Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот diplomat » 25 ное 2014 16:42

fcb_bg написа:
diplomat написа:Ти изобщо бил ли си в Мексико, говорил ли с мексиканец, че да се правиш на такъв разбирач, и то за всичко? Всички конспирации си разкрил, всичко знаеш, 'ми вземи направи нещо, бе, да тееба в отворкото! :x

Ми не съм бил, но на почети малко за Куба и американската
любов":

http://geopolitica.eu/2014/broi3-2014/1610-transformatsiyata-na-kuba-ot-sotsialna-revolyutsiya-kam-pazaren-sotsializam

Аз пък се познавам с мексиканци лично, защо толкова упорито искаш да се излагаш всеки път? И да, за Куба знам, но естествено Русия там не е намесена нали, амаааа изооообщо. :mrgreen: :roll:
boabbb написа:Мани го тоя, провокаторче е :evil: Бил е той, на баща му в ... любовния поглед :mrgreen: :mrgreen:

Намажи го с вазелин, венгеровото, че ще има още креМвирши да поемате. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 ное 2014 16:49

diplomat написа:
fcb_bg написа:
diplomat написа:Ти изобщо бил ли си в Мексико, говорил ли с мексиканец, че да се правиш на такъв разбирач, и то за всичко? Всички конспирации си разкрил, всичко знаеш, 'ми вземи направи нещо, бе, да тееба в отворкото! :x

Ми не съм бил, но на почети малко за Куба и американската
любов":

http://geopolitica.eu/2014/broi3-2014/1610-transformatsiyata-na-kuba-ot-sotsialna-revolyutsiya-kam-pazaren-sotsializam

Аз пък се познавам с мексиканци лично, защо толкова упорито искаш да се излагаш всеки път? И да, за Куба знам, но естествено Русия там не е намесена нали, амаааа изооообщо. :mrgreen: :roll:
boabbb написа:Мани го тоя, провокаторче е :evil: Бил е той, на баща му в ... любовния поглед :mrgreen: :mrgreen:

Намажи го с вазелин, венгеровото, че ще има още креМвирши да поемате. :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Те и на руснаците не са се радвали толкова много, ама карай. Важното е да отклониш темата от примера за съсед на САЩ, който не иска да следва американската линия.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 ное 2014 17:16

fcb_bg написа:
ivan56 написа:
fcb_bg написа:Оназ литовска президентка къде врякаше на всеослушание как щяла да направи армията на Украйна боеспособна днеска реве защо руснаците не пускали литовските камиони и коли в Русия. Хъ-хъ, добре дошла в играта, скъпа. Ама литовската икономика била зависима от руския пазар в огромна, да не кажа критична степен. Ми, сори, бейби, мислехте че руснаците се бъзикат като казват, че ще пострадат всички подкрепящи санкциите, на ви сега едно бъзикане. Искахте да сте домакин на Голямото Подписване на евроасоциацията украинска, нали? Руснаците тогава пак ви спряха камионите, ама явно поука не си взехте. Драпайте, драпайте да сте на предни позиции и ходете да молите Лукашенко да ви преетикира рибата и да я пробута на руския пазар. Само дето той пробва и му одърпаха ушаците. Само да светна аудиторията, че от изнасяната риба от литовците 70% е за руския пазар, което в Русия точно 1(ЕДИН) процент от внасяната в страната риба. Руснаците без литовска рибка могат, литовците са в туш ако не продават там.
Бъдете ербап! По европейски! Можете да наръбате по една литовска риба във фейса по примера на поляците с ябълките и да се присмивате на Путин. Досущ като един литовски Ам Гъл ги наръбвате, бе! Смело! По европейски!

Ха така вдигайте една стена и готово.Чисто хипотетично кво ще стане ако Литва отреже изцяло Калининградска област по границите си.
И на тях ли ще им пратят зелени човечета.

Не, бе, работата е там "На, сега ще ви отперем едни санкции, а после се започва едно голямо реване, ама защо вие правите така". И без да съм руснак, точно в този конфликт бих има свалил шапка как се противопоставят на чуждите мераци.
Ама ми е интересно какво щеше да ме съветваш да правя, ако не бях казал тук произхода си?

Абе пискането си е част от играта за Лошите руснаци.Много добре са си направили сметките какво ще стане като са заявили подкрепа за Украйна.
Аз не съм никой да казвам на някой за кой да е в този конфликт.Русия в типично неин стил винаги удря малките.Защо като държи такова силно "оръжие" като газа, не отреже Европа и да и натрие носа?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 ное 2014 17:20

А и за сьомгата и треската винаги ще намерят пазар ;)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 ное 2014 17:34

Да им се неначуди човек защо реваха след отговора, президентката на Литва и тя защо толкоз се кахъри... Пък защо ли плашеха руснаците със съд и оплакване в СТО след хранителното ембарго ли...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 ное 2014 19:26

fcb_bg написа:Следващото - лошите руснаци са спряли да внасят въглища в Украйна. Въглища, които осигуряват около 40% от електрозахранването на страната. Ми така е по европейски - плащаш и получаваш. Нали не искаха руска хранилка, ето на, давайте по европейски начин. Поляците не ви се вързаха за доставка на въглища, ЮАР и те се усетиха за какво иде реч и спряха доставките.
Айде лошите руснаци са ги спряли, ама защо хубавите поляци и африканци и те не щат да ви дават?

ЮАР са в БРИКС :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 ное 2014 19:44

CTAHKO написа: Май същото, което и с Боинга. Никой думичка не обелва 8-)

Те и едни други питат, ама анонимно. И освен стандартните $30 млн. за инфо за името на поръчителя, се добавиха (незнайно от какво естество) :roll: още едни $17 млн. за внимание - сведения как в много страни се правят опити разследването да се прати в глуха линия или да бъде възпрепятствано.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 ное 2014 10:25

CTAHKO написа:
А сега ми кажи и къде бяха тези сили на ООН по време на Майдана и що не се намесиха 8-) Къде бяха и в Одеса, като горяха живи хора 8-) А да ти припомня ли нахлуването на французите в Мали? Да ти припомня ли и когато от ООН обясняваха, че операцията на НАТО в Сърбия е незаконна ;) И какво стана...ами нищо ;) Ей това ти е ООН-ето ;) Тия еврейски организации ги знаем. Вярвай си им ти, нас не ни замесвай в заблудените ти възгледи :) Организация създадена от евреи, с едничката цел да създаде ционистката държава Израел, няма какво да ми я хвалиш и да се оповаваш на нея 8-)

Ситуацията беше овладяна бързо... Пък и руснаците ако са считали своите хора за застрашени, що не свикаха съвета за сигурност към ООН.
Направо ми е смешно как не искате да признаете, че Русия прояви агресия към неутрална страна, заграбвайки най-нагло нейна територия.
Как така всичко беше предизвикано от Запада, а Русия е единствената, която излезе с придобивка, териториална, при това.
Много ясно че Путин нямаше интерес от международни сили, щото тоя план, за заграбване на територии от Украйна, е бил заплануван още преди майдана ...

Пък каква организация е ООН, е без значение.
Тя се явява някакъв международен орган, който е оторизиран да е арбитър в междудържавни спорове.
Ест. че Русия не се ползва с подкрепа на нормалните Държави... Щото самата Русия не е нормална.
Не е нужно да си еврейн за да видиш, че Путин и КО нарочно погазват международни закони и наредби.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 ное 2014 10:32

fcb_bg написа:
Американеца има право да си слага марионетно правителство и това е заметнато с могъщо покривало наречено гръмко "Демокрация". Имат право и който не иска така да му наложат ембарго. Че какъв им е изборът на мексиканци и канадци да не бъдат приятели на САЩ? Или така или нали знаете какво става с Куба.
Обаче това е право само на американеца да действа така около своите граници. Но през един океан това е точно обратно. Я една спогодбичка за военно сътрудничество Мексико-Русия да видим какви нервни изблици ще изкара от Департамента. Как мислиш?

Имаше ли избори, и защо хората си харесаха " марионетното Правителство" ? :roll:

Как по-точно действа САЩ със съседите си ?
Насила ли са ги принудили да са им дружки и подръжници на политиката им ?

Не измествай въпроса... Защо Русия, като толкова държи да е различна и дистанцирана от САЩ, прави като тях ?
Щото е изгодно бре, просто е.
Но не върви някак си Страна, дето е тръгнала да прави алтернативни съюзи на Западните, да придобива власт и пари, точно с методите на тези, които критикува.
Някак си, лицемерно е.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 ное 2014 11:03

THE G.A.M.E написа:
CTAHKO написа:
А сега ми кажи и къде бяха тези сили на ООН по време на Майдана и що не се намесиха. Къде бяха и в Одеса, като горяха живи хора. А да ти припомня ли нахлуването на французите в Мали? Да ти припомня ли и когато от ООН обясняваха, че операцията на НАТО в Сърбия е незаконна. И какво стана...ами нищо. Ей това ти е ООН-ето. Тия еврейски организации ги знаем. Вярвай си им ти, нас не ни замесвай в заблудените ти възгледи :) Организация създадена от евреи, с едничката цел да създаде ционистката държава Израел, няма какво да ми я хвалиш и да се оповаваш на нея 8-)

Ситуацията беше овладяна бързо... Пък и руснаците ако са считали своите хора за застрашени, що не свикаха съвета за сигурност към ООН.
Направо ми е смешно как не искате да признаете, че Русия прояви агресия към неутрална страна, заграбвайки най-нагло нейна територия.
Как така всичко беше предизвикано от Запада, а Русия е единствената, която излезе с придобивка, териториална, при това.
Много ясно че Путин нямаше интерес от международни сили, щото тоя план, за заграбване на територии от Украйна, е бил заплануван още преди майдана ...

Пък каква организация е ООН, е без значение.
Тя се явява някакъв международен орган, който е оторизиран да е арбитър в междудържавни спорове.
Ест. че Русия не се ползва с подкрепа на нормалните Държави... Щото самата Русия не е нормална.
Не е нужно да си еврейн за да видиш, че Путин и КО нарочно погазват международни закони и наредби.

Как и от кого беше овладяна тази ситуация, че нещо не се сещам :roll: И защо така угодно пропускаш факта, че Русия в продължение на няколко месеца призоваваха за намеса на ООН и разните им комисии в Украйна? Е, вместо намеса от ООН имаше визити на шефове на разузнавателни служби и сума ти европейски лидери на Майдана и забележи, държащи речи на чист руски език ;) Интересно защо обаче, "демократично наложените президенти" след Янукович не се обърнаха за помощ към ООН? Доста интересен въпрос, който никой не задава. А каква агресия е проявила Русия бе :lol: Най-демократичните държави не признаха най-демократичната мярка - референдума. Вместо това им пратиха войски да бомбардират с касетъчни бомби (забранени от същото това ООН) цивилно население. Западът се прецака и продължава да се прецаква. Това е ;) Путин ли е виновен, че "развитите демокрации" от ЕС и САЩ си мислеха, че Русия ще си подвие опашката, като бито куче 8-) Да, ама не ;) Да ядат сега дървото и това е. Покрай тях и ние ще го ядем, щото сме много умни и много демократични. Украинците също да го ядат, щото са продажници и трябва да си платят за предателството ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Архив”