че си спонсорира бизнеса с парите на клуба.И никой в държавата нищо не прави.

Аз съм сигурен,че ако институциите си вършат работата до 2 месеца(заедно с обжалванията и другите формалности) ДХ-С ще бъде махнат от Ботев единствено и само със законови средства.

Нека се кажат тези неща за 2-3 минутки директно по дарик(защото много хора в България го слушат).Ако трябва питайте веско вълчев за подробностите. и дано има някакъв отзвук.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: до томислав русев

Мнениеот Abbiati » 09 юни 2009 15:53

Аз съм сигурен, освен всичко казано по-горе, че също така се съставят фалшиви документи за трансферите и се крият приходи, респективно данъци, като това става и с активното СЪУЧАСТИЕ на софийски клубове - Муши и Минев в ЦСКА; води се черно /двойно счетоводство; най-вероятно също така се участва в уговорени мачове... И аз съм сигурен че АКО имаше сериозни институции, това вече щеше да е приключило. най-вече, ако имаше сериозен и честен БФС, но за съжаление такъв няма.
Но не чакайте нещо от гонг, те са заето да се караат защо Мъри вече не викал играчи на цецка в национала - Александровв вчера щеше да реве в ефир...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

1912BOTEV
Контакти:

Re: до томислав русев

Мнениеот 1912BOTEV » 09 юни 2009 15:55

Само можем да си помечтаем за това! Който е слушал обедните новини на Гонг, е чул как представиха декларацията на Фенклубовете! Аз лично, се възмутих от това! Все едно е бойкот заради локото, а не стремеж да се оправи родния футбол и да се обърне внимание на бездействието на всички спрямо дх-с! и това ако не е дезинформация! А не всички хора могат да прочетат декларацията! Така че, доста се съмнявам това, което искаш да стане! Макар всички ботевисти да се интересуваме в момента само от това!

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 09 юни 2009 15:58

..Локо Пловдив написа: искам ПЛОВДИВСКО ДЕРБИ !!!

Всички това искаме, но за момента няма как да стане. Локо Пловдив, ти знаеш причината много добре!
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 09 юни 2009 16:03

kan1912 написа:И аз искам логично обяснение, какво ще се постигне с бойкота освен подигравки от цяла България от рода на "Тея пък напълниха гащи и затова ги няма".

Изображение

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 09 юни 2009 16:05

fungus написа:
kan1912 написа:И аз искам логично обяснение, какво ще се постигне с бойкота освен подигравки от цяла България от рода на "Тея пък напълниха гащи и затова ги няма".

Изображение

ха-ха-ха
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юни 2009 16:07

Bliu-Bliu... написа:
Кашчей написа:Поредният канар, който не осъзнава какво му се казва и тръгва с човката напред..Твърде много сте такива, а иската съпричастност;няма да я получите, докато се нахвърляте срещу всеки, преди да помислите какво ви казва.

Застреляй се, бре. Никой не иска съпричастност от такива като теб.

Верно живееш в "Жълтата подводница", но защо я разхемертизирал..под вода?
Какъв съм аз и какъв си ти, та ще ми приказваш така?С какво си повече от мен, а?Вие сте егати и НУРС-овете-само те неоправдани, само те разбират-никой друг няма право на мнение, виждане, съпричастност!
Кютайте си с бате ви Митко, правете щуротии по стадионите..дано от УЕФА му наредят да ви продаде, щото феновете не го харесвате.
Хора, като теб не заслужават никаква подкрепа!Дано разбереш защо, но се съмнявам, че в замъгленото ти съзнание има място за нещо повече от "Смърт за Селския!".
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”